Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare, la aceeași emisiune: "Această colaborare mă bucură extraordinar"

 Radulescu Ruxandra
.

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare. După ce i-a cucerit pe americani cu abilitățile ei, Ana Maria Mărgean se întoarce la Românii au talent, într-o ipostază inedită. Supranumită „fetița-ventriloc”, Ana Maria Mărgean revine în cel de-al 13 sezon de la Românii au talent, unde va prezenta Magia de culise, în care va vorbi cu semifinaliștii și va prezenta publicului de acasă, ce se întâmpla în spatele scenei. Magia de culise poate fi urmărită fiecare miercuri, pe conturile de Instagram și TikTok ale show-ului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare. Sezonul 13 al concursului Românii au talent a ajuns în faza semifinalelor, iar pentru această etapă, producătorii au decis s-o readucă în fața publicului pe Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului 11. Ana Maria Mărgean va avea un rol special la show-ul de talente. Cea supranumită „fetița-ventriloc” va prezenta „Magia de culise”, un segment creat special pentru rețelele de socializare și care poate fi urmărit începând de miercuri, pe conturile de Instagram și TikTok ale emisiunii.

index-32index-32

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea Românii au talent 2021, revine ca prezentatoare

Ana Maria este câștigătoarea sezonului 11 „Românii au talent' și cea care a reușit să impresioneze o lume întrega cu prestația ei memorabilă de la „Americas got talent: All stars', unde a ajuns până în marea finală. „Fetița-ventriloc” se va întoarce în culisele în care s-a pregătit și a repetat până la momentul în care a câștigat marele premiu în urmă cu doar 2 ani.

Extrem de bucuroasă să revin în echipa Românii au talent, să cunosc personal semifinaliștii, să interacționez cu ei când se pregătesc. Recent am fost implicată în mai multe proiecte, pe diverse scene, am fost și în SUA, unde am cunoscut membrii fondatori ai acestul show de talente internațional.

Și acolo, și aici m-am simțit ca într-o mare familie, iar această colaborare mă bucură extraordinar și sper să reușesc să transmit și concurenților energia pozitivă și bucuria pe care eu le simt făcând parte din acest proiect minunat', declară Ana Maria Mărgean, încântată să revină pe platourile de filmare ale show-ului.

Anamaria Mărgean prezintă acțiunea din culise, la „Românii au Talent”

Primii 12 semifinaliști care vor urca pe scenă au început deja să se pregătească pentru a oferi prestații de senzație. Concurenții vor să fie cât mai în formă, pentru a arăta publicului de ce sunt în stare. Începând de astăzi, în fiecare miercuri, pe conturile de Instagram și TikTok ale show-ului, Ana Maria Mărgean va aduce imagini în exclusivitate și va prezenta Magia din culise.

Începând de vineri, de la 20:30, la „Românii au talent' începe prima semifinală a sezonului #13magic! Sute de concurenți au urcat pe scenă și au oferit momente de neuitat cu un singur gând: să demonstreze că merită să fie remarcați și să strălucească în fața telespectatorilor. 24 dintre aceștia continuă drumul spre marele premiu, de 120.000 de euro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton