Ana Morodan rămâne sub control judiciar, după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan. Decizia magistraților: „Se menține măsura preventivă...”

 Calin Maria Bianca
.

Ana Morodan rămâne sub control judiciar, după decizia magistraților. Ana Morodan a aflat verdictul magistraților, după ce a condus mașina personală cu permisul suspendat, sub influența substanțelor interzise și a refuzat recoltarea de probe biologice. Prin urmare, s-a decis să se mențină măsura luată în cazul său, și anume rămânerea sub control judiciar până la următoarea verificare, însă nu mai mult de 60 de zile. Iată ce au transmis oamenii legii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea știe faptul că Ana Morodan a fost trimisă în judecată, de procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 1, pe data de 21 iulie, pentru trei capete de acuzare. Aceste decizii și probleme cu legea vin după ce, la finalul lunii martie, vedeta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri, a provocat un accident în care au fost implicate două autovehicule, fiind găsită cu o alcoolemie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și sub influența unor substanțe interzise.

morodan8morodan8

Citește și: Ana Morodan și-a schimabt look-ul și s-a afișat cu sânii la vedere, în totalitate, pe Instagram: „Am renunțat la calmant, sunt complet alt om”

Citește și: Ana Morodan a fost trimisă în judecată pentru trei capete de acuzare. Rămâne sub control judiciar, după ce a fost prinsă beată și sub influența substanțelor interzise, la volan

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată de fani după ce a postat un clip video în care dansează cu soțul ei pe plajă. Cum a reacționat: 'Nu îmi pasă! Aici eram foarte…'

Citește și: Crina Abrudan s-a confruntat cu lipsurile când s-a mutat în București, la începutul carierei: „Era o perioadă în care nu aveam nici bani'. Ce alte greutăți a întâmpinat / EXCLUSIV

Ana Morodan rămâne sub control judiciar, după decizia magistraților

Ana Morodan a primit prima decizie din partea magistraților la scurt timp după ce a ieșit din arestul preventiv pentru 24 de ore. Încă de pe atunci, judecătorii au decis să fie sub control judiciar, însă vedeta a contestat decizia. A cerut ridicarea controlului judiciar, doar că decizia nu este deloc în favoarea sa. Prin urmare, Magistrații au respins cererea blondinei pentru o perioadă de până la 60 de zile, când o să aibă loc următorul termen din proces.

Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispusă faţă de inculpata MORODAN ANA-MARIA, …. În baza art. 207 C.proc.pen., menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpată până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 60 de zile', se arată pe portalul instanțelor de judecată, potrivit Adevărul.

Ce se întâmplă dacă Ana Morodan nu respectă controlul judiciar

Pe toate perioada controlului judiciar, Ana Morodan este obligată să se prezinte la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti de fiecare dată când este chemată. Mai mult decât atât, trebuie să informeze Judecătoria Sectorului 1 legat de schimbarea locuinţei și să se prezinte la secţia de poliţie, în funcție de programul de supraveghere întocmit de organul de poliţie.

În cazul în care nu respectă regulile de mai sus, Ana Morodan poate ajunge să fie pusă în arest preventiv sau arest la domiciliu: „măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive'. În aceste momente, după decizia luată de către judecători, Ana Morodan are 48 de ore la dispoziție, în cazul în care dorește să conteste decizia, din nou.

Ana Morodan și-a schimbat look-ul și are numeroase planuri

Ana Morodan încearcă să facă tot ce-i stă în putință pentru a reveni la vechea ei viață, în care avea numeroase proiecte și planuri, însă totodată are mare grijă să nu repete greșelile din trecut. Prin urmare, vedeta a mărturisit zilele trecute că a renunțat la calmante, dar cu toate astea este foarte calmă. De asemenea, și-a făcut o schimbare de look, mai concret a renunțat la blond și s-a făcut șaten închis, semn că nu se mai regăsea în acel look. Ba mai mult decât atât, vrea să își facă ordine și în viața profesională, nu doar personală.

„Vreau să mă gândesc un pic, să scriu încet-încet pe foaie ce proiecte vreau să reiau', a transmis Ana Morodan pe pagina personală de Instagram, direct din vacanță, din Vama Veche.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton