Anamaria Prodan, ipostază incendiară pe balcon. A renunțat la sutien și a pozat în bikini minusculi: „Corpul vostru dezbrăcat trebuie atins doar de cel care…”

 Calin Maria Bianca
.

Anamaria Prodan, ipostază incendiară pe balcon. A renunțat la sutien și a optat pentru o pereche de bikini minusculi, cu care a atras toate privirile pe rețelele de socializare, unde se bucură de o mare comunitate de fani. Ce-i drept, la cei 50 de ani pe care-i are, impresara arată foarte bine și se bucură de trăsături unice, cât și de o siluetă demnă de invidiat, așa că nu poate să nu atragă atenția tuturor atunci când își face simțită prezența. Iată cum s-a afișat de data aceasta, dar și ce au comentat fanii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan, ipostază incendiară pe balcon. Anamaria Prodan face ce face și reușește să surprindă pe toată lumea. Fanii impresarei sunt în extaz, asta după ce a postat din nou fotografie extrem de sexy. Impresara a lăsat deoparte inhibițiile, s-a dezbrăcat și s-a lăsat din nou pozată așa cum a făcut-o Mama Natură, având doar o pereche de bikini minusculi. Multe dintre doamnele care o urmăresc i-au apreciat curajul și silueta de invidiat pentru care lucrează mult.

prodan-2prodan-2

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la aproape 1 an de când s-au bătut în plină stradă: „Are greșelile lui, dar își iubește copilul. Se va trezi în curând…'

Citește și: Anamaria Prodan are rolul principal în noul film al lui Iura Luncașu, Complotul Bonelor: 'Este o comedie despre viața unei femei puternice, care a construit un imperiu'

Citește și: Cristina Spătar și soțul ei, Vicențiu Mocanu, vor fi nași de botez pentru al treilea copil al Georgianei Lobonț: „Oameni dragi sufletului nostru'

Citește și: Adrian Cristea și Andreea Roșca s-au despărțit, după șase luni de relație: „Nu mai suntem împreună'. Care a fost motivul

Anamaria Prodan, ipostază incendiară pe balcon

Ce-i drept, fanii Anamariei Prodan s-au obișnuit cu fotografii îndrăznețe și sexy din partea ei de mai mult timp, mai ales după divorțul de Laurențiu Regehecampf. În urmă cu mai mult timp, au circulat imagini cu ea goală, însă acest lucru nu a deranjat-o, astfel că acum a renunțat la haine, chiar și la lenjerie intimă, rămânând astfel doar într-o pereche de bikini minusuculi. Totuși, s-a lăsat fotografiată de la spate și nu din față. Ba mai mult, alături de imaginea care a furat toate privirile, a pus și o descriere total neașteptată.

'Corpul vostru dezbrăcat trebuie atins doar de cel care se îndrăgostește de sufletul vostru dezgolit.', a scris Anamaria Prodan pe Instagram-ul ei personal.

Anamaria Prodan este categoric una din cele mai controversate personaje feminine din showbiz-ul românesc. Impresara a devenit din ce în ce mai mândră de corpul său, iar mulți dintre fani susțin că arată mai bine acum decât în prima tinerețe, așa că nu s-au abținut de la comentarii.

'Artă pură! / Frumusețea mea! / Arăți magnific și din ce în ce mai bine!', sunt câteva dintre comentariile lăsat de fani a postarea vedetei, care se bucură de mii de aprecieri în doar câteva minute.

Anamaria Prodan s-a acoperit cu aur de 24K

Anamaria Prodan s-a schimbat enorm după despărțirea de Laurențiu Reghecampf și se ocupă tot mai mult de imaginea sa. A slăbit considerabil în ultima perioadă, iar recent și-a surprins fanii cu un nou tratament de înfrumusețare. Mai concret, s-a îmbrăcat, la propriu, în aur de 24K și a postat imaginile în mediul online. Anamaria Prodan este mândră de alegerea făcută, dar și de viața pe lux și opulență pe care o duce.

 „Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd, arăt la final rezultatul. Vă iubesc!’, a spus Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton