Ana-Maria Păunescu, despre tensiunile din familie la 13 ani după moartea tatălui său, Adrian Păunescu: "Nu cred că și-a imaginat vreodată astfel de probleme, ar fi făcut ceva să le evite, pentru că vorbim de un om care totdeauna s-a gândit la ceilalți, și apoi la el"

.

Ana-Maria Păunescu, despre tensiunile din familie la 13 ani după moartea tatălui său, Adrian Păunescu. Anul acesta în luna noiembrie se împlinesc 14 ani de la decesul marelui poet Adrian Păunescu, iar familia sa încă este măcinată de procese. Într-un interviu emoționant, Ana-Maria Păunescu, fiica cea mică a poetul, a vorbit cu mâhnire despre toată situația, dezvăluind și alte momente mai puțin știute din viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adrian Păunescu a fost căsătorit de două ori. Prima dată cu poeta Constanța Buzea, care i-a dăruit doi copii, pe Andrei și Ioana, și a doua oară cu Carmen Păunescu, care i-a dăruit o fiică, pe Ana-Maria. Constanța Buza a decedat în 2012, la doi după decesul poetului. Povestea lor de dragoste a fost una intensă, dar infidelitatea lui Păunescu, au dus la destrămarea mariajului. Poetul mai are însă o fiică, din flori, pe Andreea, care de mai bine de 10 ani se află în proces pentru avere cu ceilalți copii ai lui Adrian Păunescu.

372911047_2001225566882361_754470228591048535_n372911047_2001225566882361_754470228591048535_n

Ana-Maria Păunescu, despre tensiunile din familie la 13 ani după moartea tatălui său, Adrian Păunescu

Adrian Păunescu s-a stins din viață în urmă cu aproape 14 ani, la vârsta de 67 de ani, lăsând în urmă multă durere. Pe 20 iulie, poetul ar fi împlinit 81 de ani, iar fiica sa, Ana-Maria, a făcut dezvăluiri emoționante despre părintele său, dar și despre problemele de familie care au apărut după moartea lui Adrian Păunescu.

Citește și: Adriana, fiica lui Andrei Păunescu, regretă că nu și-a cunoscut bunicii: „Mi-am pus dorința să-i pot vedea măcar pentru o zi'

Citește și: Andrei Păunescu și Ana-Maria Păunescu, dezvăluiri emoționante la 13 ani de la moartea tatălui lor, poetul Adrian Păunescu: „Eram obișnuiți ca el să facă imposibilul'

Citește și: Emily Burghelea dezvăluie povestea tristă din spatele numelui ei: „Mă cheamă și Lăcrămioara. Mama mea era să-și piardă viața la naștere. Dumnezeu a ținut-o în viață să-și cunoască fetița’

„Cu siguranță e mâhnit, eu am și visat pe tema asta, îmi spunea să stau liniștită pentru că, mai devreme sau mai târziu vom semna un scenariu, m-am trezit din somn și am notat cuvântul pe un șervețel , pe care îl aveam lângă pat, dar cu siguranță e foarte necăjit, mi-aduc aminte cum se uita la alte familii cunoscute din România, care aveau scandaluri pe averi și așa mai departe și tot de aici din fotoliu se uita absolut îngrozit la spectacolul ăsta urât.

Nu cred că și-a imaginat vreodată astfel de probleme, ar fi făcut ceva să le evite, pentru că vorbim de un om care totdeauna s-a gândit la ceilalți, și apoi la el. Totuși, aveam 20 de ani când a început nebunia, acum am 30 și un pic, nu mai sunt nici eu chiar atât de tânără, deși nu îmi vine să cred că am depășit vârsta de 20 și ceva de ani. Nu cred că m-ar fi lăsat pe mine să mă maturizez în atmosfera asta, nu cred că ar fi vrut ca mama să îmbătrânească în această… Eu nici nu mai pot să fiu supărată… Am fost revoltată, am fost supărată… Până când?„, a spus Ana-Maria Păunescu, în exclusivitate, pentru „Altceva cu Adrian Artene'.

Ana-Maria Păunescu scrie poezie, la fel ca tatăl ei

La fel ca și fratele ei, Andrei, fiica cea mică a marelui poet i-a moștenit talentul și scrie poezie. Tânăra mărturisește că tatăl ei a fost și a rămas o adevărată inspirație pentru ea, iar multe poezii de-ale ei îi sunt dedicate.

„Sunt multe poezii care îi sunt dedicate lui. Chiar și versul ăsta, „ai vreme să vorbim', este extras dintr-o poezie despre el, pentru că dialogul ăsta așa a existat, scriindu-i câte o poezie, încercând să găsesc un răspuns la poezia respectivă. Odată mi s-a întâmplat, după ce am fost la cimitir la el, să găsesc un bon de benzină în mașină și să scriu o poezie pe care mi-am imaginat că mi-a dictat-o el.

Vă spun sincer că mi-a fost teamă să nu interpreteze aceia care numai asta fac, să interpreteze greșit poezia mea și simțirea mea de atunci. Nu sunt toate, că, viața mea de la un punct încolo, a căpătat și alte dimensiuni. Am o poezie, „Flacăra', pe care am scris-o când revista a ajuns la 1.000 de exemplare. Scrisori spre eternitate, pe care le tot arunc așa, spre un cer, pe care nu am încetat niciodată să-l iubesc și pe care nu m-am supărat că mi-a răpit atâția oameni dragi', a mai spus Ana-Maria Păunescu în podcast.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton