Ana Pîrvulescu, sora Elenei Gheorghe, și copiii ei au trecut prin clipe de coșmar în drumul spre Germania, la meciul României cu Olanda, de la EURO 2024: "Am crezut că o să ne întoarcem acasă"

 Dumba Gabriela
.

Ana Pîrvulescu și copiii ei au trecut prin clipe de coșmar pe drumul spre Germania, la meciul României cu Olanda, de la Euro 2024. Problemele au început la scurt timp după ce au ajuns în aeroport, unde era temperatură de saună, încât sora Elenei Gheorghe a crezut că se va întoarce acasă și vor vedea, cu toții, meciul la televizor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Meciul România-Olanda, de la EURO 2024, are loc în această seară, iar o mulțime de români s-au grăbit să ajungă în Germania, pentru a susține Echipa Națională de Fotbal. Doar că planul de acasă nu s-a potrivit cu cel de la aeroport, pentru mulți dintre conaționali. Și Ana Pîrvulescu a ajuns cu chiu, cu vai, în Munchen.

13692749_10206825834107849_7826895156918608313_n13692749_10206825834107849_7826895156918608313_n

Prin ce a trecut Ana Pîrvulescu pentru a ajunge la meciul România-Olanda, de la Munchen

Ana Pîrvulescu a decis să împărtășească cu toată lumea clipele grele prin care a trecut, în timp ce se afla pe drumul spre Germania. Vedeta și-a dus copiii la meciul România – Olanda din anul 2024, fără să știe ce urmează.

Ana Pârvulescu a declarat că a petrecut ore întregi în aeroport, pe caniculă și fără aer condiționat. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că s-au anulat foarte multe zboruri, iar instalația de aer condiționat nu funcționează în aeroportul Otopeni.

'Drumul către Euro clar nu a fost ușor și nu doar pentru noi, ci pentru toți românii care se aflau în aeroport, pentru că s-au tot anulat zboruri de pe o oră pe alta, dar să știi că am fost cu toții foarte înțelegători, deși în aeroport făceam saună. Îți spun sincer că la un moment dat am crezut că o să ne întoarcem acasă și o să vedem meciul la televizor, dar iată că toate plantele s-au aliniat', a declarat Ana Pîrvulescu, la Știrile Antena Stars.

Ana Pîrvulescu a găsit o cale prin care să ajungă la Euro 2024.

'Am ajuns, într-un final, în Budapesta, pentru că ne-am decis foarte târziu dacă să mergem sau nu și atunci, îți dai seama că zborurile nu mai existau către Munchen direct, așa că am fost nevoiți să ajungem la Budapesta, și de acolo am pelcat în gașcă mare încă 7 ore', a mai spus ea.

Citește și: Ce dietă și program de exerciții urmează Elisabeta Lipă, pentru o formă de invidiat, la 58 de ani: „Orice kilogram, se simte'

Citește și: Oana și Vlad Gherman, pictorial spectaculos „trash the dress' special pentru VIVA!: „Ziua nunții noastre a fost și va rămâne cea mai frumoasă amintire. Detalii spumoase din culisele evenimentului / EXCLUSIV

Ana Pîrvulescu este soție de fotbalist

Ana Pîrvulescu este căsătorită de 12 ani cu fotbalistul Paul Pîrvulescu, care în prezent activează la o echipă din Miercurea Ciuc, iar împreună au doi copii, o fată și un băiat.

Deși nu sunt mereu împreună, cei doi au reușit să aibă o căsnicie frumoasă și povestea lor de dragoste să reziste chiar și la distanță, având în vedere că fotbalistul se află mai tot timpul în cantonament sau la antrenamente.

„Dacă dimineața începe la 5 și jumătate, acum este ora 19:00 că la ora asta a început evenimentul, mai am multe ore de aici încolo că va trebui să ajung acasă, să le fac baie copiilor, și am doi la număr, mai apoi să spunem povești că Ania doar așa adoarme în ultima perioadă și după ce doarme toată casa, mă duc și eu să-mi fac un duș, să mă pregătesc, să fac și eu o rutină de seară ca să arăt și eu ca om a doua zi, și pe la ora 12 noaptea mă pun și eu în pat. Deci nici măcar nu dorm mult. E ceva timp, dar asta doar dacă te trezești de dimineață', spunea Ana într-un interviu mai vechi.

Ana Pîrvulescu a spus că încearcă să facă lucrurile singură, iar de cele mai multe ori este epuizată. Dar, își găsește puterea să se ridice și să își rezolve lucrurile cu succes.

'Cum este să fii soție de fotbalist? De dimineața până seara cu treabă, nu este situația roz încât să ai bone și șofer. Eu cred că sunt soția atipică, pentru că nu dețin astfel de lucruri și încerc să mă descurc singură. Nu este ușor.

Pentru cine are impresia că ceva este simplu, oricât de mulți bani ai avea, ele sunt mai mereu singure femeile. Nu știu dacă asta este fericirea deplină. De sărbători nu sunt acasă. Vacanțele de obicei sunt în mai și cine merge atunci la mare? Nu este cine știe ce', a declarat Ana Pîrvulescu la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton