”Lumea baletului e mult mai dură decât orice altă lume în care a fost cineva...”Prin ce a trecut Ana Bodea din serialul ”Lia, soția soțului meu” când a fost balerină / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ana Bodea din serialul 'Lia, soția soțului meu' de la Antena 1 s-a relaxat în sezonul concediilor, în Croația și Franța. Tânăra s-a odihnit, a făcut plajă, a vizitat multe obiective turistice și s-a delectat și cu câteva sesiuni de shopping. Actrița ne-a vorbit și despre perioada când a făcut balet și a spus de ce a ales să renunțe la această lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ana Bodea din serialul 'Lia, soția soțului meu' de la Antena 1 a mers în vacanță în Croația și Franța. În vacanță s-a relaxat cu iubitul ei, iar despre sezonul 2 al producției în care joacă spune că va fi mult mai tensionat.

324087952_3363495077253788_9107695404071490375_n324087952_3363495077253788_9107695404071490375_n

Citește și: Ana Bodea din serialul Lia, primele declarații despre relația cu Valentin Butnaru: „Simt că visez, viața mea e minunată”. Au mers împreună într-o vacanță exotică, în Croația

Citește și: Ana Bodea, actrița din „Lia, soția soțului meu” și Valentin Butnaru formează un cuplu. Ce urări i-a făcut, de ziua ei: „A fost alături de mine…”

Citește și: Ce părere are Pavel Bartoș despre Andreea Esca și Smiley, după ce i-a inclus în filmul său, Ramon: „ A fost un efort extraordinar să filmăm în 21 de zile. Este greu să ai…' / EXCLUSIV

Citește și: Jojo, detalii neștiute despre nunta cu Paul Ipate. De ce au făcut cununia civilă în Italia, cine sunt nașii lor și povestea din spatele rochiilor de mireasă: „Am vrut să iasă ceva memorabil' / EXCLUSIV

Ana Bodea din serialul 'Lia, soția soțului meu' a avut două vacanțe de vis

Ana Bodea din serialul 'Lia, soția soțului meu' s-a bucurat de o vacanță mai întâi în Croația, unde s-a relaxat pe o insulă pustie, cu iubitul ei, Valentin Butnaru. A urmat pentru ei un sejur pe Coasta de Azurt, în Franța, unde a vizitat mai multe locuri și a făcut și cumpărături.

Mă bucur să te revăd… tot mai frumoasă și bronzată…

Toată lumea îmi spune asta. Îmi stă foarte bine bronzată. Sunt și foarte modestă… (râde). Anul acesta m-am bronzat mai tare decât în orice alt an și toată lumea a remarcat asta. Și mă bucur.

Are vreo legătură cu rolul sau pur și simplu în vacanță?

Nu neapărat. Dar va trebui să urmăriți szonul 2, ca să vă dați seama. Dar am fost și în vacanță și sunt genul de om căruia îi place să se relaxeze, să stea la soare și să înoate. Adică îmi place să stau pe un șezlong întinsă, cu o carte în mână.

Ana Bodea din serialul 'Lia, soția soțului meu' s-a relaxat în vacanță în Croația și Franța

Și unde ai fost în vacanța aceasta?

Am fost pentru două săptămâni în Croația, pe o insulă pustie. Și a fost atât de relaxant, pentru că nu era aglomerat, nu a fost o vacanță organizată pe ore. Făceam ce voiam. Am stat, m-am relaxat, am citit. Am făcut fix ce îmi place. După aceea am fost câteva zile în Franța, pe Coasta de Azur și a fost o vacanță total opusă față de cealaltă, pentru că era foarte aglomerat și am avut și un program făcut pe ore, pentru că voiam să ajung în multe locuri. Dar în ambele locuri m-am simțit bine și m-am bronzat.

Ți-ai cumpărat ceva din vacanță?

Da, mi-am cumpărat lucruri. Cred că e cel mai ciudat lucru pe care mi l-am cumpărat dintr-o vacanță. Evident, că mi-am luat și haine, dar vreau să menționez acest lucru, că e foarte simpatic. Mi-am luat din Franța un bec, pe care scrie 'La vie est belle'. Și scrie cu luminițe înăuntru. E așa un bec mare și înăutru luminează 'La vie est belle'. Mi s-a părut interesant. Cine își ia amintire din Franța un bec? Eu! E foarte frumos.

Ana Bodea din din serialul 'Lia, soția soțului meu' a făcut balet în Rusia

Dar cerceii aceștia frumoși pe care îi porți?

I-am primit de la părinții mei.

Speram să îmi spui că ai fost și în Rusia, unde ai făcut balet…

Nu. Și nu plănuiesc să merg în viitorul apropiat, pur și simplu. De balet mi-e dor, de anii de liceu mi-e dor dar nu…

Mai ții legătura cu cineva de acolo? Cu foștii colegi, cu profesorii?

Mai țin legătura cu o singură fată din Ucraina, care mi-a fost colegă și mi-a fost cam singura prietenă, acolo.

Ana Bodea din serialul 'Lia': 'Lumea baletului e mult mai dură'

Te-ai simțit exclusă? Îți era greu?

Îmi era și mie greu. Și exclus poți să fii din orice mediu, dar într-adevăr, lumea baletului e mult mai dură decât orice altă lume în care a fost cineva.

Poate s-au temut de tine și au spus: 'A venit fata asta frumoasă și talentată și ne ia locul!'

Nu știu exact din ce cauză, dacă era invidie sau altceva, dar m-am simțit puțin exclusă. Dar a fost o problemă peste care am trecut cu ușurință.

Ana Bodea din din serialul 'Lia, soția soțului meu': 'Sezonul doi o să fie mult mai tensionat'

Și părinții ce spun?

Părinții mei s-au bucurat foarte mult când am renunțat la balet. Pentru că lor li s-a părut mereu greu și chinuitor, obositor și așa mai departe… Și își doreau o viață cât mai frumoasă pentru mine. Și acum sunt foarte fericiți pentru mine.

Abia aștept să te văd în noul sezon al serialului 'Lia, soția soțului meu'…

Sezonul doi o să fie mult mai tensionat. O să fie plin de surprize, pentru toată lumea. Cumva și eu sunt cirioasă și antuziasmată. Și abia aștept să-l văd. Pentru că, noi filmăm cu mult în avans și am uitat unele dintre lucruri, care s-au întâmplat pe la început. Și atunci, când e munca ta depusă și ai muncit cu dragoste față de meseria ta, ești entuziasmat și vrei să vezi ce a ieșit și cum a ieșit. Și vrei să știi ce să îmbunătățești sau ce să păstrezi.

Foto: Facebook, Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton