Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție"

 Tudorache Simona
.

Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil, vineri. cu iubitul ei, Vlad, un tânăr om de afaceri. Vedeta de la Kanal D a purtat la eveniment o rochie scurtă, în nuanța cerului, bleu, cu un decolteu amețitor. Ea a accesorizat la ținută o pereche de mănuși din dantelă și un medalion superb. Ana Maria Barnoschi a strălucit în ziua cea mare și a avut alături familia și prietenii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ana Maria Barnoschi a fost cerută în căsătorie în vacanța romantică petrecută în Grecia în urmă cu an. Cei doi s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după câteva întâlniri au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. Vedeta de la Kanal D recunoștea că visează la o nuntă într-un peisaj de vis, unde apa să fie alături, iar fericirea lor completă.

ana-barnoschi-7-1ana-barnoschi-7-1

Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil

Ana Maria Barnoschi a devenit soția celui cu care se iubește de câțiva ani. „Ieri a fost despre noi, despre călătoria noastră, despre ultima zi în calitate de domnișoară și prima zi a familiei noastre', a fost mesajul emoționant transmis de aceasta.

„Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție, de la mine la noi', a adăugat ea.

Ana Barnoschi a fost cerută în căsătorie în Grecia, iar de atunci povestea lor se scrie altfel în fiecare zi. „Eram în Grecia, în Santorini. Cel mai mult m-a impresionat emoția pe care o avea, ceea ce a făcut ca momentul să fie unul cu adevărat special', spunea Ana Maria Barnoschi pentru Unica.

Ce spune Ana Maria Barnoschi despre alesul ei

Partenera lui Bursucu de la Roata norocului vorbește cu multă dragoste despre cel care îi stă alături.

„Apreciez faptul că depune efort să îmi facă pe plac, să mă mulțumească, să îmi aducă bucurie, să mă vădă fericită și îmi place că este foarte înțelegător, sincer, că mă pot baza pe el atunci când am nevoie de un sprijin. El a fost cel care mi-a scris și am început să comunicăm. După trei săptămâni am ieșit în oraș, am povestit și îmi amintesc că am fost foarte relaxată. Din acel punct lucrurile au decurs natural', a adăugat ea.

Citește și: Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: 'Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu…' Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

Citește și: Cum este Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite în rol de tată: „Am fost implicat în viața copiilor mei, de la schimbatul scutecelor până la cititul poveștilor. Dacă i-ai întreba pe ei, ți-ar răspunde că sunt sever, impun reguli…”. Are doi băieți și unul îi calcă pe urme / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu are datorii la întreținere pentru că a preferat să-și cumpere genți și pantofi: „Nu îmi convine să plătesc. Umblu mascată…'

Citește și: Alexandra Ungureanu, nemulțumită de statutul ei financiar: „Puteam fi mai sus. Trebuie să muncesc întruna, nu-mi permit…'. Ce regrete are după 20 de ani de carieră

Citește și: Fiul Biancăi Brad a fost acceptat la o universitate din Italia: 'Se apropie momentul în care își va lua zborul din cuib. O să mă rog să îi fie bine…' În ce oraș va studia și ce domeniu a ales / EXCLUSIV

Ana Maria Barnoschi, despre prima întâlnire

Prima lor întâlnire a fost una surprinzătoare, pentru că atunci au vorbit despre experiențele prin care au trecut.

„La prima noastră întâlnire am stat de vorbă mai mult de șase ore, am povestit. Nu cred că am fost niciunul stângaci. Vlad a fost mai vorbăreț, își dorea să îmi spună lucruri despre el și a inițiat conversația aceasta în care ne-am dezvăluit unul celuilalt', povestea Ana Maria Barnoschi pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton