Ana Morodan revine în televiziune, după scandalul cu Poliția: "Emisiunea va intra pe post în iulie"

.

Ana Morodan a anunțat că va reveni pe sticlă, după scandalul în care a fost implicată într-un scandal de proporții la sfârșitul lunii martie. Vedeta a dezvăluit unde va putea fi urmărită și a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, cu emisiunea „Reală”, de la Antena Stars.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan a fost implicată într-un scandal de proproții. La sfârșitul lunii martie, Contesa Digitală a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea fără permis și se afla sub influența alcoolului. Vedeta a fost reținuță de autorități și s-a ales cu trei dosare penale.

ana morodan politieana morodan politie

Emisiunea Anei Morodan „Reală”, de la Antena Stars nu a mai fost difuzată în ultimele săptămâni, iar acum vedeta a dezvăluit că revine în televiziune. Contesa Digitală va apărea pe micile ecrane în această vară, după ce a reînceput filmările pentru reality-show-ul ei.

Citește și:Ana Morodan, primele declarații despre ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului: „Toți avem traume! Asia Express m-a distrus psihic” / Filmul evenimentelor, povestit de ea

Citește și:Ana Morodan, mesaj vehement pentru femeile care merg la cumpărături cu partenerii: „Îi întreabă dacă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in…”

Citește și:Harry și Meghan, acuzați că mint în legătură cu accidentul „aproape catastrofal”. Poliția confirmă: „Nu au fost raportate coliziuni, leziuni sau arestări”

Citește și:La 76 de ani, Petre Roman ține dietă mereu și face sport zilnic: „Are o disciplină impecabilă în tot ce face”

Ana Morodan revine în televiziune, după scandalul cu Poliția

Ana Morodan revine pe micile ecrane, la aproape trei luni după ce a fost reținută de poliție pentru că a condus fără permis de conducere și sub influența alcoolului. Vedeta tv a dezvăluit recent că a reînceput să filmeze pentru emisiunea „Reala”, de la Antena Stars. După ce s-a zvonit că reality show-ul ei a fost scos din grila de programe, Ana Morodan a dezvăluit că revine în televiziune, tot la Antena Stars.

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toți de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror și toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând și distrându-mă. Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat și noi, uite, în tot răul e și un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Și-a pus amprenta și oboseala. Căci să fii în fața camerei atâtea ore nu e atât de ușor, cel puțin pentru mine.„, a spus Ana Morodan pentru fanatik.

Ana Morodan: „Filmăm în continuare pentru emisiune”

Ana Morodan a mărturisit că a reluat filmările pentru emisiunea sa, de la Antena Stars, iar aceasta urmează să intre pe post în luna iulie. Vedeta este foarte fericită că revine pe micile ecrane. „Am prins un avans și noi filmăm în continuare pentru emisiune. Emisiunea o să între pe post în iulie. Vom continua până anul viitor. Eu îți spun ce am vorbit cu producătorii. Pot să spun inclusiv că ieri am filmat', a mai spus aceasta.

După tot scandalul provocat în spațiul public legat de situația în care a fost implicată, Ana Morodan își dorește să locuiască o vreme la țară. „Sincer, sincer, nu sunt în punctul în care să mă iau să mă duc, să fac bagaje, geamantane. Au venit niște prieteni din Vietnam acum. Mi-au zis să mă duc, că e superb. Nu cred că e ok pentru mine să mă iau să mă duc așa departe.Probabil că dacă își fac treaba colegii cum trebuie, că noi suntem într-un update de Morodan Show, mi-ar plăcea, sper să și pot, să mă iau să mă duc să închiriez o casă la țară.Mi-ar plăcea să stau acolo vara asta. Să stau în natură. Bine, o casă, evident, cu internet ca să pot să comunic cu echipa mea',a mai spus Ana Morodan.

Ana Morodan s-a ales cu 3 dosare penale după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din mediul online. Pe 29 martie, aceasta a fost reținută de polițiști după ce a fost prinsă conducând fără permis de conducere și se afla sub influența alcoolului. Contesa Digitală a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior vedeta s-a ales cu trei dosare penale.

Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră.', a declarat Ana Morodan, la scurt timp după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton