Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia. Primele imagini de la eveniment

 Dumitrache Laura
.

Ana, fiica lui Mircea Geoană și Garret Cayton au organizat Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia. Unul dintre cei mai importanți oameni politici din România a avut parte de un eveniment special în familia sa. Fiica sa a dat o petrecere de logodnă alături de viitorul soț, Garrett Cayton. Cei doi au ales ca momentul să aibă loc la Mgoșoaia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ana Geoană și iubitul ei, Garrett Cayton au dat o petrecere de logodnă care a avut loc pe 4 august. Evenimentul a fost unul special, iar fiica lui Mircea Geoană a trăit clipe de neuitat. Locația aleasă de cei doi îndrăgostiți a fost surprinzătoare, mai ales pentru invitați.

Ana si logodnicul eiAna si logodnicul ei

Petrecerea a fost organizată din scurt, iar invitațiile au fost trimise cu doar câteva zile înaintea marelui eveniment. Petrecerea a avut loc la Mogoșoaia, unul dintre cele mai pitorești sate din România, situat în județul Ilfov. Mircea Geoană a făcut primele declarații despre petrecerea de logodnă a fiicei sale.

Citește și: Mihaela Geoană, dezvăluiri despre viața de familie, în contextul războiului:”Mircea lipsește mult de acasă”

Citește și:Ultimul mesaj transmis de Mircea Geoană, oficial NATO:”Războiul din Ucraina intră într-o fază mai complicată și mai sângeroasă”

Citește și:Turist, nevoit să plătească separat gheața din paharul cu suc, la Mamaia. Cât a costat

Citește și:Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital.Riscă să-i fie amputat piciorul

Ana, fiica lui Mircea Geoană și Garret Cayton au organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia

Ana Geoană și partenerul ei, Garrett Cayton au organiza o petrecere de logodnă în România. Mai exact, evenimentul a avut loc joi, 4 august, la Mogoșoaia, iar localul a fost unul surprinzător. Petrecerea a fost senzațională, iar Ana a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la evenimentul care a fost ferit de ochii presei.

Cei doi îndrăgostiți au fost înconjurați de oamenii dragi lor, iar distracția a fost în toi. Ana Geoană a purtat o rochie albă, lungă, alături de o pelerină albă, transparentă. De asemenea, Garrett a îmbrăcat un costum elegant, gri, asortat cu o cămașă albă.

Mircea Geoană: „A fost o petrecere de logodnă”

Mircea Geoană a făcut primele declarații despre evenimentul special din viața fiicei sale. Politicianul a mărturisit că Ana și iubitul ei au organizat o petrecere de logodnă, deși inițial multă lume a crezut că este vorba chiar despre o nuntă. „A fost o petrecere de logodnă', a declarat Mircea Geoană pentru FANATIK.

Nimeni nu a bănuit că Ana Geoană va alege să organizeze petrecerea de logodnă chiar în România. Tânăra a luat decizia de a organiza evenimentul pe plaiurile mioritice, care s-a dovedit a fi o alegere foarte bună.

Printre invitați s-a numărat și fiica cea mică a Cameliei Șucu

Ana Geoană a ales să dea o petrecere de logodnă în Mogoșoaia, unul dintre cele mai cunoscute sate de la noi. Fiica politicianului secretatului general adjunct al NATO a invitat la party mulți prieteni, printre care și fiica cea mică a Cameliei Șucu., Cristina. La eveniment au fost prezenți și prieteni de-ai Anei din străinătate, aceștia fiind etichetați în imaginile postate pe rețelele de socializare.

Locul unde a avut loc petrecerea a fost decorat într-un stil elegant, mesele au fost împânzine cu flori albe. Ana Geoană a fost cerută în căsătorie de Garrett Cayton pe 1 martie, primind un inel in aur alb cu un diamant uriaș.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton