Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Italia cu iubitul american: "A fost prima oară în Europa". Ce au acum în plan

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Ferentz și iubitul ei american s-au bucurat de o vacanță romantică în Italia, Douglas fiind pentru prima dată în Europa. I-a plăcut atât de mult, încât vrea să vină și în România, să vadă locurile natale ale cântăreței. Anamaria Ferentz și Douglas sunt împreună de aproape trei ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Italia cu iubitul american. Timp de aproape două săptămâni, Ferentz și viitorul său soț au luat la pas Italia și s-au bucurat de fiecare oraș pe care l-au vizitat. Au sărbătorit atât Paștele  catolic cât și pe cel ortodox în Italia iar Positano și insula Capri i-a cucerit definitiv, așa că și-au promis că vor reveni cât de curând.

676676

Anamaria Ferentz, vacanță romantică în Italia cu iubitul american

Anamaria Ferentz și Douglas au petrecut o vacanță de vis în Italia, în care au fost cuceriți pe deplin de Roma, Florența, Pisa, Positano, Capri, Siena, Montalcino – Toscana și Coasta Amalfitană.

„Da, a fost prima oară în Europa. I-a plăcut mult, sigur vrea să revină și vrea să vadă mai ales România și locurile unde am copilărit. A fost o vacanță superbă, am descoperit și eu locuri noi, am mâncat pizza în fiecare zi… și nu mai zic câte dulciuri.

Surpriza cea mai mare a fost că în Positano la hotelul la care stăteam aveau fragi, nu mai mâncasem fragi de la bunici la țară. Ei aveau în fiecare an și sunt printre fructele mele preferate. Fragi și lăcrămioare nu am văzut nicăieri în USA, de 13 ani de când stau aici', a declarat Anamaria Ferentz pentru Click!.

Citește și: Ce intervenții estetice vrea să își mai facă Bianca Drăgușanu: ‘Am o oarecare dependență. În tinerețea mea zbuciumată mi-am…’

Citește și: Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea „Starea Nației’ de la Prima TV: „Am reziliat contractul pentru neplată’. Prima reacție a postului de televiziune

Citește și: Cum arată Adelina Chivu la 41 de ani și cum își menține silueta: „Până la 35 de ani nu am ținut dietă'

Când a vizitat din nou Vaticanul, Anamaria Ferentz a avut ochii în lacrimi! A mai fost acolo, acum 17 ani, cu bunica ei.

„Am fost și la Vatican, unde nu mai fusesem de 17 ani, din 2006 cu mămăița mea…. Știind c-o să merg am purtat bluza ei, care are peste 75 ani. Și o port mereu de ziua noastră de naștere, pe 14 decembrie și la anumite ocazii speciale. Bluza are acum peste 80 ani și este printre puținele lucruri pe care le am de la ea. S-au împlinit 13 ani pe 21 aprilie de când s-a dus la ceruri și încă mi-e dor de ea în fiecare zi', a mai spus Anamaria Ferentz.

Acum câteva luni, Anamaria Ferentz a fost în Hawaii

Acum câteva luni, Anamaria Ferentz una dintre cele mai frumoase vacanțe din viața ei, alături de omul pe care îl iubește, în celebra insula Maui din Hawaii.

Am venit pentru a doua oară în Hawaii, în Maui, unde ne place foarte mult. Peisajele sunt de vis și nu îți ia mult timp până începi să te relaxezi total! Am făcut prima dată paddle boarding aici pe ocean și snorkeling tot prima dată,  am văzut o mulțime de pești și broaște țestoase foarte mari.

Deși mi-era foarte frică să intru în ocean mai departe de țărm unde mă băgam în apă doar până la brâu. Dar încurajată fiind mi-am depășit frica și am putut să mă bucur de o activitate atât de frumoasă cum e snorkelingul. Lumea acvatică este fascinantă!', a povestit Anamaria Ferentz, extrem de încântată pentru Ciao.ro.

Cântăreața și iubitul ei adoră din plin Hawaii-ul și îl preferă ca destinație de vacanță. De altfel, de această dată cei doi îndrăgostiți au avut și motive de sărbătoare, cu ocazia acestei noi vizite în Maui.

Tot aici, în Maui am sărbătorit 12 ani de când m-am mutat în SUA și un an de când ne-am mutat împreună, eu și iubitul meu! A devenit locul nostru preferat de până acum. Si sunt curioasă dacă îi va plăcea un loc în Europa mai mult decât îi place în Hawaii', spunea, atunci, Anamaria Ferentz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton