Anamaria Prodan i-a cunoscut pe părinții iubitului său, Ronald Gavril. Cum a decurs întâlnirea și cum se înțelege impresara cu viitorii socri: „Relația este una…”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce s-a întâmplat când Anamaria Prodan i-a întâlnit pe părinții lui Ronald Gavril. Anamaria Prodan i-a cunoscut, recent, familia partenerului ei, Ronald Gavril. Impresara a fost prezentă, alături de Roland Gavril, la evenimentul de lansare al filmului în care vedeta joacă și, cu această ocazie, au mers împreună în Bacău, orașul natal al pugilistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan radiază de fericire de când formează un cuplu cu Roland Gavril. Revenit din America, partenerul impresarei a decis să o însoțească la evenimentul de lansare al filmului „Complotul bonelor', ce o are cap de afiș chiar pe Anamaria Prodan. Un astfel de eveniment a avut loc și în Bacău, acolo unde vedeta i-a cunoscut familia partenerului ei.

img-2024-02-16t104159.093img-2024-02-16t104159.093

Ce s-a întâmplat când Anamaria Prodan i-a întâlnit familia lui Ronald Gavril

Anamaria Prodan a recunoscut că a avut ceva emoții, știind că va fi prezentă și familia lui Ronald Gavril acolo, Vedeta spune că a fost primită cu brațele deschise în rudele partenerului, mai ales de părinții acestuia.

Citește și: Anamaria Prodan știa că Reghe o înșela cu Corina Caciuc: „Mă credeți tâmpită? Am încercat până în ultimul moment să…’. Impresara face mărturisiri cu lacrimi în ochi

Citește și: De ce sunt în proces Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Actuala iubită a lui Reghecampf a dat-o în judecată pe soția antrenorului în anul 2022

De fiecare dată e cu emoții. Sunt emoții de drag, pentru faptul că mă înconjoară cu atât de multă dragoste și nu există zi în care să nu vorbim. E ceva frumos. Pentru mine, relația cu familia mea este una aparte și trebuie să fie aparte. Voi puteți spune orice, dar asta trebuie să îi întrebați pe ei (n.r. pe părinții lui Ronald Gavril dacă simt că sunt socrii impresarei), dar dacă mă întrebați pe mine, da, pentru mine, am spus-o și o spun cu o foarte mare responsabilitate: Ronald este totul meu', a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Anamaria Prodan despre rudele lui Roland Gavril: „O surpriză minunată”

Anamaria Prodan a fost impresionată de familia lui Ronald Gavril, despre care spune că are o familie frumoasă, dar mai ales unită. Impresara a avut doar cuvinte de laudă la adresa rudelor iubitului ei, dar spune că a apreciat faptul că Ronald Gavril i-a fost alături la evenimentul de lansare a filmului.

„Sunt superbi, și frații lui tot campioni, și sora lui o femeie minunată, cu o familie de vis, și nepoții crescuți incredibil și tatăl care pictează ca nimeni altul, o familie minunată. A fost o surpriză minunată, nu mi-a trebuit altceva, decât prezența lui', a mai spus impresara, la Xtra Night Show.

Ronald Gavril, despre sărutul dintre Anamaria Prodan și Cristi Iacob, în filmul Complotul Bonelor

Anamaria Prodan și-a început noul an alături de boxerul Ronald Gavril, pe care l-a cunoscut în Las Vegas, la masa de Crăciun. A fost dragoste la prima vedere, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei și se pare că povestea lor de dragoste devine din ce în ce mai serioasă.

Ronald Gavril a venit în România pentru a asista la lansarea filmului Complotul Bonelor, în care joacă iubita lui, Anamaria Prodan. ‘Cred că era foarte important să vin, să fiu alături de ea. Este un eveniment important în viața ei și e normal să fiu alături de Ana, acum’, a spus Ronald Gavril pentru fanatik.ro.

Iar Anamaria l-a completat rapid, zâmbind ca o puștoaică amorezată. ‘Ți-am spus acum câteva zile că simt (că vine în România, n. red.), știu ce fel de om este. Și este minunat…„.

Ronald Gavril a avut emoții, având în vedere că Anamaria Prodan și Cristi Iacob se sărută cu patimă în film.

‘Da, știu că o voi vedea pe Ana sărutând un alt bărbat. Dar în actorie trebuie să faci și lucruri de genul ăsta. Dar probabil voi avea strângeri de inimă, o să vad după scenă’, spunea Ronald Gavril înainte de vizionarea filmului.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton