Anamaria Prodan, despre unul dintre cele mai grele momente din viaţa ei: “Am pierdut sarcina spre luna a şasea!”

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan spune, adesea, despre ea că este cel mai puternic om pe care îl cunoaște. A trecut, de multe ori, prin momente foarte grele, dar a găsit puterea de a zâmbi și de a merge mai departe. Una dintre cele mai dificile situații căreia a trebuit să-i facă față a fost pierderea unei sarcini avansate.

anamaria-Prodan-avere_3anamaria-Prodan-avere_3

Puteam sã mai am încã un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o întrerupere de sarcinã, aşa, spontanã. Am considerat cã întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Și cred cã ceva acolo nu a funcţionat şi decât sã fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil cã este mai bine cã s-a întâmplat aşa', a declarat Anamaria. Cum a reuşit cuplul sã gestioneze momentul delicat şi foarte dificil, telespectatorii vor putea află urmãrînd duminicã, de la 19:45, la Antena Stars, cel mai nou episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului.

Tot atunci, telespectatorii vor putea urmãri imagini de la evenimentul de lansare a emisiunii, atunci când Ana a fost surprisã de soţul sãu cu un gest foarte romantic. Pentru cã nu i-a putut fi alãturi în acea zi, Laurenţiu Reghecampf i-a trimis soţiei sale un cadou extravagant, prin intermediul unui bun prieten.

Soţul meu este un romantic incurabil. Este un bãrbat cum puţini se mai nasc. El face parte din categoria de bãrbaţi pe cale de dispariţie. Bãrbaţii adevãraţi. Iar inelul acela este inelul pe care l-am vãzut într-o vitrinã şi am zis: . Şi a venit inelul. Am plâns pentru cã Laur nu a putut sã fie lângă mine, dar a fost lângã mine aşa cum a ştiut el mai bine şi cum ştia cã mã face fericitã!', a mai declarat Anamaria.

Citește și:

Suma fabuloasă pe care Anamaria Prodan o scoate din buzunar pentru ca fiicele ei să studieze în străinătate

Incredibil ce avere are Anamaria Prodan: peste 50 de milioane de euro! „Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi vreo 20 de vieți!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton