Anamaria Prodan, mândră de băiatul ei după ce au jucat împreună în comedia ”Complotul bonelor”: ”A venit exact când aveam nevoie să...” Ce mesaje a primit după lansare / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Anamaria Prodan a participat la lansarea filmului 'Complotul bonelor'. Care au fost reacțiile, ce spune despre experiența aceasta și despre felul în care a jucat fiul ei. În ciuda faptului că impresara are un program plin, a acceptat provocarea de a fi actriță. După lansarea filmului, vedeta a primit o mulțime de mesaje de felicitare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a participat la lansarea filmului 'Complotul bonelor', în care joacă alături de fiul ei. Care au fost reacțiile, ce spune despre experiența aceasta și despre felul în care a jucat fiul ei, Bebeto. Chiar dacă ea are un program extrem de încărcat, nu a putut rata această ocazie. Experiența ar fi bucurat-o și pe regretata Ionela Prodan, mama vedetei, care ne-a părăsit cu ani în urmă.

img-20240124-wa0012img-20240124-wa0012

Citește și: Cum vor petrece Anamaria Prodan și copiii ei Sărbătorile, în America: „Ultimii doi ani au fost foarte grei”. Mesajul impresarei pentru Reghe

Citește și: Cum s-au cunoscut Anamaria Prodan și Ronald Gavril. Un prieten al impresarei dă din casă: „El este foarte atent și grijuliu cu ea”

Citește și: Cum se menține Alina Eremia în formă, la 30 de ani, și ce a scos din alimentație: „Am renunțat de mult la diete. Am grijă să evit zahărul, mâncarea foarte grasă sau…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă Mihai Morar ca tată de trei fete și ce spune despre al patrulea copil: „Nu am dus niciodată copiii la școală, la grădiniță, dimineața. Mă uit la Adela și Radu Vâlcan…' / EXCLUSIV

Anamaria Prodan, mândră de fiul ei după ce a jucat alături de el în filmul 'Complotul bonelor'

Anul trecut, impresara a filmat trei săptămâni în Bali pentru comedia 'Complotul bonelor', alături de fiul ei, Laurențiu Jr., cunoscut și ca Bebeto. Vedeta este foarte entuziasmată datorită acestui proiect și, chiar dacă viața ei profesională este una foarte încărcată, ea nu a putut spune „nu' acestei ocazii. 

'M-am simțit de vis. O experiența incredibilă. Mulțumesc colegilor de platou și lui Iura pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Sunt mândră mai sus de cer de băiatul meu care a jucat în film superb.', a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Anamaria Prodan: 'Este o comedie romantică pentru toată familia, în frunte cu copiii'

Anamaria Prodan susține că reacțiile au fost pozitive după lansarea pe piață a filmului 'Complotul bonelor' în care a jucat, alături de fiul ei., Laurențiu Jr., cunoscut și ca Bebeto.

'Reacțiile după lansare și mai ales după vizionarea filmului au fost extraordinare. Am primit o mulțime de telefoane și de mesaje. Ca niciodată. Au sunat toți cei ce mă cunosc să mă felicite. Aș repeta de zeci de ori experiența asta.', a mai declarat impresara Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Anamaria Prodan: 'Cred ca acest film a venit exact când aveam nevoie să înțelegem că familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe pământ'

Anamaria Prodan spune că pelicula în care a jucat alături de fiul ei este o comedie romantică. Mai mult, impresara susține că filmul a venit exact atunci când avea nevoie să înțeleagă că familia este tot ceea ce contează.

'Este o comedie romantică pentru toată familia, în frunte cu copiii. Cred ca acest film a venit exact când aveam nevoie să înțelegem ca familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe pământ', a declarat, pentru viva.ro, impresara Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a filmat trei săptămâni în Bali, pentru comedia Complotul bonelor

Impresara Anamaria Prodan a acceptat o provocare inedită, aceea de a fi actriță într-un film de comedie a regizorului Iura Luncașu, „Complotul bonelor'. În film mai joacă și fiul vedetei, Laurențiu Jr., care s-a descurcat de minune pe platoul de filmare, lucru de care vedeta e foarte mândră.

‘Am filmat 3 săptămâni în Bali. Este ceva minunat să poți să joci într-o comedie și să ai și norocul de așa colegi de platou. Le mulțumesc din suflet pentru fiecare sfat pe care mi l-au dat. Iura Luncașu este o minune de om, care va rămâne în sufletul meu forever!’, declara anul trecut, Anamaria Prodan, pentru viva.ro .

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton