Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț: „Sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine”

 Miniosu Alexandra
.

Anamaria Prodan a transmis un mesaj cu subînțeles în plin divorț de Reghe. Sexy-impresara a ajuns din nou în centrul atenției, de această dată într-o ipostază inedită. S-a fimat în mașină, cu zâmbetul până la urechi și ascultând muzică la maxim, spune ea, alături de prietenii săi. Vedeta a fredonat versurile unei melodii în care spunea „sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine'. Ținând cont de contextul în care se află în prezent, mulți s-au gândit dacă nu cumva îi sunt adresate soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a transmis un mesaj cu subînțeles în plin divorț de Reghe, pe rețelele de socializare. Seara trecută, sexy-impresara și-a luat prin surprindere toți fanii ce o urmăresc pe Instagram. Vedeta s-a afișat cu un zâmbet larg pe buze, cântând și dansând, în timp ce se afla în mașină. Având în vedere versurile melodiei fredonate, internauții s-au gândit că acesta e modul ei de a-i transmite un mesaj lui Reghecampf.

a9-8a9-8

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, după aproximativ 15 ani în care au fost împreună. El a depus actele de divorț, lucru pe care l-a și confirmat ulterior în presă. Invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, sexy-impresara a susținut că se simte trădată și că pentru ea nu mai e cale de întoarcere.

Citește și: Elena Merișoreanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe:”I-am promis Ionelei pe patul de moarte că…”

Citește și: Ce spunea Reghe despre Anamaria Prodan înainte de divorț:„S-a luptat pentru mine ca nimeni alta'

Citește și: Cum l-au primit băiețeii Adelei Popescu pe fratele mai mic, în familie:„Au voie să-l pupe doar pe piciorușe' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație a fost, în anii 90, între Elena Udrea și fotbalistul Ilie Stan:„O femeie deosebită'

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț

Acum, Anamaria Prodan a revenit în atenția tuturor printr-o apariție surprinzătoare în mediul online. În timp ce se afla în mașină, impresara asculta muzică la maxim și nu orice fel de melodie, ci cea de la Cher – Strong Enough (Destul de puternic/ă). La un moment ea, ea a început să fredoneze versurile piesei, la refren, și a spus așa: „Sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine'. Gestul ei a stârnit un val de reacții, vedeta fiind în plin divorț de Reghe.

În plus, Anamaria Prodan a susținut că nu se afla singură în mașină, ci alături de cei mai buni prieteni ai săi. Sexy-impresara s-a filmat însă doar pe ea, spunând că amicii ei nu vor să apară în clipul video.

„Prietenii mei sunt aici cu mine, dar nu vor deloc, deloc să apară', a mai spus Anamaria Prodan pe Instagram, cu zâmbetul până la urechi.

Iar asta nu e tot! Înainte de a opri filmarea, Anamaria Prodan a ținut să mai fredoneze și alte versuri ale melodiei. Fanii tind să creadă că acestea ar fi, de fapt, un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf: „Acum sunt destul de puternică ca să știu că trebuie să pleci'.

Anamaria Prodan vrea să rămână prietenă cu Reghe, după divorț

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan făcea o serie de declarații uluitoare. Sexy-impresara a dezvăluit că ea nu are nicio problemă să rămână prietenă cu Laurențiu Reghecampf după divorț. Vedeta a ținut să precizeze că viața a învățat-o să ierte și că în prezent nu o mai doare nimic. Potrivit spuselor ei, cea mai mare suferință resimțită în viață a fost când i-au murit părinții.

„Eu nu am niciun fel de problemă să rămân prietenă cu Laurenţiu. Toată viaţa mea am rămas prietenă cu toţi oamenii care şi-au dorit lucrul acesta. Eu am învăţat să iert, fiind o persoană foarte evoluată şi sunt foarte mândră.

Nu mă mai doare nimic acum. M-a durut când mi-a murit mama, când mi-a murit tatăl’, a spus Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton