Anamaria Prodan explică scandalul cu Laurențiu Reghecampf, după ce el a mers cu Poliția peste ea: „E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Iese mare deranj cu mine..." / Ce spune despre împăcarea dintre ei și cum comentează avocatul antrenorului întreaga situație

 Calin Maria Bianca
.

Anamaria Prodan explică scandalul cu Laurențiu Reghecampf, după ce el a mers cu Poliția peste ea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt din nou într-un mare scandal. Deși impresara susținea că au lăsat trecutul în urmă și de dragul copilului au o relație bazată pe respect, se pare că lucrurile nu sunt deloc bine acum! Iată ce a declarat despre ultimul conflict!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Vestea că Laurențiu Reghecampf s-a dus cu Poliția peste Anamaria Prodan la Snagov a uimit pe toată lumea, asta fiindcă toți se așteptau ca de acum înainte să fie liniște și pace între ei. Fiecare are familia sa, el alături de Corina Caciuc care i-a dăruit și doi copii, iar ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ronald Gavril, însă chiar și așa, cei doi foști soț sunt din nou implicați într-un scandal.

reghe-caciucreghe-caciuc

Citește și: Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: 'M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure. Te faci de râs în fața țării…'. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții

Citește și: Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf, după 3 ani de scandaluri. Ce au discutat: „Eu știu că Laur a fost împins să facă asta. Ce am construit noi nu va mai construi nimeni niciodată. Tot circul ăsta a fost din…”

Citește și: Cum își menține Denise Rifai corpul frumos și sănătos, la 38 de ani: 'Să nu avem rușinea că ne luăm mâncare de acasă sau că o avem cu noi peste tot…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Ana Maria Mărgean, „fetiţa-ventriloc” de la Românii au talent, la 15 ani: „Viața mea s-a schimbat complet!”

Anamaria Prodan explică scandalul cu Laurențiu Reghecampf, după ce el a mers cu Poliția peste ea

Așa cum știm deja, Anamaria Prodan a filmat tot momentul în care Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția la ea pentru a lua skijet-ul familiei, care este bun comun în acest moment fiindcă nu s-a terminat procesul de divorț și nici partajul. Deranjată de faptul că el a mers 'pe furiș', așa cum s-a exprimat chiar ea, Anamaria Prodan a refuzat să-l lase, ținând cont că nu avea actele la ea, dar mai ales pentru gestul său.

'A aflat și el că am dus skijet-ul la reparat și a venit să îl ia el, cu mașina. Frumos, așa, pe furiș. E al nostru încă, nu s-a făcut partajul. El venise cu omul ăla care l-a terfelit în toată presa și care acum este cel mai bun prieten al lui și voia să îl ia.

Nu se aștepta să vin și eu. M-au sunat cei de acolo și mi-au spus că a venit el să îl ia cu mașina. El stătea în mașină, când m-a văzut a înghețat. A ieșit la un moment dat din mașină…

Se gândea că îl ia, mai ales că venise cu poliția. De aceea am și filmat și le-am spus să nu facă cumva abuz în serviciu că iese mare deranj cu mine. Nu avea acte pe skijet. I-am cerut dovada ca să poată să îl ia', a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan: „Nu înțeleg de ce a venit. E circ gratuit„

Anamaria Prodan a explicat că este revoltată pe faptul că el nu a venit să-i ceară skijet-ul, fiindcă atunci lucrurile stăteau altfel. Este bun comun și îl lăsa să se plimbe cu el cât voia și când voia, însă gestul lui de a veni pe furiș a deranjat-o foarte tare. De asemenea, impresara susține că antrenorul voia să ia skijet-ul și să-l vândă după părerea ei, tocmai pentru că nu ar avea unde să-l depoziteze.

'Circul de pe lume… Și el nu are loc de muncă. Și nu înțeleg de ce nu a venit, frumos, acasă, și să zică că vrea să se plimbe și el câteva ore cu skijet-ul… Cât vrea el, când vrea el. E bun comun. Dar nu poate să îl țină el, nu are unde să îl țină. Că doar nu îl pune în casă.

E un circ gratuit, fără niciun fel de noimă. Voia să îl ia pe furiș. Mai ales că știe că copiii îl folosesc. (…) Și nu valorează nici măcar 5000 ( de euro, n. red.). Lua maximum 3-4.000. Sunt bani și ăia… mai ales acum', a mai spus Anamaria Prodan.

Avocatul lui Laurențiu Reghecampf comentează cele întâmplate între cei doi zilele trecute

În timp ce Anamaria Prodan tună și fulgeră la adresa lui Laurențiu Reghecampf după ce a venit cu Poliția peste ea, avocatul antrenorului a explicat de la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre cei doi foști soți. Conform declarațiilor lor, Laurențiu Reghecampf s-a enervat atunci când a aflat că skijet-ul nu se mai află la domiciliul Anamariei Prodan și a fost mutat în altă parte, astfel a alertat autoritățile care s-au deplasat la fața locului pentru a vedea ce se întâmplă cu bunul comun.

„Regula este că, în cazul unui partaj, bunurile se împart egal. De la această regulă, prin probele administrative, judecătorul poate decide alte cote, în funcție de cota de participare. Avea tot dreptul să fie acolo. A fost formată o sesizare penală la IPJ Ilfov, cu caracter general, nu a fost indicat un autor.

Nu arătăm cu degetul spre nimeni. Paguba era lipsa bunurilor comune de la domiciliu. Au fost sesizate organele competente pentru a identifica locul în care se află, persoanele la care se află și care beneficiază de ele. Organele de urmărire penale au descoperit că există mai mulți proprietari. Urmează să se dovedească cine e proprietarul. Dacă bunul era acasă, nu se mai ajungea aici.

Skijet-ul nu este pe numele nimănui. Dacă există suspiciunea că au fost vândute sub preț, atunci se fac cercetări. Ne bazăm că lucrurile vor merge normal. Erau prezente mai multe persoane la fața locului. Eu nu pot să confirm (n.r. identitatea celor prezenți). În momentul acesta se fac cercetări.„, a declarat avocatul lui Laurențiu Reghecampf pentru Antena Stars.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa împăcare dintre ei

În urmă cu câteva săptămâni, ziarele scriau doar despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, fiind un moment așteptat de mulți după câte scandaluri și momente neplăcute au avut încă de când au divorțat. Chiar ea spunea că își dorește o relație civilizată cu el fiindcă au un copil împreună, dar și un trecut comun, cu bune și rele. Se pare însă că lucrurile întâmplate de atunci și până acum au făcut-o să își schimbe părerea și să declare că nu există împăcare între ei, mai ales după ce el a lipsit la absolvirea fiului lor, Bebeto.

'Nu m-am împăcat, ce să mă împac cu el?! Am vrut doar să terminăm cu circul ăsta. Nu avem nicio treabă. Am vrut ca, măcar de dragul copilului, așa cum e normal, să lăsăm circul. Dar el nu a venit nici la absolvirea de 10 clase a lui Laurențiu, a fost Ronald. Nici nu l-a sunat, măcar, să îl felicite. Ce să mai zic?

El zicea că toate sunt ale lui, că eu nu am muncit niciodată în viața mea. I-am spus că sunt ale copiilor, nu ale lui. El insista… Ce să îi mai spun?! (…) Acum susține că nu a luat niciun ban nici de la mama mea, de la Ionela. I-a spus avocatul că are un dosar întreg, acum el zice că a semnat că nu avea mama încredere în mine și lua el banii', a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton