Anamaria Prodan, decizie radicală după ce a confirmat divorțul de Reghe: „Vreau să mă îndepărtez de România”

 Martin Lorena
.

Anamaria Prodan, decizie radicală după ce a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf. După ce s-a stabilit clar faptul că între cei doi va urma un divorț, sexy-impresara a luat o hotărâre radicală atât pentru ea, cât și pentru copiii săi. Diva dorește să părăsească România și să nu mai fie în centrul atenției datorită vieții ei personale. Ba mai mult, Anamaria Prodan a subliniat faptul că acest lucru este cel mai bun pentru fiul său, Bebeto.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anunțul conform căruia Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț a șocat pe toată lumea. În urmă cu aproximativ o lună, antrenorul a ieșit în spațiul public și a declarat că va pune punct relației pe care o are de 15 ani cu sexy-impresara. Aceasta a negat toate afirmațiile soțului ei și l-a apărat de fiecare dată când a avut ocazia. Mai târziu, Reghe a oferit o nouă declarație presei, anunțând că a depus deja actele de divorț. Acum, Anamaria Prodan a acceptat întreaga situație și a luat o hotărâre atât pentru ea, cât și pentru copiii săi.

5711a4aa-4f84-4bca-b729-d147a17bbf3c-15711a4aa-4f84-4bca-b729-d147a17bbf3c-1

Diva și-a spus punctul de vedere referitor la întreaga situație în care se află. Ea susține că dorește să părăsească România deoarece așa este mai bine atât pentru ea, cât și pentru copilul său, Bebeto.

Citește și: Anamaria Prodan a investit un milion de euro în criptomonede:„Am făcut afaceri toată viața'

Citește și: Ce face Anamaria Prodan cu tatuajul de pe spate, în care apare și Reghe.Îl șterge sau nu?

Citește și: Cabral Ibacka a arătat chipul fiului său.Fotografia emoționantă cu cei doi copii

Citește și: Zarug a încălcat regulile la Asia Express:„Lasă-i pe ăștia să alerge ca proștii'

Anamaria Prodan, decizie radicală după ce a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan rămâne cu picioarele pe pământ chiar și în aceste momente dificile pe care le traversează. Diva a povestit în cadrul unui interviu acordat lui Cătălin Măruță că are de gând să se îndepărteze de România. Impresara a subliniat faptul că nu există nicio cale de împăcare între cei doi și că își dorește doar ca Laurențiu Reghecampf să fie alături de fiul lor, Bebeto. Băiatul în vârstă de 13 ani va merge să studieze în America, potrivit mamei sale.

Vreau să mă îndepărtez de România. Bebeto va merge la 14 ani în America la o academie. Se vorbește mult despre averea noastră. El nu are de împărțit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e moștenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Nu avem ce să împartim, nu avem pe ce să ne certăm.', a spus Anamaria Prodan în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Anamaria Prodan: „Nu mai vreau'

Anamaria Prodan a discutat inclusiv despre posibilitatea de a începe o nouă relație. Diva susține că se va mai îndrăgosti și își va reface viața într-un viitor îndepărtat, însă nu cu un român. Impresara a subliniat clar și faptul că Laurențiu Reghecampf va rămâne întotdeauna soarele familiei lor.

„Laurentiu Reghecampf rămâne soarele nostru, atât! Dacă va fi presat de anumite persoane să facă prostii, voi arăta niște lucruri în instanță. Eu nu vreau ca ai mei copii să vadă lucruri urâte în ziare. El va avea mereu acces în casa noastră. El este supărat, el este foarte gelos. Când voi avea o relație cu cineva nu va mai fi român. Nu mai vreau…', a spus impresara.

Ce va face cu tatuajul pe care îl are pe spate

Anamaria Prodan și-a tatuat în urmă cu mulți ani chipul lui Laurențiu Reghecampf pe spate. Aceasta nu va renunța la tatuaj, chiar dacă relația sa cu antrenorul s-a încheiat oficial.

„Nu există alte variante. Marele tatuaj rămâne aici, înclusiv numele lui pe care-l am scris. Totul rămâne pe corpul meu, aici unde sunt. Nu am motive să e șterg. Am multe care îmi aduc aminte de el, dar totul rămâne intact, căci este tatăl copiilor mei.', a spus ea.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton