Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor All Stars după ce a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat în jungla din Republica Dominicană

 Dumba Gabriela
.

Ana Porgras a fost descalificată de la Survivor All Stars și a fost transportată de urgență la spital, urmând ca imaginile acestea să fie difuzate la Pro TV săptămâna viitoare. Pe surse, s-a aflat deja ce s-a întâmplat în jungla din Republica Dominicană și de ce Ana Porgras a părăsit competiția, deși avea mare încredere în șansele sale de a câștiga marele premiu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Faimoasa Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor All Stars după ce a ajuns de urgență la spitalMomentan, imaginile nu au fost difuzate de cei de la Pro TV, însă este sigur faptul că nu ajunge în lupta finală pentru premiul de 100.000 de euro. Ana Porgras s-a accidentat de mai multe ori pe parcursul aventurii sale la Survivor All Stars.

8f92ee20-ana-porgras8f92ee20-ana-porgras

De ce a fost descalificată Ana Porgras de la Survivor All Stars. A fost eliminată înainte de finală

Potrivit informațiilor obținute de cancan.ro, în săptămâna următoare, Ana Porgras va fi descalificată din cadrul competiției Survivor All Stars.

Se pare că, în timpul unei provocări de recompensă, faimoasa va suferi o accidentare gravă. Totul va avea loc chiar în confruntarea directă cu colega sa și prietena Stefania Stanila. Incidentul o va forța pe Ana să părăsească jungla din Republica Dominicană. Scenele dramatice se vor desfășura în timp ce echipa încerca să-și asigure avantajul în proba dificilă. Imaginile vor fi difuzate de Pro TV săptămâna viitoare.

În urma incidentului, Ana Porgras va avea nevoie de îngrijiri medicale imediate, fiind transportată de urgență cu ambulanța pentru investigații. Cu toate eforturile echipei medicale de a o stabiliza, doctorii vor fi nevoiți să ia decizia dureroasă de a nu o lăsa să continue în competiție, totul din motive medicale. Astfel, faimoasa va fi descalificată din Survivor All Stars, marcând un sfârșit neașteptat și dureros pentru parcursul său în aventura competitivă.

Citește și: Cum a ales Anghel Damian actoria, deși nu era în plan, în locul Dreptului: „Răspunsul la frământările mele a venit după o întâmplare neașteptată și fericită…'/ EXCLUSIV

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de mama și sora ei, dar și cele două fetițe ale lor, Anastasia și Amira: „Mereu am știut să rămânem aproape, să trecem prin bune și prin rele împreună. Mama e stâlpul nostru, iar eu văd și în Carla…'/ EXCLUSIV

Ana Porgras a mai fost accidentată la Survivor All Stars

Într-una dintre edițiile Survivor All Stars difuzate în luna februarie, Ana Porgras a leșinat în fața colegilor săi, imediat după ce a terminat o cursă pe traseu. Medicul a venit de urgență, iar concurenta a fost scoasă pe targă din concurs.

Atunci, Maria Lungu și Ana Porgras s-au luptat pe traseu, iar cursa a fost câștigată de concurenta din echipa Războinicilor. În timp ce ea se bucura alături de echipă, faimoasa a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pământ. Complet epuizată, nu a reușit să se mai ridice de pe nisip.

Recent, Ana Porgras s-a accidentat din nou pe traseu, iar Zanni a fost primul care i-a sărit în ajutor. Însă, intervenția acestuia nu a fost suficientă, căci Faimosul nu a putut-o căra, așa că și restul concurenților s-au prezentat de urgență.

În timpul jocului, Ana Porgras a avut o accidentare gravă. Faimoasa s-a aliniat la start cu Ștefi, iar cele două au pornit cursa. Însă, într-un moment de neatenție, Ana Porgras a călcat strâmb pe unul dintre obstacole și a căzut, secerată de durere, potrivit cancan.ro.

Ana Porgras și-a speriat colegii și pare că accidentarea sa este una destul de serioasă.

„În momentul ăsta ne-am oprit pentru că avem o accidentare. Din echipa căpitanului Zanni, Ana lupta pe traseu cu Ștefi… Ana are o entorsă severă. Este sub investigație. O să revenim cu amănunte. A fost direct trimisă la clinică. Este sub supravegherea doctorului. Mesajul meu pentru căpitanul Zanni este că va trebui să lupte altcineva de la tine din echipaj cu Ștefi. Trebuie să ducem lupta până la capăt pentru Ana', a anunțat Daniel Pavel, după ce Ana Porgras a ajuns pe mâinile medicilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton