Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Reghe să aibă conturi pe rețelele de socializare: "Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu?"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de 15 ani, iar anul trecut și-au reînnoit jurămintele. Spre surprinderea multora, povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final, iar Anamaria și Reghe au luat decizia de a divorța. Cu toții știm că în perioada în care era într-o relație cu impresara, Reghe nu a fost deloc activ pe rețelele de socializare. Recent, agentul FIFA a recunoscut că ea nu i-a permis acestuia să aibă cont în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a părăsit căminul conjugal și s-a mutat împreună cu noua sa iubită. Anamaria Prodan a acceptat situația și este dispusă să meargă mai departe, indiferent de situație. După despărțirea de impresară, antrenorul de la CSU Craiova și-a făcut cont de Instagram, unde postează doar imagini legate de fotbal și de cei doi fii ai săi.

Anamaria si ProdancaAnamaria si Prodanca

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o familie frumoasă, fiind extrem de uniți. Din păcate, relația celor doi nu a mai funcționat, air Reghe și-a găsit fericirea în brațele altei femei. În prezent, impresara se axează pe creșterea copiilor săi, fiind în continuare o femeie de afaceri de succes.

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…'

Citește și: Cine e bărbatul alături de care a făcut Anamaria Prodan Revelionul:”Viața mea merge înainte frumos”

Citește și: Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose.Legătura neștiută dintre el și Nea Marin

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient'

Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Laurențiu Reghecampf să aibă conturi pe rețelele de socializare

Invitată în podcast-ul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a vorbit despre despărțirea de Laurențiu Reghecampf, dar și cum a aflat că este înșelată. De când s-a separat de impresară, antrenorul și-a făcut cont pe Instagram, acolo unde este activ pentru fanii săi. Cu toate astea, Anamaria Prodan a recunoscut că nu i-a dat voie lui Reghe să își facă conturi pe rețelele de socializare în perioada în care erau împreună. Acesta este și motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu a avut pagină de Facebook și nici Instagram până acum.

'Cică cine e ăsta, mă, ăsta de opt ani de zile îi dădea ăleia bani, îi deschidea ăleia salon. Păi ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu? Păi tu trebuia să fii intangibil, tu trebuia să fii cum te-am zugrăvit eu, matrița bărbatului perfect. Că dacă nu îți făceam imaginea asta, nu dădea nimeni doi lei pe tine', a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

Anamaria Prodan, despre ședința foto pe care Reghe a făcut-o cu noua sa parteneră

Fiica Ionelei Prodan a vorbit și despre ședința foto pe care încă soțul ei a făcut-o cu iubita sa. Mai mult, impresara s-a declarat șocată când a văzut că Reghe apreciează imaginile altor domnișoare din mediul online. Anamaria consideră că ședința foto pe care fostul partener de viață a făcut-o alături de noua sa iubită este penibilă.

'Păi eu nici nu i-am permis vreodată să aibă Instagram, Facebook, i-am zis, ce vrei tu, mă?! El trebuia să fie canalizat numai pe fotbal, el avea de condus. Nu îl ajută pe el așa ceva, pe el l-au îngropat toate astea. Să vii tu când ești în plin scandal mediatic, când știi ce discuții ai în privat cu familia, cum să stai la aproape 50 de ani, îmbrăcat așa, maimuțoi…', a adăugat Anamaria Prodan, la același podcast.

Impresara recunoaște că a greșit în relația cu Reghe

Anamaria Prodan a subliniat faptul că se poate să fi greșit în relația cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta susține că l-a împins de la spate și că și-a dorit mereu ca soțul ei să facă lucrurile ca la carte. Impresara a continuat prin a spune că, în prezent, cariera lui Reghe este în picaj.

Eu am fost exigentă pentru că așa m-au crescut ai mei. Ca antrenor, dacă nu ești concentrat 100%, te-au dat afară. Nu știi să faci nimic altceva. El a ajuns acum la un salariu de 15.000 pe lună, de la 2-3 milioane de euro. E direct în picaj.”, a mai spus Anamaria în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton