Ana Bodea, actrița din "Lia, soția soțului meu" și Valentin Butnaru formează un cuplu. Ce urări i-a făcut, de ziua ei: "A fost alături de mine..."

 Dumitrache Laura
.

Ana Bodea, din serialul Lia, soția soțului meu are o relație cu Valentin Butnaru. Recent, actrița și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit numeroase urări speciale. Una dintre ele a venit din partea prezentatorului de știri, Valentin Butnaru, care are o relație cu frumoasă cu actrița.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ana Bodea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. O interpretează pe Lia, personajul principal din serialul Lia-Soția soțului meu, difuzat pe Antena 1. În ultima vreme s-a zvonit că Ana Bodea ar forma un cuplu cu Valentin Butnaru. Cei doi au fost surprinși împreună și se pare că au o relație de iubire frumoasă.

ana bodea si valentin butnaruana bodea si valentin butnaru

Ana Bodea formează un cuplu cu Valentin Butnaru, de la Observatorul Antenei 1. Cei doi au fost surprinși ținându-se de mână într-o benzinărie. Recent, actrița și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Valentin Butnaru i-a făcut o urare specială.

Citește și: Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia: „A fost foarte greu, pentru că simțeam că sunt eu, nu Lia”. Scenariul este inspirat din povestea ei de viață / EXCLUSIV

Citește și:Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, a ajuns pe perfuzii, înainte de lansarea serialului: „Uneori simt că este dificil”

Citește și:Daniel Balaciu susține că regretă că a bătut-o pe Dana Roba și cere să fie judecat în libertate: „Nu o voi mai lovi niciodată. Fetițele au nevoie de mine…'

Citește și:Cât de frumoasă este Violeta, fiica Andreei Marin, la 15 ani: „Suntem legate de mama mea, înger în cer, care ne-a lăsat moștenire…' Cum au pozat cele două, împreună

Ana Bodea și Valentin Butnaru formează un cuplu

Ana Bodea, actrița din serialul Lia-Soția soțului meu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Odată cu lansarea serialului, Ana Bodea a devenit cunoscută și este urmărită de mii de internauți. În ultima perioadă s-a zvonit că Ana Bodea ar avea o relație amoroasă cu Valentin Butnaru, prezentatorul de știri de la Observator. Cei doi au fost surprinși ținânud-se de mână, într-o benzinărie. Recent, Ana Bodea și-a aniversat ziua de naștere, iar Valentin Butnaru i-a făcut o urare specială.

'La mulți ani, bodea.ada ! Cum nu avem o poză împreună, am ales the next best thing, adică o poză cu cea care îți seamănă leit și ăreia i-ai insuflat pasiuni, caracter, pofta de viață, talent pe care a știut să și-l cultive și multă determinare. A fost alături de mine zilele astea, în care am bolit ca un preșcolar sensibil, cu vărsat de vânt (poveste adevărată, dar n-am avut vărsat de vânt acum și m-a făcut să realizez că ți-a moștenit sufletul nobil! Să ai o zi minunată!', a scris Valentin Butnaru în primul mesaj. Apoi a urmat un alt mesaj în care a enumerat calitățile actriței cu fiecare literă din numele ei. 'E ziua ei!! A cui? Păi, numele ei este:

ANA BEATRICE BODEA

Atentă…cu toți și tot ce e în jur

Neânfricată…în fața oricărui obstacol

Aprigă…dacă e amenințată o persoană draă

Bogată…pentru că are un suflet măreț

Exaltată…atunci când visează cu ochii deschiși

Alintată…când vrea ultima afină din castron

Tare…când are de dus ceva la bun sfârșit

Ravisantă…pentru că este!

Introvertită…pentru că..actriță

Curajoasă..pentru că a înfruntat mai multe decât s-ar crede

Extrovertită…pentru că..actriță

Beligerantă… când dă de o cauză nobilă, pentru care merită luptat

Organizată…pentru că de la 3 ani a trebuit

Demnă…pentru că i-au insuflat-o părinții

Elegantă…până în toate secvențele ADN ului

Ado-ra-bi-lă pen-tru că așa e ea!', a scris Valentin Butnaru mai ceva ca un școlar îndrăgostit.

Ana Bodea și Valentin Butnaru, de mână în benzinărie

Valentin Butnaru și Ana Bodea ar forma un cuplu. În urmă cu câteva luni, cei doi au fost surprinși de paparazzi Cancan într-o benzinărie din zona de nord a Capitalei, în timp ce se țineau de mână. Cu toate astea, cei doi nu au făcut nicio declarație în legătură cu relația lor.

Dincolo de lumina reflectoarelor, prezentatorul de la Antena 1 preferă să fie discret când vine vorba de planul amoros. De-a lungul timpului, s-a iubit cu mai multe femei celebre din România, printre care și Albertina Ionescu. După ani buni, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Ana Bodea s-a despărțit de iubitul ei

Ana Bodea s-a despărțit de iubitul ei, Andrei Ivan. Actrița din serialul Lia-Soția soțului meu a declarat în urmă cu câteva luni că s-a despărțit de partenerul ei. În vârstă de 24 de ani se bucură de un real succes datorită producției de la Antena 1.Andrei Ivan și Ana Bodea se cunoșteau încă de când se aflau la facultate, iar actrița a fost cea care a anunțat despărțirea.

„Nu mai suntem împreună, dar am rămas în relații bune, de prietenie. Noi am avut câteva secvențe împreună, foarte puține, oricum. Nu a fost nimic grav, pur și simplu ne-am despărțit', a declarat Ana Bodea, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton