Ana Morodan, mesaj vehement pentru femeile care merg la cumpărături cu partenerii: "Îi întreabă dacă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in…"

 Radulescu Ruxandra
.

Ana Morodan, mesaj vehement pentru femeile care merg la cumpărături cu partenerii. Ana Morodan a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, atunci când a fost prinsă că a consumat alcool și benzodiazepine, înainte să se urce la volan. „Contesa digitală”, care s-a ales cu trei dosare penale”, a transmis un mesaj femeilor care obișnuiesc să-și ia cu ele partenerii la cumpărături.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan a devenit unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz, după ce s-a ales cu trei dosare penale, deoarece a consumat alcool și benzodiazepine, înainte să se urce la volan. Zilele trecute, Ana Morodan a dat de înțeles că s-ar fi internat într-o clinică privată, specializată în dezintoxicare. Recent, vedeta a postat un clip pe InstaStory din mall, de unde a transmis un mesaj femeilor ce au obiceiul de a merge la cumpărături cu iubiții lor. „Contesa digitală” s-a arătat contrariată de faptul că unele doamne și domnișoare își obligă partenerii să meargă la cumpărături alături de ele.

350372_original350372_original

Ana Morodan, mesaj vehement pentru femeile care merg la cumpărături cu partenerii

Ana Morodan este, fără îndoială, o femeie controversată, care, în ultima, vreme a atras un val de antipatie, după ce fost prinsă la volan , sub influența alcoolului și a somniferelelor. Recent, Ana Morodan a început să-și reia activitatea pe social-media. „Contesa digitală” a postat un clip, în care se afla în mall, și în care le îndemmna pe femei să nu-și mai ia partenerii la cumpărături.

Citește și: Ana Morodan s-ar fi internat într-un centru de psihiatrie, la dezintoxicare, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Ce imagine a postat

Citește și: Zarug despre Ana Morodan, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului: „Îmi este prietenă. Am sunat-o și…”

Citește și: Ioana Ginghină nu e mulțumită de inelul primit de la viitorul ei soț: „Lumea zice că nu contează. La a treia nuntă contează”

Citește și: Cum arată Mirona, fiica lui Miron Cozma. Are 30 de ani, e foarte frumoasă și pasionată de scris

„Nu o să înțeleg niciodată femeile care își târăsc partenerii de viață cu ele la cumpărături și-i țin pe săracii în picioare, pe scaune și îi întreabă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in…  Măi, nu…', potrivit wowbiz.ro.

Ana Morodan a recunoscut că a clacat emoțional

Pe data de 19 martie, Ana Morodan a fost reținută de polițiști pentru consum de alcool și substanțe interzise la volan. Vedeta a provocat un accident rutier și a avariat două mașini, motiv pentru care s-a ales cu trei dosare penale și a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Influencerița și-a cunoscut vina. Ana Morodan și-a recunoscut vina și a comentat public, la TV, situația în care a fost implicată, unde a dezvăluit că se confruntă cu probleme emoționale.

„Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public.

Ce să mai zic: „nu am făcut asta, nu am vrut, îmi pare rău'. Nu cred că mai contează pentru nimeni, pentru că oamenii sunt foarte furioşi şi au nevoie de cineva în care să dea. Şi când se crează o situaţie de genul acesta, mai ales când eu am greşit, cred că e ok, e în regulă’, a declarat Ana Morodan la Acces Direct.

FOTO: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton