„M-am uitat în conturi, vreau să stau 5 ani fără să fac nimic”. Ana Morodan nu poate pleca în vacanță, fiind încă sub control judiciar, după accidentul din Capitală

 Dumba Gabriela
.

Ana Morodan nu poate pleca în vacanță, fiind încă sub control judiciar, după accidentul din Capitală. Ana Morodan se află, încă, sub control judiciar, în urma problemelor cu legea. Multă lume s-a temut pentru siguranța financiară a Anei Morodan, după ce a fost prinsă sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive la volan. Însă „contesa digitală” dă asigurări că are bani să trăiască lejer încă cinci ani, fără să muncească, în cazul în care colaboratorii nu vor să-și mai asocieze imaginea cu ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan nu poate pleca în vacanță, fiind încă sub control judiciar, după accidentul din Capitală. Ultimele 5 luni nu au fost deloc ușoare pentru Ana Morodan! După ce a fost prinsă sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive la volan, viața vloggeriței s-a transformat radical. Prinsă de autorități, aceasta a petrecut o noapte în arest, apoi instanța a decis să fie plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În luna iulie, Ana Morodan a fost informată că măsura preventivă a controlului judiciar se prelungește cu încă 60 de zile.

ana_morodanana_morodan

Ana Morodan nu poate pleca în vacanță, fiind încă sub control judiciar, după accidentul din Capitală

Ana Morodan a vorbit despre situația sa financiară, dar și despre cum se simte în momentul de față, la 5 luni de la problemele cu legea.

Eu sunt foarte bine, sunt super ok. Sunt foarte bine așa cu mine. Mi se pare că am o liniște extraordinară în viață, pe care nu am avut-o niciodată. Mă simt așa pentru că mi-am permis să stau lunile astea.

Am muncit foarte mult înainte, probabil m-am jucat și cu sănătatea din cauza asta, dar am muncit și mi-am permis să zic că nu mai fac nimic.

M-am uitat în conturi, vreau să stau 5 ani fără să fac nimic, să stau pe bară și să trăiesc la același nivel de viață. În același timp, mă gândesc că nu foarte multă lume este în această ipostază. Este greu să muncești, să ții cont de sănătatea mentală. Dacă nu aș fi ajuns în acest punct din viața mea, nu mi-aș fi permis să stau. Probabil aș fi fost în aceeași stare, când trăgea toată lumea de mine, din toate părțile. Nu aș fi putut să refuz nimic, pentru că trebuia să trăiesc.

Acum, înțeleg că sunt într-o situație privilegiată, sunt foarte recunoscătoare pentru asta, dar vine din urma muncii mele, nu mi-a oferit nimeni nimic. Nu am bani de la bărbați, de la nimeni!', a declarat Ana Morodan pentru Playtech Știri.

Citește și: Ce tarif are Bogdan de la Ploiești la un eveniment privat. Nu orice român își permite: ‘Nu este cu răutate creșterea prețului. Sunt plătit legal și…’

Citește și: O avocată din București, însărcinată în 9 luni, a murit în condiții suspecte. Bebelușul a supraviețuit, după ce a stat 5 ore în burta mamei fără oxigen

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian sunt născuți la o zi distanță și și-au sărbătorit împreună zilele de naștere: „Unul lângă altul în viață…’/ Imagini superbe cu fiul lor

Ana Morodan nu ține cont de gura lumii

Ana Morodan spune că a ajuns într-un punct în care nu mai ține cont de gura lumii, nu o interesează părerea altora despre ea și continuă să fie ea însăși, indiferent ce crede oricine.

Am ajuns la o vârstă în care nu vreau să mai demonstrez oamenilor lucruri! La 20 de ani vrei să demonstrezi cine ești și ce poți, acum mă gândesc să mă lase lumea în pace, că nu sunt singura după planetă! Nu a fost niciodată o prioritate pentru mine gura lumii.

Toată lumea a comentat orice acțiune făcută de mine și așa o să fie toată viața. Nu pot să îmi trăiesc viața după ce zice lumea. Lumea are tot felul de păreri. Pentru unii sunt Dumnezeu, pentru alții sunt diavol', a mai spus Ana Morodan.

Ana Morodan nu a putut pleca în această vară în vacanță pentru că se află încă sub control judiciar.

Am tot fost plecată prin țară, dar sunt sub control judiciar și o să vreau să plec din țară, poate în august acum sau în septembrie. Îmi e mai greu, m-am obișnuit cu viața statică. Sunt zodia Capricorn, dacă ar fi după mine, nu aș ieși din casă. Îmi place să stau în casă, în canapea, în pat. O să văd ce și cum. Am o perioadă în care vreau să iau tot ce este bun. Dacă am timp și chef, o să călătoresc cât pot de mult', a mai spus Ana Morodan pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton