Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Laurențiu Reghecampf, după ce a afirmat că a scăpat-o de închisoare: "Tot ce rămâne în urma acestui 'bărbat' este silă, milă și iar silă! E de râsul lumii ce zice..."

 Oana Pantazi
.

Anamaria Prodan a avut o reacție extrem de acidă după ce Laurențiu Reghecampf a afirmat că a scăpat-o de închisoare după ce i-a plătit o amendă la ANAF. Cu doar câteva zile înainte de următorul termen în procesul de divorț cu Anamaria Prodan, antrenorul a făcut niște afirmații care au făcut-o pe impresară să anunțe că îl va da în judecată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Cu toate că a declarat că nu vrea să mai audă de Anamaria Prodan, recent Laurențiu Reghecampf a făcut niște dezvăluiri neașteptate în podcasul lui Costin Ștucan. Acesta a povestit că ar fi fost nevoit să plătească 84.000 de euro pentru a evita ca Anamaria Prodan să aibă probleme cu ANAF-ul, în 2015, scăpând-o, astfel, de închisoare. Impresara a replicat imediat, iar mesajul ei a fost unul dur.

anamaria-prodananamaria-prodan

Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Laurențiu Reghecampf a afirmat că a scăpat-o de închisoare

Problemele ar fi început după ce anamaria Prodan a încasat un comision de 100.000 de euro pentru transferul la Al Hilal, în Arabia Saudită, al fotbalistului Mihai Pintilii suma fiind virată la o bancă americană, după cum a declarat Laurențiu Reghecampf. ANAF s-a sesizat, fiindcă nu au fost încasați în România, în condițiile în care Anamaria Prodan este cetățean român.

Antrenorul a povestit că el i-ar fi plătit soției sale amenda de 84.000 de euro, impusă de ANAF, pentru a evita ca Anamaria Prodan să facă închisoare. 

Citește și: Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în…’

Citește și: Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, s-a însurat cu Asiana Peng! Imagini emoționante de la cununia civilă / Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan: „Copil minunat…’

„Pentru acea sumă, am plătit eu banii la ANAF. Am primit o notificare de plată de 84.000 de euro după un articol publicat. Am acoperit această sumă pentru a evita problemele legale. Am împrumutat PFA-ul lui Anamaria și am făcut plata (…)

Am trimis banii din Emirate și s-a plătit. M-a sunat contabila că, dacă nu se plătesc banii, riscă să fie arestată doamna. Și am plătit, i-am împrumutat PFA-ul și a plătit ea', a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul IAmSport.

Anamaria Prodan a replicat imediat, indignată de afirmațiile lui Reghecampf:

„Păi ce taxe să ai la 100.000 de euro?! 80.000 de euro?

Cum să faci pușcărie pentru așa ceva? Nu există, râd toți de el. Impozitare 89 la sută?!!!! E de râsul lumii ce zice el!', a declarat ea pentru Click!.

Anamaria Prodan: „Când vrei se faci dintr-un anonim o vedetă… Dumnezeu îți dă peste mână și trimite anonimul la locul lui”

După aceea, Anamaria Prodan a venit cu mai multe explicații în social media și cu dovezi menite să infirme cele declarate de Laurențiu Reghecampf, având o replică extrem de usturătoare la adresa fostului său partener de viață.

„Tot ce rămâne în urma acestui ‘bărbat’ este silă, milă și iar silă. Habar nu are ce vorbește! Vedeți încercuit pe factură pentru cine este comisionul încasat și ascultați ce prostii debitează acest anonim numit Reghecampf.

Individul anonim nu știe ce bani intrau în conturi căci era ocupat cu organizarea de petreceri interminabile. Avea în spate și în față familia Prodan! Anamaria și Ionela Prodan care-l țineau ca pe prinț!

Sunt cel mai corect om din Univers. Mulțumesc celor care au verificat contabilitatea companiei mele și m-au felicitat pentru corectitudine. Cât despre turnători, Dumnezeu să le dea după suflet! 

Luați aminte și deschideți bine ochii: pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești! Când vrei să faci dintr-un anonim o vedetă… Dumnezeu îți dă peste mână și trimite anonimul la locul lui, în lumea lui, iar pe tine, că te împotrivești legii lui, te pune să plătești. Așa am plătit eu pentru acest anonim! (…)

Am promis că nu mă mai aplec după ciuperci otrăvite toată viața! Trădătorii au soarta lor și sunt executați în piața publică. Exact ca cetățeanul Reghecampf! Plătește în fața țării cu viața, meseria, imaginea. Dumnezeu i-a luat totul', a scris Anamaria pe InstaStory.

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Laurențiu Reghecampf 

Pe 9 octombrie va avea loc următorul termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă războiul dintre ei nu se va termina, cu siguranță, deoarece impresara a declarat că îl va da în judecată pe antrenor din cauza declarațiilor făcute recent.

„Articolul este tendențios și crează impresia unor fapte ilegale, săvârșite cu intenție! Faptul că se fac afirmații legate de pușcărie ne îndreptățește să promovăm o acțiune în instanță, pentru atragerea răspunderii delictuale și dezmințirii.

Alegerea rezidenței fiscale sau evitarea dublei impozitări sunt aspecte civile și nu pot fi niciodată penale! De altfel, nu putem vorbi în acele momente de banii Anamariei Reghecampf, ei erau banii familiei Reghecampf, prin urmare, orice formă de transfer între soți nu putea fi exonerator de ‘pușcărie. 

Banii au fost încasați legal și nu au proveniența dubioasă! Astfel de interpretări din partea fostului încă soț Reghecampf sunt lipsite de etică și tendențioase!

Clienta mea își rezervă dreptul de a-l da în judecată pe numitul Reghecampf. Așadar vom depune acțiunea în instanță săptămâna asta, deși, toți am sperat că lucrurile se vor liniști‘, a transmis Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan, conform Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton