Anamaria German a împlinit 32 de ani. Cum se simte la 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaunul cu rotile: „Am avut parte și de surprize” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anamaria German a împlinit, recent, 32 de ani. Cântăreața de muzică populară a trăit un coșmar atunci când a realizat că, în urma accidentului, la numai 22 de ani, nu mai poate merge. Cu timpul, a reușit însă să se mobilizeze și să meargă mai departe. De curând, ea scris o carte și a devenit speaker motivațional. Iată cum a petrecut de ziua ei de naștere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Recent, Anamaria German a scris o carte despre trăirile ei din ultimii 10 ani și despre modul în care i-a schimbat viața accidentul de mașină, pe care l-a avut în 31 mai 2013. De altfel, numele cărții este 31 Mai. De curând, vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani și spune că e recunoscătoare pentru tot.

309880826_5675687959161256_8100254877751197385_n309880826_5675687959161256_8100254877751197385_n

Citește și: Anamaria German lansează o carte, la 10 ani de la accidentul care a imobilizat-o în scaun cu rotile: „Am reușit să mă ridic în fața lui Dumnezeu, în genunchi, pentru a mă ruga' / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria German, de 9 ani în scaunul cu rotile, după un accident de mașină. Artista avea doar 22 de ani: 'Nu există nimic care să-mi redea mersul și să învăț să trăiesc așa' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Andreea Antonescu de Victor Vrînceanu, tatăl micuței Victoria: „Nu există iubire fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie de…'

Citește și: Cătălin Crișan are o nouă iubită, la 55 de ani: „Da, iubesc, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie…'. Ce spune artistul despre cele două divorțuri prin care a trecut / EXCLUSIV

Anamaria German a împlinit 32 de ani

A fost mare sărbătoare în familia Anamariei German. Recent, vedeta a împlinit vârsta de 32 de ani. De ziua ei de naștere, aceasta a fost mai întâi la biserică, iar apoi seara a petrecut-o în preajma celor dragi. Cântăreața, care acum este și speaker motivațional, s-a simțit răsfățată de ziua ei de naștere, exact ca un copil, având parte de o mulțime de surprize.

'Până la amiază am fost la biserică și sunt tare fericită că am ajuns. Seara am petrecut-o în oraș alături de cei dragi. Am luat masa împreună si ne-am bucurat să fim împreună. Am avut parte și de surprize, am primit mii de mesaje în online, telefoane sau flori prin curierat, a fost minunat. M-am răsfățat cu dragostea celor din jurul meu, m-am simțit ca un copil și nu ca o adultă de 32 ani. Sunt recunoscătoare pentru tot', a declarat Anamaria German, pentru viva.ro.

Anamaria German a rămas imobilizată în scaunul cu rotile în urma unui accident auto

Anamaria German a rămas în scaunul cu rotile în urma unui teribil accident de mașină, pe care l-a avut la vârsta de numai 22 de ani. De la acel coșmar au trecut peste 10 ani de zile și artista a învățat să trăiască mai departe…

Azi este un om puternic, care scrie cărți, poezii și îi motivează și pe alții, povestindu-le experiențele sale. Într-un interviu pentru viva.ro, cântăreața de muzică populară a mărturisit că a divorțat de primul soț, în tot acest timp, dar cel de-al doilea soț al ei a devenit între timp 'mâinile și picioarele ei'.

Anamaria German produce o emisiune tv

Anamaria German este producătorul unei emisiuni de televiziune, dar adesea participă și ca model în diferite show-uri pe scenă, în scaunul cu rotile.

'Sunt producător TV la ,,Spovedanii publice cu Dinu Criste', Agro Tv și online. Particip adesea ca model în diferite proiecte, fie pentru ateliere vestimentare, prezentări de modă… Particip și ca speaker motivațional, îmi place să fiu eu cea care răspunde oamenilor despre viața în scaun rulant, despre cum am depășit traume, despre ce am trăit sau trăiesc.

Consider că un speaker care vorbește din ce a trăit el e cel mai plauzibil. Am scris prima mea carte, biografia ce urmează să iasă din lucru și sunt nerăbdătoare să o lansez. Când îmi iau inima în dinți mai cânt și eu câte ceva', a spus Anamaria German.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton