Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei: "Să fie într-un ceas bun"

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei. Anamaria Prodan confirma că este într-o nouă relație, iar acum a luat pe toată lumea prin surprindere. A postat un videoclip în care poartă un inel de 100.000 de euro, iar mulți s-au gândit că a fost cerută în căsătorie. Iată ce se întâmplă, de fapt, în viața vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu mare scandal, după 14 ani de mariaj. Multe vorbe și-au aruncat după separare, însă se pare că impresara și-a găsit liniștea acum. A vorbit deschis despre noua sa relație și a mărturisit că se simte mai fericită ca niciodată!

a910f399-27a8-4ce9-bcc8-2d42745fed24-1a910f399-27a8-4ce9-bcc8-2d42745fed24-1

Recent, Anamaria Prodan a postat un filmuleț pe rețelele sociale, în care le arată fanilor inelul spectaculos pe care l-ar fi primit. Mulți s-au gândit că sexy impresara a primit, de fapt, inelul de logodnă, însă aceasta nu a oferit nicio declarație până la momentul actual.

Citește și: „După nașterea copiilor mei, acest moment este cel mai frumos”. Anamaria Prodan confirmă că este într-o relație, după divorț

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan înainte de operațiile estetice. Sexy impresara a trecut printr-o schimbare majoră

Citește și:Mihai Găinușă va fi scenarist de film: „Celor care se duc cu gândul la mine și Șerban Huidu le transmit că…’

Citește și:„De doi ani mănâncă banii copiilor mei'. Claudia Pătrășcanu nu se sperie că a dat-o Bianca Drăgușanu în judecată și că îi cere daune morale de 100.000 de euro

Anamaria Prodan a primit un inel de 100.000 de euro de la iubitul ei

Soarele a ieșit și pe strada Anamariei Prodan. Vedeta este într-o nouă relație, după divorțul de Laurențiu Reghecampf și pare că este mai fericită ca niciodată. Recent, aceasta a primit chiar și un inel care are un diamant în jur de 17 karate și ajunge să coste peste 100.000 de euro.

Denisa Nechifor, prietena impresarei, chiar a ținut să o felicite, fapt care ne-a dus imediat cu gândul la o logodnă. Anamaria Prodan nu a oferit, însă, nicio declarație despre vreo cerere în căsătorie.

Inelul Anei are în jur de 17 karate ca și diamant, este un inel foarte scump, în valoare de peste 100 de mii de euro. Este un inel extrem de valoros și ce pot să vă spun este că nu pot să vă spun nimic. Vă va da ea mai multe detalii, dar vă pot spune că am văzut-o foarte fericită, știu că urmează să plece în câteva vacanțe. Să fie într-un ceas bun!', a dezvăluit Denisa Nechifor, în emisiunea „Teo Show', relatează WOWbiz.ro.

Anamaria Prodan confirmă că este într-o relație

Anamaria Prodan iubește și este iubită! După ce zilelet trecute, chiar de Ziua Îndrăgostiților, a postat o fotografie alături de noul ei partener, acum vedeta vorbește despre relația ei. Impresara este extrem de fericită alături de bărbatul care a intrat recent în viața ei.

‘Nu mai simt nevoia să spun ce fac, unde merg, ce primesc, de ce, de la cine, nu mai simt nevoia și nu vreau să îmi arăt nici măcar partenerul, nici copilul, nimic. Dacă pun ceva pe Instagramul meu, pun ceva de drag, din suflet, ca să marchez anumite momente din viața mea.Sunt fericită, poate mai fericită ca niciodată.După nașterea copiilor mei, acest moment este cel mai frumos și mai important în viața mea, pentru că la 50 de ani, îți dorești cu ardoare să nu mai tragi pe nimeni după tine, să nu mai cari pe nimeni în spate, să nu mai simți rușine și umilințe din partea celor pe care i-ai cărat în spate, să nu te mai uiți cu părere de rău la minunile pe care le-ai construit și pe care cineva le-a dărâmat și s-a făcut de râs și implicit ne-a făcut și pe noi ca familie’, a declarat Anamaria Prodan.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton