Ana Maria Gheorghe a înlocuit-o pe Ramona Păuleanu la Antena 1: "M-am întors la prima mea dragoste..."

 Dumitrache Laura
.

Ana Maria Gheorghe a înlocuit-o pe Ramona Păuleanu la Antena 1. Prezentatoarea rubricii meteo a decis să plece din trust la trei luni după ce a semnat contractul,luându-i prin surprindere pe telespectatori. Recent, Ana Maria Gheorghe, cea care în 2016 a prezentat Observatorul Special, a anunțat că va reveni în locul Ramonei Păuleanu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1 la doar trei luni de când a semnat cu postul de televiziune. Soția avocatului Adrian Cuculis și-a anunțat fanii din mediul online că nu va mai face parte din echipa trustului Antena 1. La câteva zile după ce a făcut anunțul, prezentatoarea rubricii meteo a fost înlocuită cu Ana Maria Gheorghe, cea care a prezentat în anii trecuti rubrica Observatorului Special.

ramona pauleanu inlocuitaramona pauleanu inlocuita

Ana Maria Gheorghe a intrat pe post joi seara, iar telespectatorii au avut ocazia de a o vedea prezentând vremea. Vedeta tv a moderat știrile la pupitrul Observatorului Special, alături de Geanina Ilieș. După ani de zile de pauză, Ana Maria Gheorghe a revenit la Antena 1 și a înlocuit-o pe Ramona Păuleanu.

Citește și: Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1, după numai trei luni: „Aventura s-a încheiat”. Cu ce se ocupă acum jurnalista

Citește și:De ce a plecat Ramona Păuleanu de la PRO TV la Antena 1, după 10 ani: „Simt că sunt apreciată, vin cu drag la muncă. A cântărit enorm faptul că…' / EXCLUSIV

Citește și:Dana Roba a ajuns din nou la spital, cu alte probleme de sănătate: „Am piciorul foarte umflat”

Citește și:Bianca Neagu, micuța Bibi din telenovela Numai iubirea, s-a căsătorit: „Am trecut la o nouă etapă” / Primele imagini de la cununia civilă

Ana Maria Gheorghe a înlocuit-o pe Ramona Păuleanu la Antena 1

Ramona Păuleanu a anunțat că pleacă de la Antena 1, după trei luni de la semnarea contractului. Prezentatoara rubricii meteo și-a surprins fanii cu anunțul său și a fost înlocuită cu o vedetă mai veche a trustului.

Mai exact, este vorba despre Ana Maria Gheorghe, cea care în urmă cu 7 ani prezenta știrile la pupitrul Observatorului Special. Ana Maria Gheorghe este familiarizată cu rubrica Meteo, iar telespectatorii au avut ocazia a o revedea joi prezentând vremea.

Ana Maria Gheorghe: „M-am întors la prima mea dragoste”

Ana Maria Gheorghe a anunțat pe rețelele de socializare că revine în televiziune, la Antena 1. Vedeta tv a lipsit de pe micile ecrane vreme de câțiva ani, iar acum a revenit în fața telespectatorilor. Jurnalista este fericită de revenirea sa, iar publicul a putut să o revadă joi seara, prezentând rubrica meteo.

6 iulie 2023. Ce zi frumoasă! M-am întors la prima mea dragoste, televiziunea! De azi, în fiecare zi, de luni până vineri vin cu veștile despre vreme la Observator. Mulți m-au întrebat de ce m-am întors. O să fiu sinceră cu voi ca de obicei: Nu-mi lipsește nimic, sunt foarte bine în viața mea, dar cine a lucrat în TV știe că „microbul' nu te părăsește niciodată. Sunt bucuroasă și emoționată. Sper să va placă ce fac, aștept impresiile voastre! Vreme și vremuri bune vă doresc', a scris Ana Maria Gheorghe pe Instagram.

Fanii au entuziasmați și au felicitat-o pe Ana Maria Gheorghe. „Ești de acolo, din acea poveste!', „Felicitări', „Bine ai revenit', Mult succes', „Suntem alături de tine! Mult succes', sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți.


Ramona Păuleanu a părăsit Antena 1 după trei luni

Ramona Păuleanu a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că pleacă de la PRO TV, pentru a prezenta rubrica Meteo de la Observator. Cu toate astea, prezentatoarea tv a decis să părăsească și acest trust, postând un mesaj pe rețelele de socializare. Jurnalista a luat această decizie pentru a se dedica mai mult podcastului „Creștem mari'.

Şi acum o ştire de dezinteres naţional. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteţi liberi sa continuaţi sa faceţi ceea ce făceaţi', a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton