”Ce să plătească Reghe? E dator vândut peste tot. Cu popriri puse pe tot, ce mai avea alături de mine. E plin de datorii”. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a râs de iubitul ei, Ronald Gavril / EXCLUSIV

.

Anamaria Prodan îl atacă dur pe Reghe, după ce antrenorul a spus că nu plătește apa și curentul pentru ea și iubitul ei, Ronald Gavril. Impresara susține că fostul ei soț este dator vândut și că ar fi ajuns să meargă pe la podcasturi pentru câteva sute de euro. Vedeta susține că îi pare rău de Reghe și că acesta și-ar fi pierdut demnitatea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anamaria Prodan pretinde că Laurențiu Reghecampf este dator vândut și că are nenumărate popriri.

0a936e85-9244-4bfa-babd-7885a60bc8f6-10a936e85-9244-4bfa-babd-7885a60bc8f6-1

Citește și: Laurențiu Reghecampf, declarații în premieră despre scandalul cu Anamaria Prodan: „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald și stai cu el. Stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”

Citește și: Ce spune Bebeto despre Reghe, după ce tatăl lui a explicat motivele pentru care îl vede extrem de rar, după ce s-a despărțit de Anamaria Prodan: „Viața cerne și pentru noi toți a fost o lecție de viață” / EXCLUSIV

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cum păstrează Andi Vasluianu flacăra aprinsă în mariaj, într-o familie cu doi copii: „E o regulă la care ținem mult, nu poți fără asta într-o relație” / EXCLUSIV

Anamaria Prodan îl atacă pe Reghe, după ce acesta l-a luat peste picior pe iubitul ei

'Ce să plătească Reghe? E dator vândut peste tot. Cu popriri puse pe tot ce mai avea alături de mine. E plin de datorii. Merge pe la podcasturi ca ultimul om pentru câteva sute de euro. Îmi este atât de milă de el. Cine îl învață, îl distruge definitiv.', a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Păcat de toată munca mea și a lui… păcat că și-a pierdut demnitatea. Poate să zică orice. Nici eu, nici Alexa, nici Ronald, nici altcineva nu merită să-l luăm în seamă. E prea slab, disperat și mort de foame. De asta face așa ceva, că nu are din ce să trăiască. De asta încerca să ne fure ce mai poate, de asta minte, de asta face circurile astea.', a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Anamaria Prodan: 'Un bărbat adevărat, cu ce trebuie în pantaloni, în veci nu are cum să facă așa ceva…'

Anamaria Prodan spune că un bărbat adevărat nu are cum să facă așa ceva, să se facă de râs. Vedeta susține că fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, nu mai este credibil.

'Un bărbat adevărat, cu ce trebuie în pantaloni, în veci nu are cum să facă așa ceva și să se facă în așa hal de râs! Va mai merge la câteva podcasturi, va mai strânge câteva mii de euro, după iar urlă mațele de foame.

Și-a pierdut credibilitatea. Suntem prea mari pentru el, prea în top să mai stăm să-l târâm și pe el după noi, cum am făcut o viață. Îl lăsăm acolo, căci acolo e lumea lui , a declarat Anamaria Prodan, pentru viva.ro.

Laurențiu Reghecampf: „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky…'

Invitat în podcastul lui Ameri Nasrin, Laurențiu Reghecampf a vorbit atât despre neînțelegerile cu Anamaria Prodan, cât și despre relația cu actuala lui iubită, Corina, care i-a dăruit doi copii. Antrenorul recunoaște că toate neînțelegerile apărute în spațiul public, legate de el și femeia care îi este încă soție, o fac pe Corina să clacheze, indiferent cât de puternică este în general.

Reghe susține că nu poate plăti cheltuielile unei case în care Anamaria Prodan locuiește cu actualul iubit, Ronald Gavril.

„N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!', a declarat Reghecampf în podcast.

Reghe: 'Îmi doresc și mâine să se termine divorțul…'

Antrenorul a mai abordat și alte teme de discuție, printre care bunurile declarate furate, menționând că „o barcă este ca o mașină', dar și divorțul de Anamaria Prodan, susținând că acesta este impedimentul în calea relației sale cu fiul lor, Laurențiu junior „Bebe'.

„Îmi doresc și mîine să se termine divorțul și fiecare dintre noi să meargă liniștit pe drumul lui. De ce? Pentru că atunci ambii am avea posibilitatea să ne ocupăm de Bebe, în mod direct și necontrolat. Mie nu-mi convine să o sun pe Anamaria să-i cer voie.', a mai declarat Reghe.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton