Anamaria Prodan a câștigat numele Reghecampf în Instanță, deși fostul soț nu voia să mai fie asociată cu el: „Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața...”

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de mai bine de trei ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț. Nu au reușit nici acum să finalizeze, ba mai mult, și-au mai deschis o serie de procese unul împotriva altuia. Impresara a dezvăluit recent faptul că în octombrie are loc decizia finală a divorțului, dar și că în prezent a câștigat numele de Reghecampf, chiar dacă soțul ei nu a vrut acest lucru absolut deloc. Iată ultimele declarații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt într-un continuu conflict încă de când au înaintat actele de divorț și au pus punct căsniciei de ani și ani de zile. Amândoi și-au refăcut viețile amoroase, el alături de Corina Caciuc care i-a dăruit și doi copii, iar ea cu Ronald Gavril. Cu toate acestea, liniștea le este constant tulburată de procese și scandaluri, deși amândoi susțin că vor să se termine totul mai repede.

ana-maria-prodanana-maria-prodan

Citește și: Anamaria Prodan, detalii neștiute din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: 'Am făcut ore de dicție cu el, de mers, de cum mâncâm. L-am iertat 99%. Este un om cu traume incredibile din copilărie. Când ai 10 cuvinte în vocabular…'

Citește și: Anamaria Prodan a dezvăluit că partea lui Laurențiu Reghecampf din casa de la Snagov a fost scoasă la licitație din cauza datoriilor: 'Mai ai respect față de un asemenea om? Cresc copiii lui în acea locuință. Miorlăi că stai forțat în căsnicie, dar…' / De ce nu s-a finalizat procesul de divorț dintre ei, de fapt

Citește și: Alain Delon a revoluționat moda din România, în comunism. Toți bărbații își doreau cojocul lui din filmul Once a Thief, denumit „alendelon”: „Era foarte, foarte greu să îți procuri aşa ceva'

Citește și: Ce scrie în testamentul lui Alain Delon. Cei trei copii ai săi nu vor avea cote egale din impresionanta avere a marelui actor / În trecut, frații s-au acuzat de manipulare și abuz și s-au certat pe averea tatălui lor

Anamaria Prodan a câștigat numele Reghecampf în Instanță, deși fostul soț nu voia să mai fie asociată cu el

Anamaria Prodan a mărturisit în podcastul lui Teo Trandafir faptul că la ultimele înfățișări, Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat fiindcă a făcut cerere ca ea să nu aibă numele lui în continuare. Cu toate acestea însă, Anamaria Prodan a câștigat numele lui de familie în Instanță, explicând că ea este cea care l-a creat și l-a făcut atât de sonor.

Am câștigat în Instanță numele de Reghecampf. Lumea nu înțelege. L-am câștigat, că a zâmbit și judecătorul. Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Că de la șapte clase cu care ai venit la mine și fără nimic, fără un bănuț în buzunar, ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața asta. ', a explicat Anamaria Prodan în podcastul „Gând la gând cu Teo'.

În octombrie are loc decizia finală a divorțului

Anamaria Prodan a dezvăluit printre altele și faptul că în luna octombrie are loc decizia finală a divorțului, moment în care ea vrea să facă o cerere pentru a schimba toate actele și a avea doar numele de Prodan, așa cum o știe toată lumea.

„În octombrie sper să se termine tot. Repet, am câștigat în Instanță numele de Reghecampf. Nu-mi place. Niciodată nu m-a strigat așa nimeni pe pământ. Îmi era groază să încep să schimb iar toate actele. În România le schimbi ușor, în America e moarte, dar am vorbit cu avocații mei. Pentru faptul că l-am câștigat, când se dă decizia finală, mă duc și fac cerere pentru numele de Prodan și să și-l ia că nimeni nu o să mai audă de el în veci.', a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Dacă mai vorbesc de Reghecampf, vorbesc tot din frustrare'

Anamaria Prodan a recunoscut că în ciuda tuturor conflictelor pe care le-a avut cu Laurențiu Reghecampf l-a iertat în proporție de 99%. Cu toate acestea, încă vorbește despre el și dezvăluie că toată lumea a avertizat-o încă de la început în privința lui. Nu regretă nimic și susține că „a fost proiectul vieții ei'.

„Am învățat că nu am pierdut nimic până la urmă. Am trăit niște ani frumoși, am construit cariere, caractere, am schimbat foarte mulți oameni. Astăzi, dacă mai vorbesc despre Reghecampf, vorbesc tot din frustrare. Că n-am reușit să-mi expun proiectul în târgul internațional. Am făcut ceva ce nimeni nu o să poată să facă dintr-un om care nu are foarte multe clase și nu este dintr-o familie minunată. A fost proiectul vieții mele. Am vrut să arăt tuturor că nu e acel nenorocit cum ziceau toți. Când am anunțat că mă mărit cu Reghecampf nu am avut un prieten care să-mi zică felicitări', a mai declarat Anamaria Prodan, la podcastul lui Teo Trandafir.

Sursă foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton