Ana Maria Mocanu, fosta asistentă a lui Capatos, a avut malarie de două ori: "Când aveam 11 ani, alături de părinții mei, m-am mutat în Angola. Lângă mine mureau oameni de malarie, a fost cumplit"

 Radulescu Ruxandra
.

Ana Maria Mocanu, fosta asistentă a lui Capatos, s-a îmbolnăvit de malarie. Ana Maria Mocanu, dansatoare și fosta asistentă a lui Capatos, a povestit prin ce a trecut atunci când s-a îmbolnăvit de malarie. Vedeta a simțit nevoia să-și împărtășească experiența, după ce Zanzibar, una dintre destinațiile preferate ale românilor, se confruntă cu un val de malarie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Maria Mocanu a trecut prin momente de panică în urmă cu mai mult timp, când a fost bolnavă de malarie. Fosta asistentă a lui Capatos a avut parte de o experiență cumplită în copilărie, când a contactat pentru prima dată această boală, deși era vaccinată, după o călătorie în Africa, cu părinții ei. A doua oară, Anamaria Mocanu a fost diagnosticată cu malarie, tot după o vizită în Africa. Vedeta a vorbit pe această temă, după ce autoritățile române au tras un semnal de alarmă, deoarece zona Zanzibar, o destinație de vacanță preferată de mulți români, este foarte afectată de malarie.

img-90img-90

Ana Maria Mocanu, fosta asistentă a lui Capatos, s-a îmbolnăvit de malarie

Anamaria Mocanu a dezvăluit chinurile prin care a trecut atunci când s-a îmbolnăvit de malarie, în copilărie, după o vizită cu părinții în Angola, Africa.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Andrei Ciobanu, atac către Jador și Zanni. Ce acuzații le aduce

Citește și: Călin Donca îi cere lui Dorian Popa daune materiale, după acuzațiile de defăimare: „Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul’. Ce sume vrea să recupereze milionarul

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după ce Anghel Damian i-a spus că nu mai e cu Lia Bugnar: „Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug…'

Citește și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură: „Gestionam cu greu emoțiile. Fiica mea mi-a întors spatele, la un moment dat’

'Când aveam 11 ani, alături de părinții mei, m-am mutat în Angola, în Africa. Acolo însă, viața pe care am trăit-o nu se poate compara cu nimic. Timp de trei ani, cât am stat acolo, mergeam la o școală mizerabilă. Învățam pe jos, iar toaleta era în curte. Totul era murdar acolo.

Când am plecat din România am fost vaccinată împotriva malariei. Vaccinul însă își pierde din eficacitate când stai mult timp într-o zonă în care boala apare la fiecare pas.

Așa că, din cauza țânțarilor, m-am îmbolnăvit de acea cumplită boală. Iar simptomele sunt cumplite, cu frisoane, febră mare, diaree, tot ce e mai rău. Și m-am și îmbolnăvit de două ori', a povestit Ana Maria Mocanu, pentru Fanatik.ro.

Ana Maria Mocanu: „Erau copii care mureau din cauza asta”

Până la urmă, Ana Maria Mocanu a ajuns într-un spital, unde oamenii își găseau sfârșitul din cauza bolilor tropicale, în special a malariei. Vedeta spune că a reușit să supraviețuiască pentru că avea un organism puternic.

'Eram la spital, luam medicamentele recomandate de medici și îmi era tare rău. Lângă mine mureau oameni de malarie. Mureau și de alte boli tropicale, dar mai ales de malarie. A fost cumplit. Îi vedeam și pe ai mei cum sufereau, vedeam cât erau de îngrijorați pentru că erau destul de mulți copii care mureau din cauza asta', ne-a mai spus Ana Maria Mocanu.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton