Cum s-au îmbrăcat Anamaria Prodan și cei trei copii ai ei la o gală de premiere și ce a spus impresara despre Laurențiu Reghecampf: ”Sunt dovada vie că după cel mai mare tsunami..”/ EXCLUSIV

.

Anamaria Prodan s-a afișat alături de cei trei copii ai ei. Impresara a primit un premiu pentru cariera ei lungă, încununată cu succese, iar moștenitorii ei i-au fost alături când a ridicat trofeul. Bebeto, Sarah și Rebecca au fost lângă mama lor și s-au declarat extrem de mândri de realizările ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la o festivitate de premiere. Îndrăgita impresară a primit trofeul la categoria 'femeia de elită a anului', iar cei trei copii ai ei au susținut-o cum o fac, de altfel, în toate momentele importante pentru ea, atât la bine cât și la greu.

anamaria prodan de la gala elite hubanamaria prodan de la gala elite hub

Citește și: Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Laurențiu Reghecampf, după ce a afirmat că a scăpat-o de închisoare: „Tot ce rămâne în urma acestui ‘bărbat’ este silă, milă și iar silă! E de râsul lumii ce zice…”

Citește și: Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Reghe a spus că ea este un „om mort” pentru el: „Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă. Slavă Domnului că îi permit să-mi folosească numele'

Citește și: Admiratorii, colegii și prietenii regretatei Stela Popescu au acoperit cu flori mormântul actriței, la șapte ani de la moartea ei. Cum arată acum locul de veci lăsat în trecut în paragină / EXCLUSIV

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre experiența lor în Asia Express: „O lecție frumoasă din care am avut ce învăța și n-am mai repeta-o niciodată. Show-ul scoate la suprafață…'. Ce au spus despre Sonia Simionov / EXCLUSIV

Ce decizie radicală a luat Anamaria Prodan în urmă cu puțin timp

Anamaria Prodan a fost premiată într-un cadru de poveste, cu distincția 'Femeia de elită a anului 2024', la gala Elite Hub Awards, unde toate vedetele și antreprenorii de succes au fost premiați. În sală au fost 250 de persoane, iar evenimentul a fost organizat de Catalina Maria Gheorghe.

Anamaria Prodan a venit însoțită de cei trei copii, de cele două fete superbe și de fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Bebeto a fost lipit de mama lui, într-un costum elegant.

Discursul vedetei a început tipic: 'Bună seara, eu sunt Anamaria Prodan. Sunt dovada vie că după cel mai mare tsunami, dacă stai mândru în picioare, demn, apare soarele, a spus Anamaria Prodan, după ce și-a primit premiul.

'Nici măcar nu mai deschidem știrile despre el…'

Întrebată dacă șirul de declarații făcute de Laurențiu Reghecampf la adresa ei, în ultima perioadă, i-au afectat pe copiii, vedeta a răspuns: 'Am decis să nu mai discutăm între noi despre acest subiect. Nu vrem să ne afecteze în niciun fel și atunci nici măcar nu mai deschidem știrile despre el. Eu cred că este o decizie bună', a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Vedeta a fost relaxată toată seara și a radiat de fericire, semn că lucrurile s-au așezat pe plan personal. Impresara a purtat o rochie sexy de culoare neagră de la Alexander McQueen.

Laurențiu Reghecampf susține că Anamaria Prodan „îl lasă rece'

Laurențiu Reghecampf bate în retragere în războiul cu Anamaria Prodan. Antrenorul vrea să lase totul în urmă și să nu mai discute pe această temă.

„O să facă multe comentarii pe tema asta (n. red. – Anamaria Prodan), dar eu nu mai discut. Am ajuns la nivelul ăla încât crede-mă că mă lasă rece, pentru că toate lucrurile se repetă. Nu vreau să mă gândesc dacă se bucură sau dacă nu se bucură, pentru că nu mă interesează ceea ce o să declare în continuare. Pentru mine este un om mort și punct. Adică, tot ceea ce va spune după acest podcast, când o să vadă, mă lasă rece’, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru iAMSport.

Impresara i-a dat replica lui Reghe, după ce acesta a vorbit despre ea într-un podcast

Anamaria Prodan i-a dat imediat replica. Ea crede că Reghe vorbește mult prea mult despre ea, deși susține că nu îl interesează.

„Ce să-i facem lui Reghe? Ne amuzăm că încă îl mai pot ajuta să fie băgat în seamă și chemat pe la mondenități și podcasturi. Dacă nu vorbește despre Anamaria Prodan, cine îl bagă în seamă? Nu observați că anunță pe la fiecare podcast pe unde ajunge că este ultima dată când discută despre Anamaria Prodan?

Dar, săracul, uită și când este primit pe la altul și altul și altul că i se luminează figura când vorbește despre mine? Măcar așa să-l ajut să mai facă câteva sute de o ciorbă, lăsându-l să vorbească despre mine.', a spue Prodanca.

Anamaria Prodan: 'Tot cu mine reușește să pună de mâncare pe masă…'

'Tot cu mine reușește să pună de mâncare, pe masă, ceva. Slavă Domnului că pot face asta pentru el. Să-i permit să-mi folosească numele. Dar asta e viața.

A fost acolo lângă noi ani și ani, ne-am chinuit cu el ani și ani, are un copil superb și pentru el îl lăsăm să ne folosească numele. Numele de Prodan pentru Reghecampf este aer, este colac de salvare, este busolă, este mâncare, este totul‘, a declarat Anamaria Prodan pentru Româniatv.net.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton