„De aia am ajuns o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei”. Ana Morodan, mărturisiri după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan

 Calin Maria Bianca
.

Ana Morodan, mărturisiri după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan. Toată lumea știe faptul că Ana Morodan se afla în urmă cu cinci luni într-un mare scandal. Mai exact, pe data de 28 martie 2023, Contesa Digitală, așa cum mai este cunoscută, a fost reţinută de poliţiști, pentru 24 de ore, deoarece nu a oprit la semnalele acestora. Mai mult decât atât, apoi ea a lovit două maşini, iar ulterior a fost depistată pozitiv la alcool şi substanţe psihoactive. De aici, viața ei s-a schimbat radical, din numeroase puncte de vedere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan, mărturisiri după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan. Ana Morodan nu s-a sfiit și a ieșit în fața tuturor, unde a declarat că nu consumă droguri, iar faptul că a ieșit pozitivă este din cauza dependenței sale de pastile și calmante. S-a spus faptul că a fost internată la psihiatrie după acest episod, însă în urmă cu puțin timp, celebra influenceriță a recunoscut că a renunțat la o parte dintre calmante și la mai multe pastile, viața ei schimbându-se radical.

morodan8morodan8

Citește și: Ana Morodan rămâne sub control judiciar, după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan. Decizia magistraților: „Se menține măsura preventivă…'

Citește și: „M-am uitat în conturi, vreau să stau 5 ani fără să fac nimic'. Ana Morodan nu poate pleca în vacanță, fiind încă sub control judiciar, după accidentul din Capitală

Citește și: „Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii”. Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai, în care au murit doi tineri

Citește și: Mihai Morar, reacție acidă către autoritățile române, după ce doi tineri au murit în accidentul de la 2 Mai: „Într-o țară normală, nu versurile lui Gheboasă sunt problema, ci…'

Ana Morodan, mărturisiri după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan

Nu, nu doar renunțarea la pastile i-a schimbat viața, ci și deciziile radicale pe care le-a luat. Recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri extrem de sincere prin intermediul rețelelor de socializare, unde a explicat că nu mai dorește să-și ascundă latura vulnerabilă, sau momentele în care nu se simte foarte bine. Ba mai mult, a spus că nu mai vrea să mintă că viața ei este roz și totul merge perfect, ci din contră, să fie reală, pentru ca cei care o urmăresc să-i urmeze exemplul și să nu le fie teamă să fie vulnerabili, fiindcă aceste lucruri au dus-o pe ea în starea în care era în urmă cu mai multe luni.

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei. Așa că azi aș vrea să vă spun tuturor care ați fost educate sau self educate ca mine că e ok să nu fii bine. Și e ok să nu fii perfectă în fiecare zi.', a spus Ana Morodan pe pagina ei de Instagram.

Ana Morodan regretă declarațiile făcute în urmă cu trei ani

Înainte de a trece prin accidentul și scandalul care i-a schimbat radical viața, Ana Morodan era tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar viața ei se rezuma doar la a demonstrat cât de bine o duce, dar și pentru a le da sfaturi celor peste  470.000 de fani pe Instagram, fiind una dintre cele mai cunoscute influencerițe din țara noastră. Ei bine, pe atunci spunea clar că cei care sunt influenceri nu pot arăta niciodată rău, dar și că mereu trebuie să fie puternici, lucruri cu care acum nu mai este de acord.

Și prostia pe care am zis-o eu acum 3 ani și o zic multe blogheoze acum, cum că suntem aici să inspirăm, nu să fim plângăcioase, e un bullshit. Toți avem nevoie să știm că și cei pe care îi urmărim au zile nașpa! Ah, și pentru toți cei care aveți senzația că asta e pitty party, hai, dans păpușilor! Ps. Oricum nu pot să plâng mult că îmi distrug genele. False.', a mai scris Ana Morodan pe Instagram.

Ana Morodan, viață nouă după accidentul în care a fost implicată

În prezent, Ana Morodan încă se află sub control judiciar, însă chiar și așa, susține că și-a schimbat radical viața. Accidentul în care a fost implicată a făcut-o să-și reevalueze valorile și stilul de viață, așa că și-a deschis sufletul pe social-media și a mărturisit că a renunțat la unul dintre calmantele pe care le lua, deoarece îi afecta memoria. Mai mult decât atât, a decis să arate și laturile ei vulnerabile, iar totodată Ana Morodan și-a vopsit părul blond, într-o nuanță brunetă, menționând că se simte o persoană complet diferită.

Au trecut trei luni, trei luni în care am avut timp să mă gândesc să mă echilibrez, să-mi descopăr lipsa de scop și mersul robotic înainte, doar pentru că așa trebuia, să uimesc în fiecare zi, să livrez un personaj deloc vulnerabil care livrează pe internet poveste după poveste în tot timpul acesta crezând că eu sunt mai deșteaptă decât cei care trăiesc subjugați de social-media și pe mine nu mă afectează.

Undeva, pe drum, am uitat de vulnerabilitatea mea, de sensibilitatea mea, de empatia mea. Într-un Univers în care glamourul este doar un inveliș ieftin de staniol, să fii sensibil este o slăbiciune. Prima dată când am luat un calmant a fost când mama mea a fost diagnosticată cu șapte metastaze.

Țin minte că toată frica și toată anxietatea pe care le-am simțit atunci s-au disipat. Apoi, am uitat de Xanax, dar am trecut prin crize personale, prin doliu reprimat, pentru că aveam de lucru și am mers la medic pentru o rețetă de calmant. Am început să iau Xanax, conform rețetei, până într-o zi când nu și-a mai făcut efectul, atunci am început să iau mai mult dar corpul dezvoltă rezistență și am început să iau și mai mut ‘, a declarat Ana Morodan, pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton