Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi din cauza lui Laurențiu Reghecampf: "Nu m-am gândit că o să ne lase pe drumuri"

.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din România. Ani de zile a format un cuplu cu Laurențiu Reghecampf, iar împreună au un băiat, pe Laurențiu Jr. După 15 ani de relație, cei doi au decis să se despartă, iar în prezent sunt în proces de divorț. Recent, Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi, în timp ce dezvăluia momentele în care s-a simțit trădată de Reghe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, după 15 ani de relație. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar despărțirea lor a șocat multă lume. La aproape doi ani de la despărțirea de tatăl fiului ei, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri surprinzătoare din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

anamaria-lacrimianamaria-lacrimi

Anamaria Prodan a fost prezentă în emisiunea  „În oglindă' și a vorbit despre căsnicia cu Reghecampf. Vedeta a izbucnit în lacrimi în timp ce povestea toate momentele dure prin care a trecut, încercând să-și salveze căsnicia cu tatăl copilului ei. De asemenea, impresara a luat o decizie majoră în ceea ce privește viitorul său.

Citește și: Ce greșeală a făcut Anamaria Prodan în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf:”Ai iertat o dată, crede că este normal şi i se cuvine”

Citește și:Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la ultima înfățișare în procesul de divorț.Anamaria Prodan: „Vreau să scap”

Citește și:Părintele Calistrat a fost suspendat și i s-a interzis să țină slujbe pe durata anchetei:”O astfel de situație produce multă durere…”

Citește și:Toma Cuzin a fost condamnat la 1 an de închisoare cu amânare.Firicel din Las Fierbinți a condus fără permis sub influența substanțelor interzise

Anamaria Prodan, a izbucnit în lacrimi din cauza lui Reghecampf

Anamaria Prodan s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf după 15 ani de căsnicie. Despărțirea lor a surprins pe toată lumea, mai ales că păreau a fi un cuplu unit. După despărțirea de impresară, antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc și au împreună un băiețel.

Invitată în podcastul „În oglindă', Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Reghecampf. În trecut, Reghe susține că a dus o viață grea alături de Anamaria Prodan, fapt pe care impresara l-a confirmat. Cu ochii în lacrimi, impresara a declarat că nu se aștepta ca încă soțul ei să lase întreaga familie fără bani.

„Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf. Fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf.L-am iertat de foarte multă vreme.

(…) Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri. Poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile (n.r.:bancare), plățile, nimic!', a mai declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „I-a fost greu să trăiască o viață lângă mine”

Afacerista a recunoscut că Laurențiu Reghecampf a dus o viață grea lângă ea. În urmă cu ceva timp, antrenorul declara că viața lui alături de Anamaria Prodan a fost extrem de dificilă.

„L-am învățat pe soțul meu, încă soțul meu, tot ce era frumos să știe un bărbat adevărat. Sunt femei care te ridică și femei care te coboară.(…) Soțul meu, la un moment dat, a spus că i-a fost foarte greu să trăiască o viață lângă mine, că eu hotăram, eu făceam… e adevărat!', a spus Anamaria Prodan.

Ce promisiune și-a făcut Anamaria Prodan după despărțirea de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a reușit să treacă peste despărțirea de Reghe și se consideră o femeie foarte puternică. Cu toate astea, impresara susține că a luat o decizie majoră în ceea ce privește viitorul său. Vedeta își dorește să se ocupe cât mai mult de ea și să se simtă bine.

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbati. Ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri.Asta nu e un drum care poate duce spre ceva bun. N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton