Cum vor petrece Anamaria Prodan și copiii ei Sărbătorile, în America: "Ultimii doi ani au fost foarte grei". Mesajul impresarei pentru Reghe

 Radulescu Ruxandra
.

Cum vor petrece Anamaria Prodan și copiii ei Sărbătorile în America. La sfârșitul unui an plin, Anamaria Prodan vrea să întâmpine 2024 alături de cei trei copii, peste Ocean. Impresara pleacă în America de Sărbători, unde va pregăti preparate tradiționale românești și se va bucura alături de familie. Anamaria Prodan a transmis un mesaj și lui Laurențiu Reghecampf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan încheie anul alături de cei trei copii, Bebeto, Sarah și Rebeca. Impresara a făcut bilanțul ultimului an care a încercat-o din plin, dar a reușit să depășească fiecare provocare. Anamaria Prodan este mândră de copiii ei, care s-au afirmat anul acesta în domenii precum sportul, Bebeto și Sarah, dar și în modă, așa cum o face Rebeca în SUA. Anamaria Prodan va petrece de sărbătorile de iarnă în America, însă nu îi vor lipsi preparatele tradiționale, pe care le va pregăti alături de copii.

img-6-2img-6-2

Cum vor petrece Anamaria Prodan și copiii ei Sărbătorile în America

Anamaria Prodan este foarte recunoscătoare la sfârșit de an, așa că va lua o binemeritată vacanță și va petrece o perioadă în America, alături de copiii ei. Ceea ce-și dorește cel mai mult Anamaria Prodan, cu ocazia Sărbătorilor, este sănătate.

Citește și: A murit Anda Caropol, celebra actriță de la Teatrul Nottara: „A suferit de o boală incurabilă, TEATRUL. O să ne lipsiți, minunată doamnă!”

Citește și: Drama pe care o trăiește Ileana Sterp în relația cu tatăl ei: „Din nefericire, așa e el, o fire mai rece”

Citește și: Puya și soacra lui, divergențe din cauza credinței: ‘Ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul religie în discuție. Nu crede în Dumnezeu și…’

Citește și: Viviana Sposub a trecut prin clipe îngrozitoare când a fost în America: „Am avut accident de mașină. Ni s-au furat…. Vrea să plece din România, după despărțirea de George Burcea

„Plec cu copii în America și mă întorc după sărbători, pe data de cinci. Întotdeauna intru în bucătărie, cu copiii, petrecem tradițional, ne facem aceleași feluri de mâncare și în America. Sănătate mult, vreau să trăiesc mult, să îmi văd nepoții, să îi cresc și să îi văd și pe ei la casele lor. Sărbătorile pentru mine au o însemnătate aparte. Nu are ce să se întâmple ca să le strice. În rest, toate amintirile legate de mama, de copiii mei, de nașterea lor sunt speciale', a spus Anamaria Prodan pentru UNICA.RO, la gala Elle Style Awards 2023.

Mesajul Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf

Deși relațiile cu Laurențiu Reghecampf au fost foarte tensionate, Anamaria Prodan mărturisește că nu are resentimente. Impresara i-a urat acestuia numai bine.

Fiecare își construiește drumul așa cum consideră. Fiecare înțelege cum poate relația cu copilul. Noi nu avem nicio problemă, îi urăm multă sănătate!' a adăugat ea pentru UNICA.RO.

Anamaria Prodan, despre momentele dificile din ultima perioadă

Anamaria Prodan recunoaște că, deși viața i-a scos în cale multe obstacole, și-a dat seama că fiecare provocare a ajutat-o să evolueze. Ea este foarte mândră de copiii și de realizările lor, semn că au moștenit ambiția mamei lor.

„Ultimii doi ani și jumătate au fost grei pentru familia mea, dar viața, cumva, îți dă un șut în fund să te împingă mult înainte, despre asta este vorba. Dar au fost și momente foarte frumoase. Băiețelul meu a debutat în Liga a patra, la 15 ani, Sarah s-a întors în baschet, Rebecca lucrează la una dintre cele mai mari case de design, la New York. Și suntem fericiți', precizează Anamaria Prodan. Dacă are astăzi o relație care o împlinește evită să spună. „Viața particulară vreau să o las puțin în urmă. E mai bine așa, când am expus-o nu a fost foarte bine', susține Anamaria Prodan.

FOTO: Instagram Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton