Ana Morodan are un nou iubit. A postat prima imagine cu el: „Florile cu cea mai mare însemnătate au venit din partea partenerului meu actual”

 Calin Maria Bianca
.

Ana Morodan are un nou iubit! Cine i-a 'furat' inima. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta este destul de transparentă cu viața ei privată, chiar și atunci când vine vorba despre sfera sentimentală. Ce-i drept, rareori s-a știut cine este bărbatul cu care are o relație, însă cert este că nu a asuns niciodată faptul că în viața ei există cineva. Ei bine, nici de data aceasta nu a ezitat! Contesa Digitală iubește din nou și este foarte fericită!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan are un nou iubit. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Ana Morodan are un nou iubit și nu ascunde acest lucru. Contesa Digitală a postat recent, pe rețelele de socializare, o fotografie din lift în care ține numeroase buchete de flori în brațe. Ei bine, nu doar acest lucru a atras atenția tuturor, ci și faptul că în spatele ei se afla un bărbat.

img-2023-01-25t100248.444-1img-2023-01-25t100248.444-1

Bineînțeles, așa cum era de așteptat, Ana Morodan a avut grijă ca înainte să posteze fotografia să-i acopere fața bărbatului cu un emoji. Nu, nu pentru a se ascunde de viitoarele întrebări despre domeniul amoros, ci pentru a rămâne în continuare un mister cine este cel care'i-a furat inima'. A confirmat relația fără a sta pe gânduri, însă în continuare este destul de discretă când vine vorba de alte detalii din acest punct de vedere.

Citește și: Ana Morodan neagă că a fost dată afară de la Antena Stars: „Nu te ține nicio televiziune dacă…”

Citește și: Ce afaceri are Ana Morodan: „Au existat pierderi de zeci de mii de euro pentru…”

Citește și: Cum arată acum fiicele lui Catrinel Sandu. Lara și Sara seamănă izbitor cu mama lor

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să înfieze un copil: „M-aș clona pe mine, când va fi posibil și legal'

Ana Morodan are un nou iubit

Ana Morodan este foarte activă în mediul online și își ține fanii la curent cu fiecare moment din viața ei, fie el frumos sau mai puțin plăcut. La fel a făcut și în cazul iubitului ei. Nu a vrut să țină ascuns acest lucru, astfel că a dat subtil de înțeles că este într-o relație prin fotografia postată în mediul online. Nu a mai durat prea mult timp și Contesa Digitala a recunoscut că iubește din nou. Mai mult decât atây, a specifiat că a primit multe flori, de la numeroase persoane, însă cele mai importante sunt de la bărbatul din viața ei.

'În luna ianuarie este ziua mea. Sunt Capricorn și sunt foarte mândră de asta. Am primit flori de la mai mulți oameni. Într-adevăr, cred că, pentru mine, în acest moment, florile cu cea mai mare însemnătate au venit din partea partenerului meu de viață actual.', a declarat, în exclusivitate pentru SpyNews.ro Ana Morodan.

Cum se simte Ana Morodan după operația de lipoaspirație

Ana Morodan a început anul 2023 cu o serie de schimbări importante în viața ei. Contesa Digitală a decis că este momentul pentru o nouă intervenție estetică. După micșorarea sânilor, s-a arătat deranjată de aspectul abdomenului. Fără a ezita, a ales operația de lipoaspirație. Bineînțeles, s-a lăsat pe mâna celor mai buni medici, astfel că totul a fost un real succes.

'A fost o operație de lipoaspirație 360, cu high definition. Mi-au scos și grăsimea. Mi-au conturat și mușchii abdominali, toată zona abdominală. Este vorba despre o tehnică minim invazivă. Nu presupune scars și durere. Mă simt foarte bine. Nu am avut niciun fel de problemă. Cum nu am avut nicio problemă nici la operația de reconstrucție a sânilor. Singurele lucruri care pot să spun că ar putea fi menționate, după aceste operații estetice pe care le faci, în orice zonă a corpului, trebuie să porți anumite corsete, sutiene, lucruri care te strâng. Asta ar putea fi un disconfort, dar le face toată lumea…', a declarat vedeta pentru sursa menționată mai sus.

Cum se recuperează Ana Morodan după operație

Ana Morodan radiază de fericire, după cum se poate observa în cea mai recenta poză postată. Contesa Digitală nu are zâmbetul pe buze doar fiindcă este în preajma iubitului, ci fiindcă îi merge bine pe toate planurile. Operația de lipoaspirație a fost un real succes, iar acum tot ce mai are de făcut este să se recupereze. Nu, nu este vorba despre o recuperare grea, ci din contră.

'Dureri nu am avut, doar această chestie. A trebuit să mă obișnuiesc cu aceste corsete modelatoare. Trebuie să le port trei săptămâni. Durerea e ca și cum n-ai mai fi fost la sală de trei ani și te-ai dus o dată și ai făcut șase ore. E exact ca o febră musculară. Pot să spun că se văd rezultatele. Efectele. În general, se văd după o lună și jumătate, dar acum se vede foarte OK.', a adăugat Ana Morodan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton