Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după ce le-a fost pusă poprire pe casa de la Sangov din cauza datoriilor lui: "Să-i fie rușine! Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns, în 3 ani, nimeni pe drum"

 Oana Pantazi
.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Problemele dintre antrenor și fosta lui parteneră de viață sunt departe de a se fi încheiat. După ce a fost dat afară de saudiții de la echipa Al Tai, deși este liber de contract, Laurențiu Reghecampf nu poate lucra până nu-și va regla situația cu Universitatea Craiova față de care are datorii. Iată cum a reacționat Anamaria Prodan!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în proces de divorț din 2021 și, pe lângă asta, au pe rol mai multe procese, inclusiv pentru defăimare, așa că e greu de crezut că vor îngropa curând securea războiului. Recent, impresara a avut o reacție extrem de dură la adresa fostului ei partener de viață, din cauza căreia, spune ea, s-a pus poprire pe o parte din casa în care au locuit împreună.

04-Anamaria-Prodan-1 – Copy04-Anamaria-Prodan-1 – Copy

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Se pare că Laurențiu Reghecampf, momentan liber de contract după ce a încheiat colaborarea cu saudiții de la al Tai, are în continuare probleme cu Universitatea Craiova, față de care are o datorie neonorată, fiind executat silit de către patronul clubului, Mihai Rotaru, pe partea sa de casă de la Snagov. Iată ce reacție dură a avut Anamaria Prodan privind acest subiect! Impresara îl acuză pe fostul partener de viață că și-a sacrificat familia pentru binele personal.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a reclamat că i-au fost furate o barcă și un Ferrari din vila Anamariei Prodan: „Nu mai tolerez lipsa de respect’. Ce a transmis avocatul impresarei după plângerea penală

Citește și: Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, s-a căsătorit, dar locuiește tot în casa impresarei: „Pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă'

„Să-i fie rușine lui Reghecampf! Așa bărbat .. așa om … așa tată … în ce situație a ajuns …. Ferească Dumnezeu. Un caracter oribil, un monstru de om. Să ajungi să ți se pună opriri pe părțile tale din casa familiei pe care trebuia să o lași copiilor tăi este cumplit. Și mă uit cu stupoare cum presa îl ridică în slăvi pe acest om .. poate va înțelege toată România cu cine avem de a face. Nu a putut în viața lui să-și păstreze nici o familie pe care a avut-o.

Nu a avut demnitate și măreție decât când mă luptam eu cu toți pentru el. A trădat tot începând de la soții și copii… prieteni părinți .. tot ce se putea .. astăzi fără loc de muncă, în lumea fotbalului ras de toți, în fața copiilor zero barat în fața mea nulitate. Dar Dumnezeu ia de lângă noi tot ce este rău! Ne este rușine de rușinea lui. Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns în 3 ani nimeni pe drum,  dator la fiecare om pe care îl cunosc.

Dat în judecată de mai toată lumea pentru recuperarea datoriilor. Rușine mondială! A încercat să mintă prin podcasturi, a încercat să facă scenarii și să miorlăie și să mă defăimeze  peste tot și pe la toți,  asta arată clar caracterul mizerabil, a găsit câțiva aliați prin presă care se fac de râs alături de el .. acesta este adevărul despre un om care nu a știut să respecte familia, copiii și meseria! Un om care pentru plăcerile personale cumplite și-a batjocorit copiii, soția, familia! De fapt, și a bătut joc de el, de viața lui, de meseria lui', a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Anamaria Prodan: „De ani de zile trăiește doar din rezilieri de contracte”

Impresara și-a continuat dezvăluirile, dezvăluind că patronul Universității Craiova i-a oferit prima opțiune de a cumpăra partea de casă care este în litigiu din cauza datoriilor făcute de soțul ei, acuzându-l pe acesta că trăiește doar din rezilieri de contracte. Mai mult, Anamaria Prodan a adus-o în discuție și pe Corina Caciuc, actuala parteneră de viață a lui Reghecampf, despre care antrenorul ar fi făcut dezvăluiri deloc onorante în ceea ce-l privește…

„De ani de zile trăiește doar din rezilieri de contracte. Toată echipa pe care eu i-am construit-o să-i fie alături și să-l ajute, l-a părăsit! Praful și pulberea s-a ales și exact cum am spus: acesta este doar începutul dezastrului pentru el! Păcat că își pune copiii în situațiile astea. Stă pe la mesele altora, pozează în omul bun, în acest bogat care nu poate să-și achite datoriile și să-și deblocheze dreptul de a antrena!

Se face de râs în podcasturi și povestește cum amanta era moartă de foame, iar el mare gentleman, fiind căsătorit, mânca totul de pe masă fără să-i lase și ei să-și astâmpere foamea! Mizeriile vieții lui l-au adus în sapă de lemn! O mare rușine de om ! Am prima opțiune să cumpăr partea lui de casă, pe care Mihai Rotaru și Universitatea Craiova au pus poprire și au scos-o la licitație în contul datoriilor pe care le are!

Îmi este lehamite de un asemenea om, iar ce se asociază cu el și îi ridică ode sunt la fel de mici ca și el din toate punctele de vedere. Căci un om căsătorit a doua oară cu copii din fiecare căsătorie nu povestește mândru cum își lua amanta pe restaurant sau nu se pune în situații în care amanta îi dă mailuri de amenințare.

Nu vizualizează video-uri cumplite cu amanta prin presă apărute și nu își vede amanta în poze publice îmbrăcată în costumații de gentleman club prin barurile de noapte. Rușine mondială cum am zis. Lipsa de bărbăție, mândrie, demnitate, respect față de societate, față de familie și în primul rând față de el', a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton