Anamaria Prodan explică de ce nu s-a prezentat la termenul din procesul de divorț cu Reghe și l-a atenționat: "Până la final, va trebui să aducă tot ce a vândut sau să achite către noi jumătate. Îl lăsăm să se dea în spectacol!"

 Oana Pantazi
.

După ce, recent, soțul ei a acuzat-o că îl ține cu forța într-o căsnicie care s-a încheiat de mult și tărăgănează divorțul, Anamaria Prodan a avut o replică acidă la adresa antrenorului, explicând și de ce nu s-a prezentat la ultimul termen.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă nu au divorțat după 3 ani, iar procesul lor are șanse să se prelungească și de acum încolo, mai ales că impresara nu s-a prezentat la ultimul termen al procesului. Anamaria Prodan a ținut să explice de ce nu a ajuns la proces după ce încă soțul ei a declarat că îl ține cu forța într-o căsnicie pe care el nu și-o mai dorește.

0a936e85-9244-4bfa-babd-7885a60bc8f6-10a936e85-9244-4bfa-babd-7885a60bc8f6-1

Anamaria Prodan, replică acidă pentru Laurențiu Reghecampf, după ce el a acuzat-o că îl ține cu forța în căsnicie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu de multă vreme, însă, din păcate, în acte încă sunt o familie… El are deja doi copii cu iubita lui, Corina Caciuc, în timp ce Anamaria formează un cuplu cu Ronald Gavril. Sunt fericiți separat, însă, conform legii, încă sunt căsătoriți și-și fac zile negre reciproc, într-un război al declarațiilor ce pare fără sfârșit. El a reacționat dur după ce ea nu s-a prezentat la ultima înfățișare, așa că Anamaria i-a dat replica imediat, explicând că nu a putut ajunge din motive profesionale.

Citește și: Anamaria Prodan susține că bunurile declarate furate de Laurențiu Reghecampf nu sunt pe numele lui: „Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că mi-e rușine, că mă fac de râs…’. Ce acuzații îi aduce după ce s-a prezentat cu Poliția la domiciliul ei

Citește și: Reghe a lipsit de la festivitatea de absolvire a lui Bebeto. Anamaria Prodan a răbufnit: „Nu a fost nici la asta, nici la cea de anul trecut sau de acum doi ani. I-am zis să vină la copil și…’ / Ce spune despre partaj

„Sunt în Las Vegas, alături de iubitul meu. Procesul trebuia să aibă loc pe data de 12 iunie. Mi-am luat bilet de avion către Las Vegas pentru data de 14 iunie, deoarece eram invitați la cea mai mare gală de box de la MGM Grand Garden Arena, unde am și fost alături de legenda James Toney, prietenul lui Ronald. Judecătoria Buftea a amânat până pe data de 19 iunie procesul, dar eu aveam întâlnirile stabilite pentru business, și pe fotbal, și pe box, din timp”, a spus Anamaria Prodan, conform Spynews.ro.

Anamaria Prodan: „Ce declară Reghecampf nu mă mai interesează”

Anamaria a subliniat și că a anunțat că nu va putea fi prezentă la proces, din motive justificate, explicând că Judecătoria Buftea a amânat procesul, iar ea nu și-a mai putut declina angajamentele.

„Am anunțat și am arătat de când am luat biletul de avion. Exact după ziua în care trebuia să aibă loc procesul. Nu decid eu ce dorește să facă judecătorul. Când l-a mutat, eu nu mai aveam cum să-mi amân întâlnirile și galele profesioniste de box. Ce declară Reghecampf nu mă mai interesează. Nu este nimeni proprietar pe bunurile dobândite în timpul căsniciei, cum am mai zis. Reghe până la finalul procesului va trebui să aducă tot ce a vândut sau să achite către noi jumătate. Spre disperarea lui, nu va mai atinge nimic din bunurile rămase, căci le vinde pe nimic de disperare. Este foarte simplu. Îl lăsăm să se dea în spectacol, căci azi trăiește din știrile mondene! Ne este super indiferent. Avocatul meu, Oleg Burlacu, se va ocupa de Reghecampf și de tot ce urmează”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Am încercat de prea multe ori să facem pace, toți din familie”

Din nefericire, în lupta dintre ei există și victime colaterale, iar aceștia sunt copiii, care au avut și au cel mai mult de suferit de pe urma conflictelor dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

„Amanta lui Reghe și martorul chemat de mine la proces au menționat că trăia în concubinaj cu individul pe perioada căsniciei. Nici asta nu mai contează, căci Reghe e de râsul tuturor bărbaților din România. Deci de acum nu ne mai interesează ce face sau ce zice. Copiii sunt scârbiți de tot ce a făcut și face. Nu îi pot obliga să-l salute. Ei știu ce am trăit toți, deci morții cu morții. Am încercat de prea multe ori să facem pace, toți din familie. Omul este plin de datorii și nu are cum să stea liniștit. Este disperat să pună mâna pe orice mai poate sustrage. Orice este legat de acest individ vă rog să discutați cu avocatul meu”, a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf susține că Anamaria Prodan e de vină că nu au divorțat încă după 3 ani

O nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care se întinde de mai bine de 3 ani, a avut loc vineri, 21 iunie. Astfel, la finalul săptămânii trecute s-a judecat apelul făcut de impresară, care a solicitat ca iubita lui Reghe, Corina Caciuc, să fie chemată ca martor. La judecătorie a venit, însă, numai antrenorul, nu și fosta lui parteneră, care a plecat în America cu iubitul ei, Ronald Gavril.

Anamaria Prodan a tot susținut în ultima perioadă cât de mult își dorește să se încheie circul între ea și Laurențiu Reghecampf. La polul opus, însă, antrenorul susține că procesul se prelungește din cauza fostei partenere.

„În primul rând, este doar un divorț și am impresia că sunt cumva legat, ținut cu forța în această căsnicie, sper ca astăzi să se termine, pentru că este momentul. Anamaria are o relație cu cineva, eu am o relație cu cineva. Este momentul ca fiecare dintre noi doi să meargă pe drumul lui. Nu neapărat pentru cei doi băieți și pentru copii este important să se termine cu acest scandal. Eu am câștigat primul proces, iar cea care a făcut apelul a fost Anamaria. Ea a făcut apel, dacă voia, eram divorțați deja’, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton