Ana Ularu s-a căsătorit și a născut în secret o fetiță: "Nu ne-am întâlnit pe niciun platou de filmare, ci într-un muzeu". Soțul ei este tot actor

 Oana Pantazi
.

Actriță reputată a noului val, de ceva vreme Ana Ularu joacă unul dintre cel emai importante roluri – cel de soție și mamă, pentru că actrița s-a căsătorit în secret și are o fetiță. Actrița și-a cunoscut sufletul-pereche absolut întâmplător, chiar dacă este și el actor întâlnirea lor nu s-a produs pe platourile de filmare. Iată ce povestește Ana Ularu despre schimbările produse în viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Se poate spune că, pe plan profesional, a dat lovitura, actrița reușind să se facă remarcată inclusiv la Hollywood, dar iată că a bifat o mare realizare și în viața personală – Ana Ularu s-a căsătorit și a născut o fetiță. Ana Ularu a jucat la Hollywood în seriale foarte apreciate, pe Netflix, cum ar fi „Familia Borgia', sau „Emerald City', apoi a dat lovitura cu serialul „The Power'. A jucat în filme alături de actori mari precum Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Tom Hanks, și Keanu Reeves, dar iată că Ana Ularu a bifat realizări importante și în viața personală. Extrem de discretă, actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un coleg de breaslă, actorul de origine germană Marc Rissman, și a devenit mamă, notează Click.

01-ana-ularu-marc-rissmann-scaled-1-copy01-ana-ularu-marc-rissmann-scaled-1-copy

Ana Ularu s-a căsătorit și a născut în secret o fetiță

Dacă performanțele ei cinematografice sunt cunoscute, puțini știu însă amănunte despre viața personală a reputatei actrițe. Recent însă, Ana Ularu a dezvăluit detalii neștiute despre viața ei personală, povestind cum și-a întâlnit soțul și dezvăluind că au o fetiță.

Citește și: Ana Ularu, despre relația cu Keanu Reeves pe platourile de filmare: „El avea o chestie, să nu intrăm pe…”

Citește și: Ana Ularu îşi împarte timpul între teatru şi covorul roşu

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț: „Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus'/ EXCLUSIV

Paradoxal, deși soțul ei este tot actor, Ana Ularu nu l-a întâlnit pe platourile de filmare, ci la un muzeu, unde a intrat absolut întâmplător, într-un moment în care starea sa de spirit nu era prea bună.

„Viața mea s-a schimbat din nou, major, pentru că într-o zi am plecat și am intrat într-un muzeu. Am plecat de la o probă și, în loc să mă duc să mănânc, am intrat într-un muzeu. Eram destul de deziluzionată. Dar, absolut pe neașteptate, acolo l-am cunoscut pe soțul meu, pe omul cu care am familia pe care o am azi. A fost una dintre lecțiile alea din categoria 'plănuiește mai puțin, pentru că lucrurile oricum funcționează sub alți parametri”.

Pentru că soțul meu e tot actor, adesea suntem întrebați „Și pe ce platou de filmare v-ați întâlnit?” Nu ne-am întâlnit pe niciun platou de filmare, ci într-un muzeu”, ceea ce e foarte frumos, fiindcă eu nu prea cred în romanțele de platou, mi se par așa o trivialitate. Noi am avut șansa să ne cunoaștem într-un mod foarte old fashioned (de modă veche), dincolo de vulnerabilitățile actorului aflat pe un platou de filmare”a dezvăluit Ana Ularu pentru Formula As.

Ana Ularu: „Toate zilele noastre libere sunt dedicate fetiței”

Și de parcă surpriza noului statut al Anei Ularu nu ar fi fost de ajuns când a dezvăluit căsătoria cu Marc Rissmann, actrița a povestit că a devenit și mamă și că acum viața lor se învârte în jurul micuței.

„De ceva vreme, toate zilele noastre libere sunt dedicate fetiței și, în general, programul ni-l facem în jurul ei. Timpul nostru, al părinților, e cât doarme ea la prânz și seara, după ce se culcă. Cel puțin în perioada asta, principala noastră ocupație e crescutul copilului. Asta e cel mai important. Așa că și o zi liberă înseamnă tot timp împreună.

Dacă vremea permite, ducem fetița cât mai mult afară din casă: mergem în parcuri, ne jucăm împreună, ne dăm pe tobogane împreună… În ultima vreme, ne-am dat pe tobogan pe săturate – ceea ce îmi doream de mult, doar că acum am o scuză, am pretextul perfect. Mergem prin muzee, descoperim împreună expoziții, cafenele, librării… Mai ales dacă suntem într-un oraș străin, pur și simplu o luăm la pas și explorăm lumea”, a mai povestit Ana Ularu pentru aceeși sursă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton