"După nașterea copiilor mei, acest moment este cel mai frumos". Anamaria Prodan confirmă că este într-o relație, după divorț

 Raiciu Adriana
.

„După nașterea copiilor mei, acest moment este cel mai frumos”. Anamaria Prodan confirmă că este într-o nouă relație, după divorț. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu mare scandal, după 14 ani de mariaj. Multe vorbe și-au aruncat după separare, însă se pare că impresara și-a găsit liniștea acum. A vorbit deschis despre noua sa relație și a mărturisit că se simte mai fericită ca niciodată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după 14 ani de mariaj. După separare, cei doi și-au aruncat cuvinte dure și chiar au fost implicați într-un scandal monstru, s-au lovit reciproc și au ajuns la poliție. Însă, în ultima perioadă, impresara și antrenorul de fotbal au decis să-și vadă fiecare de viața lui. Laurențiu Reghecampf a devenit tătic pentru a treia oară, după ce iubita lui i-a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar Anamaria Prodan a cunoscut, din nou, fericirea lângă un bărbat puternic.

a910f399-27a8-4ce9-bcc8-2d42745fed24a910f399-27a8-4ce9-bcc8-2d42745fed24

În urmă cu doar câteva zile, sexy impresara a făcut publică o imagine neașteptată alături de noul partener, semn că relația este cât se poate de serioasă. De asemenea, în cadrul unui interviu, aceasta a vorbit deschis despre viața personală. Iată declarațiile făcute de Anamaria Prodan!

Citește și:„Fericită lângă un bărbat puternic'. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentine’s Day

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan înainte de operațiile estetice. Sexy impresara a trecut printr-o schimbare majoră

Citește și: Fata actorului Constantin Codrescu trece prin momente dificile, după ce fostul iubit i-a oprit actele în Spania: „Certificatul de naștere, certificatul de divoț, diplomele…

Citește și: Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an, după operația de micșorare a stomacului:'Îmi trebuie alte haine'

„După nașterea copiilor mei, acest moment este cel mai frumos”. Anamaria Prodan confirmă că este într-o nouă relație, după divorț

Anamaria Prodan iubește și este iubită! După ce zilelet trecute, chiar de Ziua Îndrăgostiților, a postat o fotografie alături de noul ei partener, acum vedeta vorbește despre relația ei. Impresara este extrem de fericită alături de bărbatul care a intrat recent în viața ei.

'Nu mai simt nevoia să spun ce fac, unde merg, ce primesc, de ce, de la cine, nu mai simt nevoia și nu vreau să îmi arăt nici măcar partenerul, nici copilul, nimic. Dacă pun ceva pe Instagramul meu, pun ceva de drag, din suflet, ca să marchez anumite momente din viața mea.Sunt fericită, poate mai fericită ca niciodată.

După nașterea copiilor mei, acest moment este cel mai frumos și mai important în viața mea, pentru că la 50 de ani, îți dorești cu ardoare să nu mai tragi pe nimeni după tine, să nu mai cari pe nimeni în spate, să nu mai simți rușine și umilințe din partea celor pe care i-ai cărat în spate, să nu te mai uiți cu părere de rău la minunile pe care le-ai construit și pe care cineva le-a dărâmat și s-a făcut de râs și implicit ne-a făcut și pe noi ca familie', a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

„Trăiesc un moment al vieții fabulos”

De asemenea, Anamaria Prodan se pare că a lăsat trecutul în urmă și vrea să se axeze mai mult pe ceea ce se întâmplă în viața ei acum, întrucât soarele pare că a ieșit și pe strada ei.

'Sunt foarte multe lucruri pe care nu mai vreau să le trăiesc, nu mai vreau să se întoarcă înspre mine și copiii mei, suntem bine, fericiți, nu ne interesează absolut nimic. Nu mă interesează procesele fostului soț, nu vreau să știu cu cine este, nu vreau să știu nimic, dacă îi merge, dacă nu îi merge, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine, fiindcă este tatăl copilului meu și atât. Îi dorim tot binele din lume, să dea Dumnezeu să îi fie bine, să îi dea Dumnezeu să mai poată atinge în vi ața asta sau următoarele zece performanțele pe care le-a atins lângă mine. Pot să vă spun că trăiesc un moment al vieții fabulos și îi mulțumesc lui Dumnezeu și, când mă culc și când mă trezesc, pentru tot ce a pus frumos în existența mea', a spus impresara pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton