Ana Maria Barnoschi, detalii inedite de la nunta de vis din Palma de Mallorca: "A fost un moment cu o foarte mare încărcătură emoțională..."/ Mireasa a schimbat patru rochii, iar ceremonia a fost oficiată de un preot român

 Oana Pantazi
.

Ana Maria Barnoschi, detalii inedite de la nunta de vis din Palma de Mallorca. Ana maria Barnoschi și Vlad Bălău s-au căsătorit religios departe de țară, în Palma de Mallorca, într-un cadru de vis, care a creat tuturor amintiri memorabile. Iată ce a povestit vedeta de la Roata Norocului despre cel mai important moment din viața ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe 14 iulie, Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad Bălău. Prezentatoarea TV fusese cerută în căsătorie în urmă cu an, în timpul unei vacanțe romantice petrecute în Grecia. Ea și alesul inimii sale și-au celebrat iubirea în Palma de Mallorca, iar imaginile de la nuntă vorbesc de la sine despre spectaculozitatea locului, dar și despre eveniment, care a fost unul elegant și sofisticat.

453883261_1038933997597704_3679467362308440156_n453883261_1038933997597704_3679467362308440156_n

Ana Maria Barnoschi, detalii inedite de la nunta de vis din Palma de Mallorca

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău au ales să-și oficieze iubirea în Palma de Mallorca, Spania. Cadrul a fost idilic și mireasa a captat toate privirile, purtând nu mai puțin de patru rochii superbe. Atât locul ales pentru ceremonie, cât și cel unde a avut loc petrecerea au fost spectaculoase, iar emoțiile mirilor și ale invitaților au fost pe măsură.

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție'

Citește și: Ana-Maria Barnoschi a izbucnit în plâns, când a vorbit despre moartea tatălui ei: „Am avut o perioadă de depresie, de anxietate… Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar!'

„Cu siguranță a fost nunta la care am visat și pe care mi-o imaginam de când eram copil. Totul a ieșit exact așa cum mi-am dorit. Am avut emoții mari amândoi, a fost un moment cu o foarte mare încărcătură emoțională, cu lacrimi de bucurie, nu doar ale noastre, ci și ale oamenilor care ne-au fost alături. Am avut parte de o slujbă frumoasă și emoționantă, oficiată de un preot român, în limba română. Am avut patru rochii diferite, dar fiecare mă reprezintă. Creațiile au fost semnate Clara Rotescu și Ricca Sposa. Am „simțit” că sunt rochiile pe care mi le doresc de când le-am văzut.

Când am văzut locația de ceremonie, am simțit că acela este locul. Mi s-a părut ceva idilic, desprins dintr-o poveste. Locația de ceremonie se numește Son Marroing și în prezent este muzeu. Petrecerea a fost la o moșie sau „fincă” cum îi spun ei, și am ales-o pentru că ma impresionat frumusețea nu doar a curții, ci și a casei și a întregii proprietăți. Ambele locații sunt desprinse dintr-un basm și de când le-am văzut prima oară am simțit că acolo doresc să mă căsătoresc. Așa cum simți când găsești rochia de mireasă că este cea pe care o dorești, așa a fost și cu locurile acestea”, a dezvăluit Ana Maria Barnoschi pentru Kfetele.ro.

Ana Maria Barnoschi: „A fost o nuntă mai atipică”

După ce și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, mirii și-au așteptat invitații la un restaurant cochet din Palma de Mallorca, unde a cântat Iulia Dumitrache, solista trupei de la Roata Norocului. Ana Maria și Vlad au deschis seara cu valsul mirilor, dansând pe iconica piesă „I surrender” a lui Celine Dion. Meniul nu a fost unul tradițional, dar a mulțumit, cu siguranță, toate gusturile.

„A fost o nuntă mai atipică și am vizualizat altfel desfășurarea, dar am păstrat câteva tradiții. Am încercat să împletim dorințele noastre cu tradițiile și cu locul. Despre meniu vă spun sigur că nu am avut sarmale, dar am încercat să alegem ceva pe placul tuturor invitaților. Am avut pește, fructe, carne roșie. A fost un eveniment restrâns, mai mult ca o petrecere, nu o nuntă clasică într-o locație frumoasă și specială datorită istoriei pe care o are”, a mai spus ana Maria pentru sursa citată.

Deocamdată, proaspeții însurăței se mai bucură o perioadă de peisajele mirifice din Palma De Mallorca, urmând ca în luna de miere să plece în octombrie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton