Ana Porgras a făcut topless la Survivor. Imagini hot cu gimnasta pe plaja din Republica Dominicană

 Oana Pantazi
.

Ana Porgras a încins imaginația telespectatorilor, dar și a colegilor ei după ce a făcut topless la Survivor. Pro TV a difuzat niște momente destul de hot cu fosta gimnastă în timp ce renunțase la sutien, pe plaja din Republica Dominicană, într-o binemeritată pauză.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În această seară, telespectatorii vor avea ce vedea, iar asta deoarece Ana Porgras a făcut topless la Suvivor. Frumoasa gimnastă nu a mai ținut ocnt de camerele de filmat și s-a relaxat în voie pe malul mării. Din imaginile avanpremieră difuzate de PRO TV reiese că fanii emisiunii se vor delecta cu imagini interzise minorilor…

2323

Ana Porgras a făcut topless la Survivor

Ediția din această seară de la Survivor va fi un hot, și asta nu doar datorită competiției aprinse dintre Faimoși și Războinici sau din cauza controverselor și micilor dispute ce se vor isca din nou între competitori, ci și ca urmare a unor imagini pe care cei care au fost pe fază la ediția de ieri-seară le-au văzut în avanpremieră.

Citește și: Câți bani câștigă Cătălin Crișan din drepturile de autor, după 35 de ani de muzică: „Am primit…

Citește și: Mihai Bobonete, totul despre cariera de stand-upper:„Am schimbat și vieți în bine prin ceea ce fac/ EXCLUSIV

Ana Porgras le va face o surpriză neașteptată fanilor emisiunii, pentru că a făcut topless la Survivor. Faimoasa nu a lăsat prea mult să se vadă, dar știți cum se spune… less is more, așa că în mod sigur imaginile cu ea doar în slip, făcând plajă pe malul mării, vor fi extrem de apreciate.

Ana a mers la plajă alături de colega ei Ștefania Stănilă și, chiar dacă știa că este filmată, probabil că nu și- închipuit că imaginile vor fi date pe post…

Telespectatorii vor avea ce vedea, pentru că în ediția din această seară va pleca un concurent din echipa Albastră, după ce tribul Roșu a câștigat imunitatea în ediția de miercuri. Mai mult, vor ieși la iveală detalii incendiare.

Cu ce s-a confruntat Ana Porgras după încheierea carierei în gimnastică

În octombrie 2010, la Rotterdam, Ana Porgras obținea aurul la bârnă, dar a ratat Olimpiada de la Londra 2012 printr-o decizie pripită și a pus punct carierei cu numai șapte luni înainte de JO, răpusă de accidentări. Schimbările care au apărut în viața ei nu au fost ușor de dus, însă Ana Porgras este fericită acum cu viața pe care o are în prezent.

„Nu mai puteam nici fizic, nici psihic, corpul meu spunea că nu mai poate. Regret că m-am lăsat atunci, că m-am retras în momentul ală. Daca aș putea să dau timpul inapoi, probabil aș mai sta un pic să ajung la Olimpiadă„, a povestit Ana Porgras acum ceva timp.

Într-un interviu acordat  GSP, Ana Porgras a explicat ce s-a întâmplat cu corpul ei, imediat după ce s-a lăsat: 

„Ca sportivă, aveam în jur de 41-42 de kilograme, dar ajunsesem pe la vreo 58 la scurt timp după ce am spus adio gimnasticii. Nici nu mai aveam curaj să mă urc pe cântar. Acum am 57 de kilograme, așezate însă altfel pe trup și mă simt foarte OK.

Eram complet derutată, parcă veneam de pe altă planetă. Nu știam încotro să apuc, fiindcă nu mă pricepeam la absolut nimic în afară de gimnastică, de care nu voiam să mai aud, măcar o perioadă. Trăiam un sentiment de inutilitate„, a declarat Ana Porgras.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton