Ana Bodea vrea să își întemeieze o familie cu Valentin Butnaru și așteaptă cererea în căsătorie. Ce diferență de vârstă există între ei: „Cred că cel mai mult admir sufletul lui"

 Tudorache Simona
.

Ana Bodea e atât de fericită în relația pe care o trăiește cu Valentin Butnaru, încât abia așteaptă să fie cerută în căsătorie și să întemeieze alături de el o familie. Actrița are doar cuvinte de laudă despre cel care îi stă alături și o înconjoară cu dragostea lui. Ana Bodea spune despre partenerul ei de viață că apreciază femeile și că iubește altfel, dar și că are un suflet minunat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Ana Bodea joacă rolul principal în serialul „Lia – soția soțului meu' , iar anul trecut a reușit să își achiziționeze și un apartament pe gusturile ei. În copilărie a jucat în reclame TV, iar înainte să facă actorie a fost balerină. Pe lângă perioada frumoasă pe care o traversează pe plan profesional, Ana și-a găsit liniștea alături de Valentin Butnaru, un bărbat bun de pus la rană.

ana-bodea-90ana-bodea-90

Ana Bodea ar putea povesti fără încetare despre calitățile bărbatului care îi stă alături. „Trebuie să mai stăm 10 ore (n.r. ca să spună tot ce apreciază la Valentin Butnaru), iar o să mă emoționez, și când vorbesc de el mă emoționez foarte tare. Cred că cel mai mult admir sufletul lui, are cel mai bun suflet pe care l-am întâlnit și felul în care iubește, dar în principiu sufletul. Cine nu îl cunoaște foarte bine, nu are de unde să știe și tocmai faptul că-și deschide sufletul cu persoanele care contează. Pe lângă asta, e și super respectuos, apreciază mult femeile din jurul lui, are o relație frumoasă cu mama lui, ne consideră superioare și sunt puțini bărbați care fac asta și gândesc așa', a declarat Ana Bodea, în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici.

Ce diferență de ani există între Ana Bodea și Valentin Butnaru

Deși îi despart o diferență de 16 ani, ea are 23, iar jurnalistul de la Antena 1 39 de ani, acest lucru nu s-a simțit niciodată.

„Cred că și asta contează (n.r. maturitatea), atunci când întâlnești persoana potrivită, faci asta automat, indiferent de diferența de vârstă, de distanță, că sunt atâtea relații la distanță, deci indiferent de astea, te comporți așa automat, atunci când găsești persoana potrivită. Cred, într-adevăr, că e și ceva care vine cu timpul. Da (n.r. se vede să rămână alături de el toată viața), nu m-a cerut încă, da, îmi doresc. Îmi doresc familie, am crescut într-o familie foarte frumoasă și iubitoare și vreau să am același lucru. Nu îmi doream înainte să-l cunosc pe el', a mai spus actrița.

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului: „Diferența o fac părinții. Nu a fost nevoie să mă prind, pentru că el a venit și mi-a spus…'. Cu ce se ocupă acum Aviv / EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău, reacție după ce s-a spus că mașina lui a fost pusă sub sechestru, într-un dosar de droguri: „La începutul lunii am vrut să o vând și…'

Citește și: Ștefan Popescu, totul despre experiența Chefi la cuțite: „Mental îți setezi ideea că trebuie să te ridici la un anumit nivel de așteptări, iar asta poate crea o presiune mare. Reacțiile din online…”. Cum s-a înțeles, de fapt, cu ceilalți trei jurați / EXCLUSIV

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: „Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers”. Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea a trecut prin momente foarte grele la prima sarcină: „M-au marcat pe viață. Aveam atacuri de panică, mă gândeam dacă o să-mi iubesc copilul. Cele mai grele săptămâni din viața mea”

Ce mesaj i-a transmis Valentin Butnaru

Ilinca Vandici a surprins-o pe invitata ei și cu un mesaj de la bărbatul iubit. Valentin Butnaru o consideră pe Ana Bodea ravisantă, dar și neînfricată.

„Cum e Ana? Neînfricată în fața oricărui obstacol, aprigă, dacă îi e amenințată o persoană dragă. Bogată, pentru că are un suflet măreț. Exaltată, atunci când visează cu ochii deschiși. Alintată, când vrea ultima afină din castron. Tare, când are de dus ceva la bun sfârșit. Ravisantă, doar pentru că este. Introvertită, curajoasă, pentru că a înfruntat mai multe decât ar crede. Extrovertită, pentru că e actriță', a transmis Valentin Butnaru prin intermediul unui mesaj.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton