Anamaria Prodan a dezvăluit că partea lui Laurențiu Reghecampf din casa de la Snagov a fost scoasă la licitație din cauza datoriilor: ”Mai ai respect față de un asemenea om? Cresc copiii lui în acea locuință. Miorlăi că stai forțat în căsnicie, dar...” / De ce nu s-a finalizat procesul de divorț dintre ei, de fapt

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zilele trecute s-a aflat că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au sechestru pe casa de la Snagov. Antrenorul a fost dat afară de saudiții de la echipa Al Tai, și deși este liber de contract, Laurențiu Reghecampf nu poate lucra până nu-și va regla situația cu Universitatea Craiova față de care are datorii. Ba mai mult, pentru recuperarea sumelor împrumutate, i s-a scos la licitație partea sa din vila de la Snagov. Iată ce declarații a făcut acum impresara!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De mai bine de trei ani de zile, procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, chiar dacă amândoi delcară că își doresc liniște. Lucrurile se complică tot mai tare, astfel că au ajuns să aibă numeroase procese în Instanță, unul împotriva altuia, însă cel mai sensibil subiect este împărțirea averii, de unde pornesc cele mai multe conflicte între ei.

anamaria-prodan-laurentiu-reghecanpf-copii-bona-nutianamaria-prodan-laurentiu-reghecanpf-copii-bona-nuti

Citește și: Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după ce le-a fost pusă poprire pe casa de la Sangov din cauza datoriilor lui: „Să-i fie rușine! Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns, în 3 ani, nimeni pe drum”

Citește și: Laurențiu Reghecampf o acuză pe Anamaria Prodan că a înscenat bătaia dintre ei, acum doi ani. De ce se afla, de fapt, în fața casei din Snagov: „A premeditat asta. Să îl aduci pe unul să filmeze și apoi să întrebi dacă…'

Citește și: Cum arată Andreea Sasu în haine mulate, la o lună de când a născut. Philipp Plein a fotografiat-o alături de bebelușul lor

Citește și: Raluca Bădulescu dezvăluie cum a reacționat fiul ei când a aflat că ea are cont pe Only Fans, la 50 de ani: „Suntem adulți cu toții! Nu e vorba de curaj foarte mare, ci…”

Anamaria Prodan a dezvăluit că partea lui Laurențiu Reghecampf din casa de la Snagov a fost scoasă la licitație

Anamaria Prodan a răbufnit după ce vila de la Snagov în care locuiește a fost pusă sub sechestru. Acum însă, invitată în cadrul unui podcast, impresara a dezvăluit că lucrurile sunt, de fapt, mult mai complicate, fiindcă din cauza datoriilor pe care Laurențiu Reghecampf le are, Mihai Rotaru i-a pus sechestru pe partea lui din casa de la Snagov pentru a-și recupera banii.

„O familie perfectă, cum formez eu cu Ronald, pentru că noi ne numim o familie. Este întreruptă această fericire și liniște a noastră de procesele lui Reghe, amanta lui Reghe, circuri, care mă dernajează pe secundă când primesc citație. Uită-te cine face recurs pe portal. Eu am prezentat actele. El zice: „sunt prizonier în această căsnicie'. 10 cuvinte, atât. Cine îl ține? De ce nu vine la notar? De ce nu vii ca bărbatul? Săracul nu a avut niciodată mai multe de două case cu mine, pe care s-a pus sechestru după cum știi, iar partea lui a fost scoasă la licitație. Vine cineva se roagă de el să plătească datoriile făcute peste tot, de data aceasta la Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Nu vrea să plăteacă, Mihai Rotaru a câștigat procesul. Ce a făcut el în toată viața asta? O casă în America, una la Snagov, din milioane făcute. Mă opresc aici.„, a spus Anamaria Prodan în podcast-ul lui Teo Trandafir.

Cum gestionează Anamaria Prodan situația cu sechestrul pe casa în care locuiește

Anamaria Prodan a explicat că situația nu este deloc un confortabilă pentru ea, mai ales că în casa de la Snagov locuiește alături de Bebe, fiul lor, fiindcă ceilalți copii sunt stabiliți în alte țări. Are însă un plan în cazul în care lucrurile se complică, și anume să cumpere jumătatea de casă, care-i aparținea lui Reghe și care a fost scoasă la licitație în prezent.

Mai mult, a explicat și de ce nu a divorțat de antrenor, dezvăluind că el ar fi cel care nu se prezintă la procese din diferite motive, chiar dacă la TV susține că este ținut cu forța în această căsnicie.

„Am prima opțiunea să cumpăr jumătatea aceea, pe care Mihai Rotaru a scos-o la licitație, o va pune la licitație. Mai ai respect față de un asemnea om, care are copii în acea casă, pe care nu-i vede niciodată de trei ani, ca și cum n-ar exista pe pământ, și îi pune și în această situație? Ce fel de om ești, tată, părinte, bărbat? Miorlăi că stai forțat în căsnicie, prima oară erai în Arabia Saudită și nu ai venit, apoi ai făcut recurs să nu port eu numele de Reghecampf și tot așa.', a dezvăluit Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf nu vrea ca Anamaria Prodan să poarte numele lui

Printre motivele invocate pentru care Laurențiu Reghecampf nu s-a prezentat la procesul de divorț, se numără și acela că el a făcut recurs pentru ca impresara să nu rămână cu numele lui de familie. Anamaria Prodan a spus clar că nu vrea să poarte acest nume, explicând totodată că acest nume nu exista fără ea și eforturile pe care le-a făcut ani și ani de zile.

Nu vreu să port numele lui. Eu am câștigat numele ăsta. Cine a inventat numele ăsta? Cine l-a pus pe hartă? Că de la 7 clase cum ai venit la mine, ți-am construit cariera. Eu ți-am creat viața asta. Ce a trăit Reghe în ultimii trei ani a trăit datorită mie. Am fost icoana vieții lui, busola lui, mentorul lui. Eu am croit acest drum, eu înainte cu toate buruienile în fața mea, ca el să aibă drumul liber.„, a mai povestit Anamaria Prodan.

Sursă foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton