Ana Porgras a leșinat la Survivor All Stars și a avut nevoie de îngrijiri medicale: "Nu pot să mă ridic". Faimoasa a fost luată pe targă din concurs

 Radulescu Ruxandra
.

Ana Porgras a leșinat la Survivor All Stars și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ana Porgras a leșinat în fața colegilor săi de la Survivor All Stars. Ana Porgras s-a dovedit a fi una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor All Stars, însă „Faimoasa” a cedat în cadrul ediției difuzate aseară, 14 februarie. Anei Porgras i s-a făcut rău și a avut nevoie de asistență medicală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras a leșinat la Survivor All Stars și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Momente dramatice la ediția Survivor All Stars, difuzată pe 14 februarie. Faimoasa Ana Porgras a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pământ, după o luptă crâncenă pe traseu cu Războinica Maria Lungu. În timp ce Maria Lungu și echipa ei sărbătoreau victoria, Porgras zăcea complet epuizată și nu reușea să se mai ridice de pe nisip.

porgrasporgras

Ana Porgras a leșinat la Survivor All Stars și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Maria Lungu și Ana Porgras s-au luptat pe traseu, iar cursa a fost câștigată de concurenta din echipa Războinicilor. Faimoasa Ana Pogras a leșinat, din cauza epuizării și a avut nevoie de îngrijrii medicale, fiind luată cu targa.

Citește și: În ce relații au rămas Zanni și Ana Porgras, după Survivor: „Nu a fost sinceră cu mine și…'

Citește și: Ana Porgras, primele declarații despre bărbatul misterios și mesajele pe care le-a găsit Zanni în telefonul ei: „Încerci să faci rău cuiva…'

Citește și: Andreea Bănică și fiica ei de 14 ani și-au făcut vaccinul anti-HPV: „Îl fac preventiv. Mă îngrijorează că sunt femei care nu știu ce este, poate duce la cancer!'

Citește și: Dana Budeanu, replici acide pentru Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu: „Dacă nu mai ai ce face, scoți sânii. Trebuie să inventeze tot timpul ceva’

„Nu pot să mă ridic. Mamă!', a spus panicată Ana Porgra.

„În punctul ăsta, cred că o să fie un avantaj pentru noi că am rămas doar eu și Ștefi. Cred că am rămas cele mai bune fete din echipa Faimoșilor, fără lipsă de modestie', a spus Ana Porgras, după eliminarea Elenei Marin de la Survivor România.

Ce spune Zanni despre relația cu Ana Porgras la Survivor Romania

Zanni și Ana Porgras au fost colegi la Survivor România. Între cei doi s-a legat o prietenie, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată înainte ca fosta Faimoasă să fie eliminată din competiție. Câștigătorul Survivor 2021 a găsit în telefonului gimnastei mai multe mesaje care fac referire la el, așa că a decis să-i ceară socoteală pentru ele. După toate cele întâmplate, cei doi nu și-au mai vorbit, iar protejatul lui Alex Velea a rupt tăcerea acum despre așa-zisă ceartă cu Ana.

Întrebat de Bianca Drăgușanu dacă mai este supărat pe Ana Progras, Zanni a mărturisit că nu a fost niciodată. L-a deranjat mai mult faptul că nu a fost sincer cu el până la final.

„Bianca Drăgușanu: Mai ești supărat pe Ana Porgras?

Zanni: N-am fost niciodată supărat pe ea. Am fost supărat doar pe faptul că nu a fost sinceră cu mine, că eu neiubind, nevrând iubire de la nimeni, n-ai cum să mă minți. Că minți o persoană doar dacă vrea să vă iubiți, ca să nu-i rănești sentimentele sau ca să îți urmărești interesul, chiar dacă nu este iubirea. Mai minți, că lumea mai minte, na. Eu nevrând iubire și vrând prietenie, n-ai de ce să mă minți, în prietenie poți să înțelegi orice.', a dezvăluit Zanni în emisiunea „Detectorul de minciuni', difuzată pe canalul de Youtube.

Motivul pentru care s-a speculat că Zanni și Ana Porgras formează un cuplu

Deși Zanni a susținut în repetate rânduri că între el și Ana Porgras a fost doar o prietenie, acesta a oferit un răspuns surprinzător atunci când un internaut l-a întrebat dacă a văzut-o mai mult decât ca pe o prietenă. Atunci, câștigătorul Survivor 2021 recunoștea că a fost atras de ea.

„Da, uneori. Dar foarte puțin, nu reușeam s-o văd că pe o iubită, dar da… mă atrăgea. Nu maxim, încât să vreau sau să-mi asum ceva cu ea. E o față frumoasă’, declara Zanni despre Ana Porgras.

FOTO: Instagram Facebook YT


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton