Ana Maria Ababei nu vrea să mai audă de Anna Lesko, după Ferma! "Voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate"

 Oana Pantazi
.

Frumoasa interpretă de muzică populară Ana Maria Ababei a declarat că, după Ferma, nu mai vrea să mai aibă de-a face cu Anna Lesko, după ce între ele s-au iscat mai multe conflicte de-a lungul timpului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Ababei a intrat în ferma motivată să câștige competiția. Pe parcurs, s-au făcut și desfăcut tabere, iar între concurenți s-au iscat nu doar prietenii, ci și rivalități. Din păcate, Ana Maria Ababei a fost eliminată din Ferma, însă concurenta a plecat din competiție atât cu aminitiri frumoase, cât și cu unele mai neplăcute… Printre acestea se numără conflictele avute cu Anna Lesko, sexoasa artistă deranjându-și competitoarea cu unele afrimații.

Ana Maria Ababei, deranjată de comentariile Annei Lesko la Ferma

Primul conflict memorabil a fost atunci când a părut că Anna Lesko ia în râs portul popular și câtecele Anei Maria. Drept urmare, cântăreața de muzică populară a reacționat vehement.

Eu nu cânt nici 'Cine a pus cârciuma în drum', nici… Eu, în primul rând, sunt interpretă de muzică populară, am propriile melodii, am și un album scos pe piață, adică stai puțin că nu… Că mai cântăm noi din astea, lăutărească, câte o melodie de pahar sau ce mai cântăm, asta e partea a doua. Dar nu îmi spui tu mie că nu avem nevoie de 'Cine a pus cârciuma în drum', chiar a fost urât”, a comentat Ana Maria Ababei la vremea respectivă.

'Scufițo, sau nu știu cum mi-a zis. Și mă uit așa la ea… Sinceră să fiu, am tăcut, am înghițit în sec, doar că pe mine m-a deranjat. Pentru mine, costumul popular este extrem de important, eu de la vârsta de 7-08 ani m-am dedicat muzicii. Am purtat cu toată dragostea și cu toată mândria costumul popular încă de mic copil. pentru mine chiar înseamnă foarte mult, pentru mine fiecare piesă a costumului popular reprezintă ceva…

Pentru mine, costumul ăsta înseamnă enorm. Dacă pentru mine înseamnă atât de mult ceva, când te iei de muzica populară, de costumul popular, de lucrurile astea care pentru mine sunt sfinte, dai direct în mine. E ca și cum m-ai înjura. Atât de tare m-a durut pe mine faza asta de azi. Nu-ți bați joc cum vrei tu', a conchis Ana Maria Ababei.

12713981_213922675622351_1672579442_n12713981_213922675622351_1672579442_n

Nu vrea să mai audă de Anna Lesko

Acum, Ana Maria Ababei a părăsit Ferma, însă, se pare, amintirea conflictelor anterioare nu-i dă pace. Într-un interviu recent pentru Click, interpreta a mărturisit că nu are de gând să se mai vadă vreodată cu Anna Lesko, făcând o remarcă deloc plăcută la caracterul fostei sale colege de competiție.

'Ca de fiecare dată, voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate. Vă zic și cu cine nu voi mai vorbi după terminarea emisiunii, dar numai dacă promiteți că scrieți cu litere mici, ca să nu fie sesizabil. Anna Lesko', a declarat Ana Maria Ababei.

Cât despre Ferma, artista a recunoscut că încă este „bântuită” de sarcinile pe care a trebuit să le îndeplinească în competiție și că este fericită că s-a întors la viața dinainte.

„Mi-am luat mașina și am plecat direct spre Constanța, la iubitul meu. Am oprit în prima benzinărie și mi-am luat cafea și ciocolată. A fost tare ciudată senzația. Parcă nu mai știam să conduc… mă minunam când vedeam mașini pe stradă. După ce am ajuns, nu puteam să dorm.

Mâncam tot ce pofteam și parcă mă așteptam în orice moment să apară Cristi Bozgan și să merg la un antrenament. A doua zi dimineață, m-am ridicat din pat pe la 7:00 cu gândul că trebuie să mulg vaca. Și povestirile pot continua… concluzia? M-a sălbăticit un pic ferma!”, a mai mărturisit Ana Maria Ababei pentru sursa citată.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: „Nu m-a ajutat niciodată!”

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton