Anamaria Prodan vrea să se căsătorească cu iubitul arab, după ce se finalizează divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Pot să o fac într-o secundă”

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan vrea să se căsătorească cu iubitul arab, după ce se finalizează divorțul de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a participat în această săptămână la un eveniment al prințului moștenitor al Dubaiului. Acolo, ea a purtat o rochie cu crinolină și coroană pe cap. Întrebată dacă ar vrea ca nunta cu actualul său iubit să fie una regală, sexy-impresara a răspuns fără să stea pe gânduri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a făcut furori pe rețelele de socializare, după ce a publicat o fotografie în care purta o rochie cu crinolină și o coroană pe cap. Vedeta se afla la un eveniment organizat de prințul moștenitor al Dubaiului. Având în vedere că noul iubit al impresarei face parte dintr-o familie cu rang înalt, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf ar dori să aibă o astfel de ceremonie de căsătorie.

01-Anamaria-Prodan01-Anamaria-Prodan

Aceasta a fost întrebată dacă este dispusă să se căsătorească la un asemenea nivel. Sexy impresara a răspuns fără să stea pe gânduri!

Citește și: Ce mesaje își trimit Anamaria Prodan și noul iubit:„Chiar există un bărbat în viața ei

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre strategiile de la Survivor:’M-a luat prin surprindere atacul…’

Citește și: Leonardo DiCaprio a postat o imagine din România, în contextul războiului Rusia – Ucraina.Ce mesaj a transmis actorul pe Instagram

Anamaria Prodan vrea să se căsătorească cu iubitul arab, după ce se finalizează divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a participat la un eveniment organizat de casa regală din Dubai. Aceasta a respectat dress-code-ul și a purtat o rochie neagră cu crinolină și o coroană pe cap. Ea a zâmbit pe tot parcursul evenimentului și a socializat cu oamenii prezenți. Ulterior, ea a fost întrebată la Antena Stars dacă și-ar dori să aibă o astfel de ceremonie când va decide să se căsătorească .

'Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală', a declarat ea la Antena Stars.

Detalii despre iubitul arab

Anamaria Prodan a vorbit din nou despre partenerul său de viață. Aceasta susține că bărbatul de lângă ea este ideal. Mai mult decât atât, sexy impresara i-a impus câteva reguli, printre care să nu fie sărutată, iar el a acceptat.

'E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege', a declarat ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton