Anamaria Prodan a reacționat după ce Flavius Nedelea a fost reținut de DIICOT pentru proxenetism: "Este prietenul meu pe viață. Nu are cluburi"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan a avut o relație de iubire cu afaceristul Flavius Nedelea. Relația lor a început după ce impresara a divorțat de Laurențiu Reghecampf. În urmă cu câteva zile, Flavius Nedelea a fost reținut de DIICOT, pentru proxenetism, iar Anamaria Prodan a avut prima reacție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a rupt tăcerea, după ce fostul ei iubit, Flavius Nedelea, a fost reținut de poliție într-un dosar de proxenetism. Impresara a fost șocată de cele întâmplate și susține că are încredere în fostul ei partener. Mai mult, Anamaria Prodan susține că totul este o greșeală.

nedeleanedelea

În cursul serii de vineri, au apărut informații potrivit căreia Flavius Nedelea a fost reținut de DIICOT, într-un dosar de prostituție. Bărbatul ar fi proprietarul unui club de noapte și ar fi știut ce se întâmplă acolo. Anamaria Prodan a reacționat și a transmis că, din punctul ei de vedere, acuzațiile sunt complet false.

Citește și:Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la brațul lui Flavius Nedelea, la VIVA! Party Influencers 2023! Impresara a strălucit într-o rochie animal print, cu spatele gol

Citește și: De ce s-a despărțit, de fapt, Anamaria Prodan de Flavius Nedelea: „Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește'

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Fernando de la Caransebeș. S-a pocăit și vrea o colaborare cu Connect-R: ” Te vreau manager pe planeta Terra ca să distrugem toate topurile din lume…”

Citește și:Alexia Eram a izbucnit în lacrimi la America Express 2023: „Am explodat. Mi-era rușine de mine…”

Anamaria Prodan a reacționat după ce Flavius Nedelea a fost reținut de DIICOT pentru proxenetism

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au format un cuplu timp de câteva luni și s-au despărțit la finalul verii. Impresara a făcut primele declarații după ce fostul ei iubit, Flavius Nedelea,a fost reținut de DIICOT. Afaceristul a fost dus la audieri, fiind acuzat într-un dosar de prostituție, potrivit Cancan.ro. La scurt timp, impresara a reacționat și a transmis că, din punctul ei de vedere, acuzațiile sunt false.

Am aflat acum. Habar nu am. Nu cred așa ceva! Flavius nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva. Cu siguranță, este o greșeală. Flavius nu are cluburi! Are doar restaurant. Deci nu văd de unde până unde. Este prietenul meu pe viață. Nu cred în absolut nimic din ce văd', a spus Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus.

Deși Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas prieteni buni. În urmă cu ceva timp, impresara a dezvăluit că s-a despărțit de afaceri din cauzaă că nu-i putea dărui un copil, iar el își dorea foarte mult o familie. Flavius merită foarte mult de la viață, merită, și el, copilul lui. Flavius merită să-și țină copilul lui în brațe, eu nu mai pot face copii, ori eu știu cât de mult își dorește copilul lui și atunci atât de fericită aș fi să-l văd fericit. Merită să găsească pe cineva care să-i dăruiască copii, care să-l poată împlini, în adevăratul sens al cuvântului.', a mărturisit impresara.

Flavius Nedelea a fost reținut de DIICOT

Flavius Nedelea este unul dinte cei mai cunoscuți afaceriști din Constanța, iar în 2015 s-a mutat în București, unde a deschis un hotel de 4 stele în Centrul Vechi. A format un cuplu cu Anamaria Prodan, dar relația lor nu a durat mult, si au decis să se despartă. Printre afacerile sale se numără și câteva cluburi de noapte, în care s-ar practica prostituția.

Motiv pentru care, Flavius Nedelea a fost ridicat de către procurorii DIICOT, pentru dosarul în care este anchetat pentru proxenetism. Potrivit sursei citate mai sus, angajatele care lucrau ca dansatoare prestau și astfel de servicii pentru anumiti clienți ai localului. Aceste lucruri au fost descoperite de către polițiști inflitrați în club. Flavius Nedelea a fost reținut pentru audieri, iar pe numele lui s-a întocmit un mandat de arestare de 30 de zile. Omul de afaceri poate contesta mandatul, caz în care un alt magistrat de la Curtea de Apel București va lua spre analiză propunerea anchetatorilor DIICOT.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton