Anamaria Prodan luptă pentru vila din Snagov, scoasă la licitație din cauza datoriilor lui Laurențiu Reghecampf: "Nu voi lăsa ca proprietățile familiei mele să fie vândute ca la birt". Ce mesaj îi transmite antrenorului

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan transmite că luptă pentru vila din Snagov, scoasă la licitație din cauza datoriilor soțului ei și nu va permite ca un străin să se mute în casa copiilor ei. Laurențiu Reghecampf a pierdut litigiul cu Universitatea Craiova, club care l-a dat în judecată pentru că n-a plătit suma din clauza de reziliere a contractului pe care a activat-o anul trecut pentru a pleca la Al-Tai.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Vila din Snagov a familiei Reghecampf ar fi evaluată la suma de 3 milioane de euro. Anamaria Prodan susține că acest proces va fi unul de durată și că va fi alături de Laurențiu Reghecampf pentru ca vila să rămână în familie.

4a341bb8-1159-4a5f-930f-c995a011abab4a341bb8-1159-4a5f-930f-c995a011abab

Anamaria Prodan vrea să cumpere partea lui Laurențiu Reghecampf din vila scoasă la licitație

Anamaria Prodan nu renunță sub nici o formă la vila din Snagov și are de gând să cumpere și partea care i se cuvine lui Laurențiu Reghecampf, încă soțul ei, în acte.

'Se interpretează foarte mult și se scriu zeci de articole. Este firesc. Numele Prodan vinde. Este un proces care va dura. Nu se scoate la licitație mâine. Nu se împarte mâine. Este un proces mult mai complex. Toți avem avocați, care se ocupă de fiecare proces în parte.

De data asta trebuie sa fiu lângă Reghecampf. Cum sună asta, nu? Aiurea total. Glumesc. Trebuie să lupt pentru casa asta, căci este a copiilor mei. Și cu siguranță nu am să stau liniștită, așa cum stă Reghe. El nu mai are nimic de pierdut, căci a pierdut totul din toate punctele de vedere', a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan îi reproșează lui Laurențiu Reghecampf că din cauza lui s-ar fi ajuns la această situație delicată, punctând că antrenorul a pierdut totul.

'Dacă acest individ avea echilibru, respect, minte si educație nu ajungea în situația asta niciodată. Simplu, dacă Reghe avea puțină mândrie nu-și vindea familia, nu aștepta să i se pună sechestru pe averea copiilor lui.

Nu ne punea niciodată în în situația asta. Reghecampf s-a pierdut cu totul, a trădat și a vândut într-o secundă, ca Iuda, totul. Principala lui calitate asta este trădarea. Și-a pierdut mândria, demnitatea, respectul și în fața societății și în fața familiei lui. Vă spun sincer și din tot sufletul, orice a fost, orice am făcut, acest suflet mic numit Reghecampf este de domeniul trecutului', a mai spus agentul FIFA.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Bianca Giurcă de la Insula Iubirii. După despărţirea de Marius Moise, s-a mutat în București și și-a construit casa mult visată

Citește și: Casa lui Marius Moise de la Insula Iubirii a fost spartă de hoți: ‘Au căutat bani. A auzit lumea prin sat că plec de acasă. Mi-au furat și…’

Citește și: Paul al României, primul interviu după extrădarea din Malta: „Nu sunt obișnuit să fiu arestat. Mi-e foarte rușine de ceea ce a făcut România'

Anamaria Prodan susține că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mai spus că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf și că-i dorește acestuia numai bine de acum înainte. Însă ea are de gând să lupte cu toate forțele pentru vila din Snagov.

'Cu toate ca face în continuare rău prin toate procesele deschise împotriva noastră, l-am iertat și îi dorim doar bine. Este o procedură de durată, până se va finaliza partajul deschis de Mihai Rotaru și clubul oltean, o procedură de care avocatul meu, Oleg Burlacu, se ocupă.

În concluzie, ceea ce se întâmplă este o procedura complexă și deloc simplă! Cu toate astea, eu nu voi lăsa ca proprietățile familiei mele să fie vândute ca la birt.

Dacă Laurențiu nu mai are potență materială și răspundere morală pentru casa copilului său, eu voi fi aceea care va lupta ca tot ce deține Anamaria Reghecampf sau Anamaria Prodan să nu fie vândut ca la piață', a mai spus Anamaria Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton