Anamaria Prodan a dat o petrecere fastuoasă la împlinirea celor 51 de ani. A avut tort cât ea, 51 de șampanii și 750 de invitați: "Copiii au vrut să-mi facă o surpriză mare, îi iubesc"

 Dumitrache Laura
.

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani pe 17 decembrie, iar cu ocazia asta a organizat o petrecere fastuoasă într-un club de fițe din Capitală. La marele eveniment au participat nu mai putin de 750 de invitați, iar impresara a avut tort de 1.70 m înălțime și 51 de șampanii. Alături de ea au fost doi dintre copiii săi, Sarah și Laurețiu Reghemcampf Jr.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Duminică, 17 decembrie, Anamaria Prodan a împlinit frumoasa vârstă de 51 de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere fastuoasă. Impresara s-a distrat alături de prieteni într-un local de lux din Capitală și a petrecut într-un stil de zile mari. Vedeta a postat numeroase imagini de la eveniment, iar atmosfera a fost una de pomină.

anamaria prodan tortanamaria prodan tort

Anamaria Prodan a avut parte de momente de neuitat, iar alături de ea au fost doi dintre copii, Sarah Dumitrescu și Laurențiu Reghecampf Jr., care i-au făcut o mare surpriză vedetei. Este vorba de tortul uriaș, de 1.70 m, adică de înălțimea impresarei. De asemenea, 750 de persoane au fost invitate la petrecerea organizată de ziua de naștere a Anamariei Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1! Ce show va prezenta alături de cei trei copii ai săi: 'Nimeni nu ne poate pune stop. După mine, potopul!'

Citește și:Anamaria Prodan, apariție execentrică la Elle Style Awards 2023, alături de fiica ei. Ce designer internațional a îmbrăcat-o și ce face de Sărbători: „Aș merge la capătul lumii cu…' / EXCLUSIV

Citește și:Raluca Bădulescu cheltuiește zeci de mii de euro pe haine și accesorii. Ce spune despre silueta ei: 'Merită să mănânci o prăjitură în plus sau e mai bine să arăți bine și să fii sănătos?' / EXCLUSIV

Citește și:Cum se înțelege Iulia Albu cu mama iubitului ei, Mike: „Eu nu am cea mai bună relație cu părinții mei, iar mama lui…”

Anamaria Prodan a dat o petrecere fastuoasă la împlinirea celor 51 de ani. A avut tort cât ea, 51 de șampanii și 750 de invitați

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani pe 17 decembrie, iar cu această ocazie a organizat o petrecere fastuoasă într-un club de fițe din Capitală. Impresara a petrecut alături de prieteni, iar alături de ea au fost doi dintre copiii ei, Sarah Dumitrescu și Bebeto, ei fiind cei care au creat cea mai mare surpriză a serii. Este vorba despre tortul de 1.70 m, înălțimea Anamariei Prodan. De asemenea, la marele eveniment au participat 750 de invitați, iar nu mai putin de 40 de ospătari au adus, la 12 noaptea, tortul imens împreună cu 51 de șampanii, numărul echivalent cu vârsta împlinită de către vedetă. Toată lumea i-a cântat „La mulți ani!' Anamariei Prodan, iar aceasta a fost emoționantă până la lacrimi.

Tortul de 1.70 m a avut 7 etaje și a fost decorat spectaculos, iar în vârf era trecut 51. Melodia „La mulți ani' a fost înlocuită cu imnul celor de la Champions League.

Rebecca, fiica cea mare a vedetei a lipsit de la petrecere, dar fosta soție a lui Reghe va pleca în America în aceste zile unde va mai organiza o petrecere. Totodată, alături de Anamaria Prodan în această zi specială a fost și Nuți, cunoscuta bonă a familiei. Copiii au vrut să-mi facă o surpriză mare: un tort de înălțimea mea! Rebe este în America, mă așteaptă să facem și acolo ziua mea.M-am simțit ca o prințesă. Minunat! Am prieteni de vis. Am o familie minunată! Le mulțumesc tuturor și îi iubesc, a declarat impresara pentru Click!

Anamaria Prodan: „Nimeni nu ne poate pune stop nici în 100.000 de vieți”

Petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a Anamariei Prodan a durat până în zori, iar vedeta a petrecut alături de cei dragi. Cheful va putea fi urmărit în reality show-ul Prodancăi, care va debuta în curând la Antena 1, în fiecare weekend. Anamaria Prodan se declară o femeie împlinit și fericită, alături de familia ei. „Eu am spus că Anamaria Prodan e unică! Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demnim încât nimeni nu se poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul', a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Anamaria Prodan a reușit să atragă atentia tuturor celor prezenti cu ținuta sa spectaculoasă. Vedeta a ales să poarte o rochie lungă de culoare gri metalic, iar părul și l-a prins în coc. Sutele de invitați au fost uimiti de apariția impresarei și s-au distrat până dimineață la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere.

La începutul lunii decembrie, Anamaria Prodan a fost desemnată „femeia anului', iar acest titlu i-a adus numai bucurii celebrei impresare.În vârf, din nou. Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos, după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții! Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de femeia anului!', a spus vedeta când și-a primit trofeul.

Sursa foto: Facebook/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton