Ana Nuță a donat din premiul de 20.000 de euro, de la Românii au Talent, pentru finalizarea bisericii de la Institutul Oncologic București: "O parte din inima mea!"

 Dumba Gabriela
.

Ana Nuță, tânăra în vârstă de 20 de ani, care a ieșit pe locul 2 la Românii au Talent 2024, a anunțat pe Facebook că o parte din premiul ei în valoare de 20.000 de euro va fi donată pentru construcția bisericii din curtea Institutului de Oncologie București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Ana Nuță făcut-o pe Andra să plângă și a primit Golden Buzz la Românii au talent în luna februarie a acestui an, când a interpretat piesa „Nessun Dorma”, capodopera lui Giacomo Pucinni. Tânăra cântă în biserică de când era doar o copilă și chiar dacă nu are studii muzicale, vocea ei i-a fermecat pe jurații de la Pro TV.

2024_05_31_ana-nuta-romanii-au-talent2024_05_31_ana-nuta-romanii-au-talent

Ana Nuță de la Românii au talent, donație generoasă pentru biserică

Ana Nuță s-a înscris la emisiunea de la PRO TV pentru a împărtăși lumii talentul ei muzical, primit de la Dumnezeu. Andra a început să plângă de emoție și crede că fata a fost clar înzestrată de Cel de Sus.

Tocmai pentru a mulțumi Divinității pentru premiul de la Românii au talent, Ana Nuță a decis ca o parte din bani să meargă pentru biserică și, mai exact, pentru construcția bisericii din curtea Institutului de Oncologie București.

„O parte din inima mea și din darurile pe care mi le-a dăruit Dumnezeu au rămas, astăzi, pentru veșnicie la biserica închinată Maicii Domnului și Sfântului Nectarie, de la Institutul de Oncologie pentru adulți și copii, București, pentru a mângâia și a vindeca mii și mii de suflete în suferință, căci așa am promis, mai presus de orice: Ale Tale dintru ale Tale, Ție Îți aducem de toate și pentru toate!' a scris Ana Nuță pe Facebook.

„Vreau să-i mulțumesc Părintelui Mihail Bucă, care necondiționat a fost alături de mine în orice pas și fiicei sale, Irene-Ecaterina, îngerul prin care se fac minuni! Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost trup și suflet alături de mine, pe tot parcursul meu, atât la Românii au talent, cât și în fiecare zi, atunci când v-am oferit, cu multă dragoste, muzica pe care o iubesc!' a mai scris artista.

Citește și: Mihai Petre a dezvăluit cum stabilea notele la Românii au Talent şi Dansez pentru tine: „Au fost concurenți care au venit la mine după filmări'

Citește și: Cine este Emanuel Barica de la Românii au Talent. A dormit pe străzi, după ce tatăl lui a pierdut casa la jocurile de noroc / A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Ana Nuță a făcut și un apel către cei care pot să doneze

Ana Nuță a făcut și un apel pentru cei care pot să-i urmeze exemplul și i-a îndemnat pe prietenii ei de pe Facebook să ajute și ei cum pot biserica.

„Am făcut publică această bucurie din îndrumarea Părintelui instituției medicale, Gheorghe Subțirică, pe această cale, înțelegând importanța proiectului de suflet și dorind să lărgesc lanțul de ctitori și binefăcători', a scris Ana Nuță, anexând și datele necesare pentru donație.

În fotografiile din postare, Ana Nuță apare alături de Arhid. Mihail Bucă, Protopsaltul Catedralei Patriarhale, și de fiica lui, Irene Ecaterina, fostă pacientă a Secției Pediatrice a Institutului Oncologic București.

„Copil frumos, talentat și minunat, ai toată aprecierea, admirația și dragostea noastră! Noi, Tronos, te iubim, te susținem și am dovedit acest lucru în toată campania ta muzicală de la Românii au talent. Ești un copil pentru copii și un om pentru oameni!' a comentat Părintele Arhidiacon Mihail Bucă.

Ana Nuță de la Românii au talent își petrece vacanțele la mănăstire, de la 17 ani

Pe lângă talent, Ana Nuță s-a făcut remarcată în concurs prin simplitatea și modestia ei, calități rar întâlnite. Fata a povestit că toată viața ei îi e închinată lui Dumnezeu. Drept dovadă, chiar și în vacanțe merge la mănăstiri. Aceasta e studentă la două secții și conduce două grupuri psaltice, în Craiova.

Ana Nuță este studentă la două secții, în cadrul Facultății de Litere din Craiova, departamentul Arte și Media: secția de Interpretare Muzicală-Canto și secția Pedagogie Muzicală. Deși are doar 20 de ani, a reușit să pună bazele a două grupuri psaltice, pe care le și conduce, unul pentru fete, „Sfânta Muceniță Tatiana’, al Catedralei Mitropolitane din Craiova, și unul pentru copii, „Îngerașii’.

A ales să se refugieze la mănăstire încă de la 17 ani și tot acolo s-a inspirat să scrie o carte. După ce a stat la un lăcaș de cult de maici, din zona Sibiului, fata a lansat volumul „O altfel de lume. Călătorie în universul interior’, în 2021. Prefața i-a scris-o chiar Arhimandrit Ioan Larion Neagoe, de la Mănăstirea Sihăstria Rarău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton