Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios: "Am făcut-o și p-asta". Actrița a strălucit într-o rochie de mireasă sexy, decupată pe picior

 Radulescu Ruxandra
.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios. Sâmbătă, 23 septembrie, Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios, la câteva luni după ce au făcut cununia civilă. Petrecerea de nuntă s-a defășurat într-un loc special,la o terasă aflată chiar lângă Teatrul Național, din Capitală. Ana Odagiu a strălucit într-o rochie diafană. Iată mai multe detalii despre eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios. 23 septembrie a fost zi mare pentru Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, care au făcut nunta, la câteva luni după cununia civilă. Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Răileanu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani de zile, iar în luna mai s-au căsătorit civil. Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!' a publicat imagini de colectie de la nuntă, unde a atras toate privirile cu ținuta ei elegantă.

screenshot-2023-09-25-102747screenshot-2023-09-25-102747

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios

Ana Odagiu și Contrad Mericoffer au făcut cununia religioasă, la data de 23 septembrie. Cei doi și-au oficializat iubirea în fața altarului, în cadrul unei ceremonii emoționante, în prezența familiei și a celor dragi. La biserică, Ana Odagiu a purtat o rochie albă, lungă, dreaptă și decupată pe un picior, actrița emanând eleganță și rafinament, în cea mai importantă zi a vieții ei.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a surorilor Ana și Monica Odagiu: „A fost și toxică, și frumoasă, și romantică, și bolnăvicioasă’ / EXCLUSIV

Citește și: Ana și Monica Odagiu, detalii de culisele emisiunii Te cunosc de undeva: „Ca în toate iubirile mari, există între noi și divergențe, și supărări’ / EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a slăbit 10 kilograme în doar trei luni, după intervenția la stomac: „Sunt cum am fost acum cinci ani, după haine, la măsură'. Cât vrea să mai dea jos / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bendeac a filmat-o pe ascuns pe mama lui, în timp ce vorbea despre Theo Rose: „Eu n-am vârsta ei, dar…”. Ce a spus despre ea și cum a reacționat artista

Costumul de mire al lui Conrad Mericoffer a fost unul de culoare bej, cu un design lejer și boem, creat de designerul Adina Buzatu. Ana Odagiu a postat câteva imagini de colecție de la petrecerea de nuntă pe rețelele de socializare, alături de un mesaj, în care mulțumește celor care au fost prezenți.

Am făcut-o și pe asta. Am avut o atmosferă pe sufletul nostru și mulți oameni alături, care ne iubesc. Chiar asa am simțit! Amândoi! O bucurie! Cândva, am făcut noi ceva tare bun, de am primit atât de mult frumos„, a scris Ana Odagiu, soția lui Conrad Mericoffer.

Ana Odagiu, primele declarațiii despre cununia civilă

 Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au fost ani de zile colegi de scenă, iar încet, încet, între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste. Cei doi au recunoscut că sunt un cuplu și, în luna mai a acestui an, au făcut cununia civilă, în mare secret. Ana Odagiu și Conrad au făcut cununia civilă, iar actrița a arătat absolut superb, într-o rochia albă, de inspirație boemă, semnată Ana Radu. Imediat după ceremonie, cei doi au plecat din București, însă nu pentru a petrece luna de miere, ci pentru a juca într-un spectacol. Iată ce a declarat Ana Odagiu despre căsătoria cu Conrad Mericoffer!

„Ne știm de mult timp. Și el a trecut prin niște lucruri, și eu am trecut prin foarte multe lucruri și cumva parcă este întâlnirea de maturitate.

„Sunt cu bagajul după mine, evident. Dar ca noi toți, nu e… nu îmi este frică să recunosc. Eu s-ar putea să am mai mult decât alții, dar, având 3 ani de singurătate, eu chiar mi-am curățat multe lucruri și cumva, pentru mine, relația asta este o provocare să văd ce am învățat în toți anii ăștia.

Ce am curățat cu adevărat. Că așa este simplu să fii singur și să zici mamă ce m-am echilibrat. Dar intră într-o relație, vezi, funcționezi? De aceea simt că ne-am găsit la un moment foarte bun. Cel puțin el pe mine m-a găsit într-un moment foarte bun,a declarat Ana Odagiu pentru fanatik.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton