Anamaria Ferentz, petrecere-surpriză de ziua ei, la 48 de ani: "Am avut 250 de invitați, totul a fost planificat în detaliu". Cum a răsfățat-o Douglas, iubitul american

 Oana Pantazi
.

Anamaria Ferentz a împlinit recent 48 de ani și a avut parte de o petrecere-surpriză cu mulți invitați, organizată de iubitul ei, Douglas, dar și de multe cadouri. Artista duce acum o viață total diferită, cu atât mai mult cu cât a devenit mama a 7 copii, copiii iubitului ei. Asta nu a împiedicat-o însă să revină la marea ei pasiune, muzica.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost un an bun pentru Anamaria Ferentz, care în 2023 a revenit puternic în muzică și, mai mult, a lansat o piesă chiar de ziua ei de naștere. Pe 14 decembrie, artista s-a aniversat, însă a avut parte de o petrecere mai mare decât se aștepta. Iată cum a surprins-o iubitul ei, Douglas!

anamaria-douglasanamaria-douglas

Anamaria Ferentz, petrecere-surpriză de ziua ei, la 48 de ani

În urmă cu mai bine de doi ani, Anamaria Ferentz l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Douglas, un afacerist de orgine americană. După nici un an de relație, cei doi s-au mutat împreună și artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. Partenerul de viață al artistei are 7 copii și cei doi se ocupă împreună de creșterea acestora. Zilele trecute, Anamaria a împlinit 48 de ani și a fost surprinsă de Douglas în cel mai plăcut mod.

Citește și: Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Italia cu iubitul american: „A fost prima oară în Europa'. Ce au acum în plan

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Ferentz cu cei 7 copii ai iubitului american și cum e viața artistei în SUA: „O să venim și în România’

„Anul acesta de ziua mea mi-am făcut eu un cadou și am lansat o piesă, „Happy Birthday to my baby', e o piesă foarte potrivită pentru o zi de naștere și este în limba engleză, scrisă de mine. După ce am fost plecată la New York și în El Salvador ca să îmi promovez piesa de Crăciun, „Christmas is near', acolo unde am mers la mai multe posturi de radio și TV și m-am bucurat de căldura cu care am fost primită, m-am întors acasă, în Oregon.

Mi-am sărbătorit ziua acasă, pe 14 decembrie, am avut petrecerea de Crăciun a firmei lui Doug și am cântat acolo. S-a nimerit să fie odată cu ziua mea și a fost perfect! Am avut 250 de invitați și o petrecere organizată unde nu a trebuit să stau eu să organizez nimic. A fost muzică bună, mâncare, o sală superbă și totul a fost planificat în detaliu!

A fost, să zicem, ca o petrecere surpriză! Am cântat două piese de Crăciun, inclusiv piesa cea nouă, „Christmas is near', și „Happy Birthday to my baby', pe care am scris-o și i-am făcut-o cadou iubitului meu pentru ziua lui în martie și am lansat-o de ziua mea. Bineînțeles că am dedicat-o tuturor sărbătoriților de la petrecere și s-a nimerit să fie vreo 20 de oameni pe acolo născuți în decembrie.

A fost o mare surpriză și o bucurie! Am avut cu cine să împart tortul! Am primit cred că cele mai frumoase flori din viața mea, atât de colorate și de frumoase. A zis că sunt colorate ca mine și pline de viață, multicoloră! Am primit multe surprize și cadouri. A fost absolut superb! O să sărbătorim și cu copiii și cu restul familiei, acum, pe 22 decembrie, când vom sărbători toți!', a povestit Anamaria Ferentz pentru Ciao.ro.

Ce tradiție păstrează Anamaria Ferentz în fiecare an, de ziua ei

Anamaria Ferentz a plecat de ani buni din România, însă nu și-a uitat rădăcinile și rememorează cu emoție poveștile de familie. Artista a dezvăluit că bunica ei era născută în aceeași zi cu ea, așadar, în memoria ei, în fiecare an, de ziua lor de naștere, îmbracă singurul lucru care i-a rămas de la aceasta.

„Pentru că pe 14 decembrie e și ziua bunicii mele, deși în certificatul de naștere e trecută pe 16 decembrie, pentru că așa era înainte, așteptau să vadă ce se întâmplă cu bebelușii, am păstrat tradiția. În fiecare an, oriunde plec, mă îmbrac și în bluza bunicii mele, e singurul lucru pe care îl am de la ea. Mai am și un șal și o vestă împletită de ea, dar bluza asta e foarte veche, o are de când era ea fată tânără și e cel mai prețios lucru pe care îl am. Îi port cămașa în fiecare an de ziua noastră și m-am pozat cu ea și cu Supai, cățelul meu',  a mai spus Anamaria Ferentz pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton